WINMASTERS

WINMASTERS

Winmasters Νόμιμη Στοιχηματική Εταιρία | Winmasters Bonus

Η Winmasters είναι η νέα Νόμιμη Στοιχηματική Εταιρία που ήρθε και στην Ελλάδα. Ξεκίνησε την λειτουργία της το 2014 και μπορεί να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αθλητικών στοιχημάτων για τους Έλληνες παίκτες.

Η winmasters.gr διαθέτει προς τους χρήστες της υψηλού επιπέδου εμπειρία Αθλητικού στοιχήματος χρησιμοποιώντας κορυφαία τεχνολογία. Το Αθλητικό στοίχημα της winmasters μπορεί να θεωρηθεί το ιδανικό περιβάλλον για τον χρήστη που αγαπάει το Αθλητικό στοίχημα.

Μια μεγάλη γκάμα από αθλητικά γεγονότα είναι διαθέσιμα, που συμπεριλαμβάνουν παιχνίδια Παγκοσμίου και Ευρωπαϊκού επιπέδου, με περισσότερες από 25.000 ζωντανές επιλογές στοιχημάτων κάθε μήνα! Η εταιρία επίσης διαθέτει υπηρεσία live στοιχήματος και στατιστικά για όλα τα γεγονότα.

Η Εταιρεία για όλους τους νέους παίκτες που θα κάνουν την εγγραφή τους διαθέτει πλούσιες προσφορές*!

Ανταγωνιστικές αποδόσεις

Οι αποδόσεις της winmasters είναι απο τις πιο ανταγωνιστικές της αγοράς. Καλύπτουμε μια ευρεία κλίμακα αγορών απο τις μεγαλύτερες παγκόσμιες διοργανώσεις μέχρι τα τοπικά πρωταθλήματα και μικρότερες κατηγορίες σε Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο. Η winmasters στοχεύει να φέρει την πιο ενδιαφέρουσα διεθνή και τοπική προσφορά σε όλους τους πελάτες της.

Live Αθλητικό στοίχημα

Το Live Αθλητικό στοίχημα είναι απο τα πιο δημοφιλή παιχνίδια των παικτών μας και για αυτο το λόγο προσφέρουμε περισσότερα απο 25.000 γεγονότα κάθε μήνα όλο τον χρόνο.

Στοίχημα μέσω κινητού

Η ιδέα του στοιχηματισμού καθ’ οδών γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Η σχεδίαση της ιστοσελίδας μας ανταποκρίνεται σε αυτήν την ιδέα και επιτρέπει στους χρήστες μας να χαρούν τις υπηρεσίες μας από οποιαδήποτε κινητή συσκευή.

Εξυπηρέτηση πελατών

Η Εξυπηρέτηση στην Ελληνική γλώσσα είναι διαθέσιμη επτά ημέρες την εβδομάδα (Δευτέρα έως Κυριακή), 09:00 – 22:00. Εάν το επιθυμείτε μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε απευθείας με την Εξυπηρέτηση Πελατών μας, στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση: [email protected]

Μέθοδοι κατάθεσης:

Visa, MasterCard, Neteller, Skrill, Paysafecard, Viva

Μέθοδοι ανάληψης:

Visa, Τραπεζική Μεταφορά (Fast BankTransfe), Skrill, Neteller, Paysafecard

Οδηγίες εγγραφής:

1. Πάτησε το κατάλληλο σύνδεσμο η κάποιο διαφημιστικό της Winmasters που βρίσκονται στην σελίδα μας.

2. Πατήστε το κόκκινο κουμπί που λέει εγγραφή πάνω δεξιά, και συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής. Πατάς στο link ενεργοποίησης που θα έρθει στο mail που δήλωσες κατά την εγγραφή σου και τα πάντα έχουν τελειώσει.

3. Μόλις κάνετε την εγγραφή σας…. μπορείτε να δείτε & να επωφεληθείτε από τις πλούσιες προσφορές* & τα προνόμια που δίνει η εταιρία για όλους.

Όπως όλες η εταιρείες στοιχήματος έτσι και  Winmasters.gr έχει μεγάλες προσφορές*  καλωσορίσματος για όλους τους φίλους που θα επιλέξουν να κάνουν την εγγραφή τους στην εταιρία.

Η winmasters, παρέχει νόμιμα τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα (αρ.50§12 Ν.4002/2011). Διαχειρίστρια της παρούσας ιστοσελίδας είναι η Rebels Gaming Limited (C51793) με την ακόλουθη εγγεγραμμένη διεύθυνση: 177A St. Moritz, Tower Road, Sliema SLM 1603, Malta.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Εμπορικής Επικοινωνίας (ΦΕΚ/Β/1368), οι εταιρίες στοιχήματος απαγορεύεται να διαφημίζουν τα μπόνους* τους. Για να δείτε τα bonus* και τις προσφορές δημιουργήστε λογαριασμό στην εταιρεία που ενδιαφέρεστε, και θα δείτε όλες τις διαθέσιμες προσφορές*.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Tipster

Δείτε Ακόμα