Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Τι να παίξω σήμερα (20/12/2023): Ερωτηματικό ο Παναθηναϊκός

Τι παίζουμε σήμερα; Ιδού το ερώτημα…

Πολλά τα παιχνίδια σήμερα Τετάρτη (20/12), με το «focus» να γίνεται τόσο εντός συνόρων, όσο και σε Γερμανία, Ισπανία και Αγγλία.


896. ΆρηςΛαμία (17:00)

Δεδομένα βελτιωμένος ο Άρης επί Μάντζιου, κέρδισε και τον ΟΦΗ με 1-0 και σημείωσε την τρίτη του νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ. Ήδη στο +7 από την 7η θέση, στην οποία βρίσκεται η επερχόμενη αντίπαλός του, Λαμία. Η ομάδα του Βόκολου προέρχεται από την εντός έδρας ήττα (1-2) από τον Βόλο, που αποτέλεσε και την τέταρτη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος, όπου αγνοεί και τη νίκη. Οριακά εκτός πρώτης εξάδας.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Σε καλή κατάσταση ο Άρης, έχει βρει για τα καλά τα «πατήματά» του, σε αντίθεση με μία Λαμία που είναι εμφανώς ντεφορμέ. Θα πάρουμε τον 1 & Under 4,5 σε απόδοση 1.75. ▶️ (Stoiximan)

898. ΒόλοςΠαναθηναϊκός (19:00)

Ο ερχομός του Άνχελ Λόπεθ έχει φέρει άλλον… αέρα στις τάξεις του Βόλου. Στο ματς της Κυριακής (17/12), έφυγε με το διπλό (1-2) από τη Λαμία και συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς αρνητικό αποτέλεσμα. Έφτασε τους 14 βαθμούς και πλέον απέχει μόλις τρεις από το top-6. Εξαιρετικά «βαρύ» το κλίμα στον Παναθηναϊκό. Δεν του έφτανε ο αποκλεισμός από την Ευρώπη, έχασε και από τον Ατρόμητο (3-2) στο ματς που ακολούθησε, εξ αιτίας των τραγικών λαθών του Μπρινιόλι. Έπεσε από την κορυφή, στο -1 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Έχει κλειστεί στην εσωστρέφεια.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Εκ διαμέτρου αντίθετη η ψυχολογία των δύο ομάδων. Ο Βόλος ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία έχοντας αποκτήσει φόρμα, ο Παναθηναϊκός προβληματίζει, με πολλούς ποδοσφαιριστές να βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου. Αξίζει στο G/G του 2.02. ▶️ (Pame Stoixima)

910. ΜπαρτσελόναΑλμερία (20:00)

Δεύτερη σερί «γκέλα» για την Μπαρτσελόνα, η οποία μετά την εντός έδρας ήττα (2-4) από την Τζιρόνα, έμεινε στο 1-1 με τη Βαλένθια. Αυτή η νέα απώλεια βαθμών, την έχει φέρει πλέον στο -9 από την κορυφή. Ούσα ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα της Λα Λίγκα, η ισοπαλία (0-0) με τη Μαγιόρκα δεν μπορεί να αφήνει ικανοποιημένη την Αλμερία. Παραμένει χωρίς νίκη μετά από 17 αγωνιστικές, με τους πέντε βαθμούς που έχει συγκεντρώσει να προέρχονται από ισάριθμες ισοπαλίες.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Τα περιθώρια έχουν στενέψει υπερβολικά για την Μπαρτσελόνα. Απλά δεν μπορεί να χάσει κι άλλους βαθμούς. Μονόδρομος η νίκη με την ουραγό Αλμερία. Ευκαιρία να «ξεσπάσει», στο 1.70 ο 1 (-2.0 Α.Η.). ▶️ (Stoiximan)

919. Λεβερκούζεν Μπόχουμ (21:30)

Ούτε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αποτέλεσε εμπόδιο για τη Λεβερκούζεν, που συνέχισε την ξέφρενη πορεία της με μία άνετη εντός έδρας νίκη (3-0) για τη 15η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Αήττητη ύστερα από 15 «στροφές» και πρωτοπόρος στη βαθμολογία, στο +4 από την Μπάγερν, με ματς παραπάνω. Άμεση η αντίδραση της Μπόχουμ μετά την ήττα (3-1) από τη Χόφενχαϊμ και νίκη με 3-0 επί της Ουνιόν Βερολίνου το περασμένο Σάββατο (16/12). Πήρε βαθμολογική «ανάσα» και απέχει έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Μπάγερ Λεβερκούζεν θέλει να βάλει το «κερασάκι» σε αυτό το πρώτο μισό της σεζόν πριν τη διακοπή, με ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα. Αξιοπρεπής η Μπόχουμ, αλλά μόνο υπερβάλλοντας εαυτόν θα φύγει με κάτι από την «BayArena». Σε απόδοση 2.10 βρίσκουμε τον 1 & Over 3,5. ▶️ (bet365)

925. ΛίβερπουλΓουέστ Χαμ (22:00)

Παρότι πιο φορμαρισμένη και σε καλύτερη κατάσταση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να πάρει κάτι περισσότερο από τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) στο μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Πρώτη απώλεια βαθμών ύστερα από τρεις σερί νίκες. Το εμπόδιο της Λέστερ (3-1) πέρασε στους «16» του Λιγκ Καπ. Επίδειξη δύναμης έκανε η Γουέστ Χαμ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Γουλβς, επικρατώντας με 3-0. Καλά τα αντανακλαστικά της μετά την «πεντάρα» από τη Φούλαμ. Έχει ακόμα σκαμπανεβάσματα. Στο προηγούμενο γύρο του Λιγκ Καπ απέκλεισε την Άρσεναλ (3-1, εντός).

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Με το σούπερ ματς κόντρα στην πρωτοπόρο Άρσεναλ να ακολουθεί, μοιάζει δεδομένο ότι ο Κλοπ θα προχωρήσει σε εκτενές ροτέισον στο ματς με τη Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» θα έχουν την ευκαιρία τους. Η πρόκρισή τους πληρώνει στο 3.85. ▶️ (Stoiximan)

Οι Προτάσεις μας σήμερα

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΠΟΔΟΣΗ
Άρης – Λαμία 1 & Under 4,5 ▶️ 1,75
Βόλος – Παναθηναϊκός G/G ▶️ 2,02
Μπαρτσελόνα – Αλμερία 1 (-2.0 Α.Η.) ▶️ 1,70
Λεβερκούζεν – Μπόχουμ 1 & Over 3,5 ▶️ 2,10
Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ Πρόκριση: Γουέστ Χαμ ▶️ 3,85

 

Konstantinos Spyropoulos

- Tipster

Δείτε ακόμα : Φράιμπουργκ – Λεβερκούζεν: Έχουν στόχους

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα