Betshop Προσφορές*

Betshop Προσφορές*

Κάντε τώρα την εγγραφή σας στην 100% ανανεωμένη Betshop.gr με τις πλούσιες προσφορές*!


Μεγάλες προσφορές* από την Betshop.gr για όλα τα νέα μέλη. Η προσφορά* ισχύει για τα νέα μέλη που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την ταυτοποίηση στοιχείων, έχουν κάνει την πρώτη τους κατάθεση και δεν έχουν προχωρήσει σε κάποιο αίτημα ανάληψης.

Η προσφορές* δεν ισχύουν για αυτούς που κάνουν κατάθεση για πρώτη φορά με Skrill και Neteller.

Στην περίπτωση που έχετε ολοκληρώσει πρώτα την διαδικασία επιβεβαίωσης των στοιχείων σας, και μετά την πρώτη σας κατάθεση, στείλε e-mail στο  [email protected]  ή επικοινώνησε μέσω του Live Chat, προκειμένου να πάρετε την προσφορά*.

Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λάβετε την προσφορά*, στείλε σχετικό e-mail στο [email protected]  πριν την τοποθέτηση του πρώτου σας στοιχήματος.

Ζωντανό στοίχημα σε όλα τα αθλήματα. Παιχνίδι και από το κινητό!

Οδηγίες εγγραφής:

1. Πάτησε το κατάλληλο link η κάποιο διαφημιστικό της Betshop που βρίσκονται στην σελίδα μας.

2. Πατήστε το κίτρινο κουμπί που λέει εγγραφή πάνω δεξιά και συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής.

Έπειτα πατάς στο link ενεργοποίησης που θα έρθει στο mail που δήλωσες κατά την εγγραφή σου και τα πάντα έχουν τελειώσει.

3. Μόλις κάνετε την εγγραφή σας…. μπορείτε να επωφεληθείτε από τις προσφορές* που δίνει η Betshop.gr

Κάντε εγγραφή στην στοιχηματική και από ΕΔΩ!

Η Betshop.gr είναι μια από τις καλύτερες νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος στην Ελλάδα και προσφέρει τις υπηρεσίες της νόμιμα βάσει του άρθρου αρ.50§12 Ν.4002/2011.

Η στοιχηματική ιδρύθηκε το 1996 λειτουργεί με αδειοδότηση Μάλτας κάτω από την B2B Gaming Services LtD. Επίσης η Betshop εκτός από τις online υπηρεσίες έχει ένα επίγειο δίκτυο με πάνω από 1000 καταστήματα σε διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Η Betshop.gr διαθέτει σήμερα γραφεία σε Αθήνα, Λονδίνο, Κύπρο, Νότια Αφρική.

Η Εταιρεία έχει τηλεφωνική εξυπηρέτηση στο 8012224141, το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της betshop.gr από τις 07/ 01/2019 λειτουργεί όλο το 24ωρο. με Αστική χρέωση. Επίσης υπάρχει Live Chat, ενώ για ερωτήσεις η απορίες στέλνετε στο mail: [email protected]

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Τρόποι Κατάθεσης: E-Banking, Moneysafe, Paysafecard, Skrill, Neteller, Unistream Money Transfers, Τραπεζική Μεταφορά, BeeCashPay

Τρόποι Ανάληψης: Skrill, Unistream Money Trasnsfer, Τραπεζική Μεταφορά, Neteller, Moneysafe, Paysafecard, Moneysafe via Mobile

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Εμπορικής Επικοινωνίας (ΦΕΚ/Β/1368), οι ιστοσελίδες στοιχήματος απαγορεύεται να διαφημίζουν τα μπόνους τους. Για να δείτε τα bonus* και τις προσφορές* δημιουργήστε λογαριασμό στην στοιχηματική που ενδιαφέρεστε, και θα δείτε όλες τις διαθέσιμες προσφορές.

Betshop.gr: 100% ανανεωμένη, καταθέσεις με e-banking & PaySafe!

Tipster

Δείτε Ακόμα