Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
2

Τι να παίξω σήμερα (10/02/2024): Ντέρμπι κορυφής σε Γερμανία και Ισπανία

Τι παίζουμε σήμερα; Ιδού το ερώτημα…

Ένα εξαιρετικά «γεμάτο» Σάββατο (10/02) έχουμε μπροστά μας, με πλούσια δράση στο top-5 των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και φυσικά σπουδαία ντέρμπι κορυφής σε Γερμανία και Ισπανία.


203. Μάντσεστερ ΣίτιΈβερτον (14:30)

Χάρη σε χατ-τρικ του Φόντεν (45’, 53’, 70’), η Μάντσεστερ Σίτι έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπρέντφορντ και επικράτησε με 3-1. Σημείωσε μία πέμπτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα και πλέον βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, με ματς λιγότερο. Η Έβερτον «κοίταξε στα μάτια» την Τότεναμ, δεν επηρεάστηκε από το διπλό προβάδισμα που πήρε η αντίπαλός της και φρόντισε να ισοφαρίσει ισάριθμες (2-2), με τη δεύτερη στο 90’+5’. Τρίτη σερί ισοπαλία, σε ένα σύνολο έξι αγωνιστικών χωρίς επιτυχία. Εντός επικίνδυνης ζώνης.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε… μπρος και μοιάζει ασταμάτητη. Πλέον είναι στο χέρι της να περάσει στην κορυφή και να μείνει εκεί. Το παλεύει η Έβερτον, όμως όσο δεν κερδίσει, το πράγμα θα δυσκολεύει. Παίζουμε στο 1.70 τον 1 & Under 4,5. ▶️ (Stoiximan)

368. ΠΑΣ ΓιάννιναΆρης (19:00)

Σε ένα πραγματικά συναρπαστικό παιχνίδι, ο ΠΑΣ Γιάννινα υπέστη τη συντριβή με 4-1 από τη Λαμία, στους «Ζωσιμάδες». Τέταρτη σερί ήττα και ουραγός στη βαθμολογία με συγκομιδή 12 βαθμών σε 21 αγώνες. Βελτιωμένη με τον Γρηγορίου, αλλά αμυντικά «μπάζει». Ο Άρης δεν έπιασε ιδιαίτερα καλή απόδοση κόντρα στον Πανσερραϊκό, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις και έφυγε από τις Σέρρες με την ισοπαλία (1-1). Όλο το βάρος πέφτει στον ημιτελικό της Τρίτης (13/02) με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο. Προέκυψε ζήτημα πληρωμών και φημολογείται ότι οι παίκτες δεν προπονήθηκαν την Παρασκευή (09/02).

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Με το κλίμα να μην είναι και το καλύτερο δυνατό στον Άρη, έχοντας παράλληλα και το μυαλό του στο ματς Κυπέλλου, ο ΠΑΣ Γιάννινα καλείται να εκμεταλλευτεί τις συνθήκες και να διεκδικήσει βαθμό ή βαθμούς σε ένα ματς που υπό άλλες συνθήκες θα έμοιαζε χαμένο. Στο 1.92 το 1Χ. ▶️ (Pame Stoixima)

371. ΡόμαΊντερ (19:00)

«Ξέσπασμα» από τη Ρόμα στην εντός έδρας αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική της Σέριε Α απέναντι στην Κάλιαρι, την οποία «σκόρπισε» με τέσσερα τέρματα (4-0). Πανηγύρισε λοιπόν μία τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, που την έφερε στην 5η θέση της βαθμολογίας και στο -1 από την πρώτη τετράδα, με ματς παραπάνω. Εντός έδρας «τρέχει» αήττητο σερί 10 αγώνων στη Σέριε Α, με οχτώ θετικά αποτελέσματα και δύο ισοπαλίες. Χάρη σε ένα αυτογκόλ του Γκάτι (37’), η Ίντερ κέρδισε δύσκολα τη Γιουβέντους με 1-0. Αποτέλεσε το τέταρτο σερί «τρίποντο» που πανηγυρίζει στο πρωτάθλημα, την ίδια στιγμή που παρέμεινε χωρίς ήττα για 16η αγωνιστική. Σταθερά πρωτοπόρος και πλέον με παιχνίδι λιγότερο, έχει μία απόσταση τεσσάρων βαθμών από τη 2η Γιούβε.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Ρόμα φαίνεται να έχει βρει τα «πατήματά» της υπό της οδηγίες του Ντε Ρόσι. Ασταμάτητη η Ίντερ, η οποία γνωρίζει ότι το έργο της στην πρωτεύουσα δεν θα είναι εύκολο. Το Under 2,5 στο 1.70. ▶️ (Stoiximan)

377. Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου (19:30)

Έχει «άστρο» η φετινή Λεβερκούζεν. Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας βρέθηκε δις (0-1, 1-2) πίσω στο σκορ από τη Στουτγκάρδη, εντούτοις έχει τέτοια ποιότητα και ψυχολογία, που μπόρεσε να κάνει την ανατροπή με γκολ στο 90’ και να πάρει την πρόκριση. Στην Μπουντεσλίγκα προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Ντάρμσταντ. Επέστρεψε στις νίκες μετά το 0-0 με την Γκλάντμπαχ, διατηρήθηκε αήττητη μετά από 20 αγωνιστικές και συνολικά 30 ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Κόντρα στον «κακό της δαίμονα», Γκλάντμπαχ, η Μπάγερν έφερε «τούμπα» του ματς και κέρδισε με 3-1 για την 20η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και στο -2 από την πρωτοπόρο Μπάγερ. Μακριά από το «σπίτι» της μετρά μόλις δύο αρνητικά αποτελέσματα σε 15 αγώνες.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Το απόλυτο ντέρμπι κορυφής στην Μπουντεσλίγκα. Αξίζει την προσοχή όλων μας. Πείθει τόσο πολύ αυτή η Λεβερκούζεν, που φαντάζει να έχει τον πρώτο λόγο απέναντι σε μία Μπάγερν που παίζει στο… ρελαντί. Άσος στο 2.62. ▶️ (bet365)

379. Ρεάλ ΜαδρίτηςΧιρόνα (19:30)

Δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις, η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε στο 1-1 με την Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης για την 23η «στροφή» της Λα Λίγκα. Πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα μετά από έξι σερί νίκες. Παραμένει στην κορυφή και σε απόσταση δύο βαθμών από την επερχόμενη αντίπαλό της, Χιρόνα, που επίσης «κόλλησε» στην ισοπαλία (0-0), απέναντι στη Σοσιεδάδ. Ταξίδεψε στη Μαδρίτη «τρέχοντας» αήττητο σερί 15 αγωνιστικών. Τελευταία της ήττα; Από τη Ρεάλ (0-3, εντός) στον πρώτο γύρο…

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Αν η Χιρόνα φύγει με το οτιδήποτε από το «Santiago Bernabeu» θα είναι… μαγικό. Η Ρεάλ ανταπεξέρχεται συνήθως σε τέτοια καίριας σημασίας παιχνίδια. Θα πάρουμε σε απόδοση 2.00 τον 1 & Under 4,5. ▶️ (Stoiximan)

Οι Προτάσεις μας σήμερα

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΠΟΔΟΣΗ
Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον 1 & Under 4,5 ▶️ 1,70
ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης ▶️ 1,92
Ρόμα – Ίντερ Under 2,5 ▶️ 1,70
Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου 1 ▶️ 2,62
Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα 1 & Under 4,5 ▶️ 2,00

 

Konstantinos Spyropoulos

- Tipster

Δείτε ακόμα : Φράιμπουργκ – Λεβερκούζεν: Έχουν στόχους

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα