Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Κουπόνι στοιχήματος – προτάσεις: Ξεκαθαρίζει για Μουντιάλ…. 06-09/10/2017

Έπειτα από ένα ήπιο στοιχηματικά τριήμερο, ή μάλλον διήμερο το ενδιαφέρον χτυπάει κόκκινο με τις εθνικές ομάδες να δίνουν τις τελευταίες μάχες έτσι ώστε να διαμορφωθεί το παζλ με τις εθνικές που θα πάρουν το εισιτήριο για το Μουντιάλ της Ρωσίας το επόμενο καλοκαίρι.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι πρώτες ομάδες των ομίλων περνούν απευθείας στη μεγάλη διοργάνωση ενώ οι ομάδες που κατέκτησαν τη δεύτερη θέση θα δώσουν φίλους αγώνες μπαράζ.

Αυτό ισχύει για τη γηραιά ήπειρο ενώ κάπως έτσι λειτουργεί και το σύστημα στις άλλες ηπείρους.

Αρχής γενομένης από την Πέμπτη λοιπόν, όπου ξεκίνησε η προτελευταία αγωνιστική των ομίλων συνεχίζουμε την Παρασκευή με σπουδαίες αναμετρήσεις που κυριολεκτικά έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Το έλα να δεις γίνεται στον τελευταίο όμιλο εκεί όπου η πρωτοπόρος Κροατία αντιμετωπίζει τη Φινλανδία με το 1.05 να αποδεικνύει πόσο πόσο πολύ θέλουν τη νίκη οι γηπεδούχοι ώστε να είναι με το 1.5 πόδι στα τελικά.

Για τη δεύτερη θέση η Τουρκία υποδέχεται την Ισλανδία και θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει, η Ισλανδία με Χ θα κρατάει γερά τη δεύτερη θέση.

Ο άσσος του 1.95 αποτελεί ένα καλό σημείο, ποντάροντας πάντα και στην καυτή έδρα των γειτόνων. Ελπίδες διατηρεί και η Ουκρανία που λογικά θα πάρει το τρίποντο απέναντι στο Κόσοβο.

Από εκεί και πέρα στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας η Ουαλία θα ψάξει το τρίποντο απέναντι στην αδιάφορη Γεωργία με το διπλό να πληρώνει στο 1.80.

Stoximan.gr: Η Νο1 νόμιμη εταιρία με προσφορές* στα νέα μέλη!

Την Παρασκευή εκτός των προκριματικών υπάρχει αγωνιστική στη Β Κατηγορία Ολλανδίας.

Πάμε στο Σάββατο όπου το μεγάλο ενδιαφέρον μας στρέφεται στην προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας που θέλει νίκη.

Στη μεγαλόνησο απέναντι στην Κύπρο και παράλληλα ισοπαλία ή ήττα της Βοσνίας από το Βέλγιο στο κεκλεισμένο γήπεδο της Ζίλινα.

Το διπλό της γαλανόλευκης κυμαίνεται στο 1.40 ενώ στο παιχνίδι της Βοσνίας οι αποδόσεις είναι μοιρασμένες, με φαβορί τους βοσκούς στο 2.25 που καίγονται για το τρίποντο.

Το θετικό για την εθνική μας ομάδα είναι ότι το ματς της Βοσνίας διεξάγεται νωρίτερα, οπότε θα γνωρίζουμε το αποτέλεσμα

Από εκεί και πέρα ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο 1ος Όμιλος όπου συμμετέχει η Γαλλία με τους τρικολόρ να θέλουν νίκη στη Βουλγαρία για να διατηρήσουν την πρώτη θέση.

Για τον ίδιο όμιλο η Σουηδία δοκιμάζεται στο Λουξεμβούργο και θέλει τουλάχιστον  να κρατήσει τη δεύτερη θέση απέναντι στην Ολλανδία που λογικά θα περάσει από τη Λευκορωσία αλλά δεν κρατά την τύχη στα χέρια της.

Sportingbet: Επωφεληθείτε με τις Προσφορές* της Sportingbet!

Το Σάββατο εκτός από τα προκριματικά υπάρχει πλήρη αγωνιστική στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας αλλά και για το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας.

Την Κυριακή τώρα το κουπόνι νωρίς περιέχει ματς από τη Β’ Ιταλίας ενώ για τα προκριματικά σπουδαίο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο όμιλος της Πολωνίας όπου υποδέχεται το Μαυροβουνιο, ενώ για τον ίδιο όμιλο η Σλοβενία φιλοξενεί τη Σκωτία σε ένα παιχνίδι που θα δώσει κατά μεγάλο ποσοστό τη δεύτερη θέση.

Στοιχηματικά ο 1 του 2.20 είναι υψηλός ωστόσο η κρισιμότητα του ματς είναι μεγάλη και κάθε σημείο είναι πιθανό.

Μέσα σ όλα αυτά καιροφυλακτεί η Δανία που θέλει να επιβεβαιώσει τον 1 του 1.30 και να περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων παιχνιδιών μήπως καταφέρει και κατακτήσει τη δεύτερη προνομιούχο θέση.

Championsbet: Νόμιμο στοίχημα & Cashout*!

Τη Δευτέρα τέλος, η Ουκρανία υποδέχεται την πρωτοπόρο Κροατία και θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει, με το φαβορί λόγω κινήτρου να δίνεται στους γηπεδούχους με 2.20.

Η Τουρκία ψάχνει κι αυτή το τρίποντο στην έδρα της Φινλανδίας με το διπλό να δίνεται στο 1.55

Καλό 4ημερο στοιχηματικά πηγαίνοντας περισσότερο με το κίνητρο μιας και φτάσαμε στην τελική ευθεία….

Οι προτάσεις μας:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΩΔ. ΑΓΩΝ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
07/10/2017 794 Βοσνία – Βέλγιο 1 2.85
06/10/2017 681 Τουρκία – Ισλανδία 1 1.65
08/10/2017 930 Νορβηγία – Β. Ιρλανδία GG 1.82
09/10/2017 949 Ουκρανία – Κροατία Χ 3.00

* Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι σήμα κατατεθέν του ΟΠΑΠ

Dimitris Dimopoulos

- Tipster

Δείτε ακόμα :

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα