Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Τι να παίξω σήμερα (31/03/2024): Ο… κακός χαμός σε Ελλάδα και Αγγλία

Για μία ακόμα ημέρα, η ερώτηση είναι μία: Τι παίζουμε σήμερα;

Σπουδαία παιχνίδια εμπεριέχει το πρόγραμμα της Κυριακής (31/03). Όλα τα «φώτα» εντός συνόρων πέφτουν στα δύο σούπερ ντέρμπι των πλέι-οφ, την ίδια στιγμή που στην Ευρώπη υπάρχει μεταξύ άλλων το ντέρμπι κορυφής της Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Άρσεναλ.


584. Άουγκσμπουργκ – Κολωνία (16:30)

Η Άουγκσμπουργκ έδωσε συνέχεια στην εξαιρετική της πορεία τη φετινή σεζόν, επικρατώντας με 3-1 της Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας. Σημείωσε μία τέταρτη διαδοχική νίκη και «φλερτάρει» με την πρώτη εξάδα. Αήττητη εδώ και τρεις εντός έδρας αγώνες (2-1-0). Παίζει με άγνοια κινδύνου και είναι ικανή να κάνει τη ζημιά στον οποιονδήποτε. Η Κολωνία δεν απέφυγε τον διασυρμό από τη Λειψία (1-5) για την 26η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη και παραμένει σε δυσχερή θέση. Εντός της ζώνης του υποβιβασμού, αλλά με μικρή διαφορά από τα μπαράζ, που αποτελούν και τον στόχο της.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Εκ διαμέτρου αντίθετη η φόρμα των δύο ομάδων. Η Άουγκσμπουργκ προελαύνει και «χτυπάει» Ευρώπη, την ίδια στιγμή που η Κολωνία μάχεται για την παραμονή της. Ο άσος στο 1.80. ▶️ (Stoiximan)

598. Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (18:00)

Ο Παναθηναϊκός έδωσε τη δική του «απάντηση» μετά την ισοπαλία (2-2) με τον ΟΦΗ και στην 1η αγωνιστική των πλέι-οφ, κέρδισε με 3-1 τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ανέβηκε 3ος και βρίσκεται στο -3 από την κορυφή. Αήττητος εδώ και 10 αγώνες ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Τελευταίο ματς του ΠΑΟΚ, αυτό με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Την «καθάρισε» με 5-1 και πέρασε στους «8» του Κόνφερενς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει την Κλαμπ Μπριζ. Στα πλέι-οφ ξεκίνησε με το «αριστερό», καθώς υπέστη την εντός έδρας ήττα (0-1) από τον Άρη.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Ο ΠΑΟΚ έχει καλή εικόνα στη «Λεωφόρο» τα τελευταία χρόνια. Ο Παναθηναϊκός όμως δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο στην πλειοψηφία των ντέρμπι που έχει δώσει με τον Τερίμ. Θα πάρουμε τον άσο του 2.12. ▶️ (Pame Stoixima)

601. Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ (18:30)

Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 2-0 τη Νιούκαστλ και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Στην Πρέμιερ Λιγκ έμεινε στην ισοπαλία (1-1) με τη Λίβερπουλ στο «Anfield» και παρέμεινε στο -1 από την κορυφή. Η Άρσεναλ κέρδισε στα πέναλτι (4-2) την Πόρτο μετά το 1-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Προηγουμένως είχε κερδίσει την Μπρέντφορντ με 2-1 και εκμεταλλευόμενη το «Χ» στο Λίβερπουλ – Σίτι, πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας, στην ισοβαθμία με τους «ρεντς».

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Μάντσεστερ Σίτι είναι αήττητη στο «Etihad» εδώ και 43 επίσημα παιχνίδια. Κόντρα στην Άρσεναλ αναζητά νίκη για να την βάλει από κάτω της. Ο άσος στο 1.90. ▶️ (Stoiximan)

616. ΑΕΚ – Ολυμπιακός (20:30)

Δίχως να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, η ΑΕΚ κέρδισε με 4-0 τη Λαμία και πέρασε στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ, στο +2 από τον ΠΑΟΚ. Αήττητη στους 18 τελευταίους της αγώνες στην «OPAP Arena». Τελευταίο (και μοναδικό) αρνητικό αποτέλεσμα εκεί, από τον… Ολυμπιακό. Η αρμάδα του Μεντιλίμπαρ προέρχεται από την επική νίκη με 6-1 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κόνφερενς. Ξεχάστηκε γρήγορα η εντός έδρας ήττα (1-3) από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των πλέι-οφ.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Δεδομένα βελτιωμένος υπό τις οδηγίες του Μεντιλίμπαρ ο Ολυμπιακός. Είναι ικανός για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο. Δεν έχει σταθερότητα. Δεν ισχύει αυτό για την ΑΕΚ, που παίζει συγκροτημένα. Στο 1.80 το G/G. ▶️ (bet365)

625. Ρεάλ ΜαδρίτηςΑθλέτικ Μπιλμπάο (22:00)

Για την 29η αγωνιστική της Λα Λίγκα, η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε με 4-2 την Οσασούνα εκτός έδρας. Δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα με τέσσερα γκολ μετά από αυτό κόντρα στη Θέλτα (4-0). Σταθερά πρωτοπόρος, μόνο με αυτοχειρία θα χάσει τον τίτλο. Αήττητη εδώ και 12 αγώνες. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο κέρδισε με 2-0 την Αλαβές στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα. Έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες μετά το διπλό (0-2) στην έδρα της Λας Πάλμας και συμπλήρωσε τρία ματς στο πρωτάθλημα χωρίς ήττα. Εξαιρετική αμυντικά τελευταία, κρατά το «μηδέν» παθητικό εδώ και τέσσερα παιχνίδια.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Σε καλό «φεγγάρι» Ρεάλ Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Πρόταση ο 1 & Under 4,5 στο 1.85. ▶️ (Stoiximan)

Οι Προτάσεις μας σήμερα

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΠΟΔΟΣΗ
Άουγκσμπουργκ – Κολωνία 1 ▶️ 1,80
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1 ▶️ 2,12
Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ 1 ▶️ 1,90
ΑΕΚ – Ολυμπιακός G/G ▶️ 1,80
Ρεάλ Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1 & Under 4,5 ▶️ 1,85

Konstantinos Spyropoulos

- Tipster

Δείτε ακόμα : Φράιμπουργκ – Λεβερκούζεν: Έχουν στόχους

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα