Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Κουπόνι στοιχήματος – Προτάσεις: Στο μήνα του Μουντιάλ από σήμερα…01-04/06/2018

Κουπόνι Στοιχήματος

Στο μήνα του Μουντιάλ μπήκαμε από σήμερα, με τις χώρες που συμμετέχουν να βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες ενόψει της μεγάλης διοργάνωσης που ξεκινά ακριβώς σε 2 εβδομάδες στα γήπεδα της Ρωσίας.

Αναμένονται σπουδαίες μάχες και εμείς ελπίζουμε από την πλευρά μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να πάμε ταμείο αρκετές φορές.

Μεσοβδόμαδα ασχοληθήκαμε με Διεθνή φιλικά και αγώνες από το Σκανδιναβικό πρωτάθλημα, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στο τρέχον κουπόνι στοιχήματος.

Δυνατά φιλικά και στο κουπόνι της Παρασκευής με τα παιχνίδια της Γαλλίας και της Ιταλίας να ξεχωρίζουν, παρόλο που η «Σκουάντρα Ατζούρα» δεν κατάφερε να βρίσκεται στο φετινό παγκόσμιο Κύπελλο.

Παραμένει πάντα μια τεράστια δύναμη του ποδοσφαίρου και σίγουρα είναι ένα δυνατό τεστ για του ελπιδοφόρους Γάλλους που ταξιδεύουν με όνειρα στη Ρωσία. Στο 1.60 ο άσσος των τρικολόρ, ενώ το διπλό προσφέρεται στο 4.75

[button color=”custom” bgcolor=”#fcd209″ hoverbg=”#fcd209″ textcolor=”#0c0c0c” texthcolor=”#000000″ bordercolor=”#” hoverborder=”#” size=”big” align=”center” width=”fill” link=”/go/interwetten/” radius=”5″ outer_border_color=”#” icon_color=”#”]Interwetten με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους![/button]

Σημαντική αναμέτρηση και αυτή ανάμεσα στην Αίγυπτο και την Κολομβία, δύο ομάδες μυστήριο της επερχόμενης διοργάνωσης.

Έχουν την ικανότητα να δημιουργήσουν προβλήματα στα μεγαθήρια και απ’ότι φαίνεται δε θα τα παρατήσουν εύκολα.

Σαφέστατο φαβορί στη φιλική αναμέτρηση η λατινική χώρα με την τεράστια εμπειρία της με το διπλό της τυπικά φιλοξενούμενης Κολομβίας να δίνει 1.47.

Στο 5.90 ο άσσος της ομάδας του Μοχάμετ Σαλάχ, που απ’ ότι φαίνεται θα προλάβει την πρεμιέρα παρά τον τραυματισμό του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη Σκανδιναβία τώρα και στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας υπάρχει ντέρμπι κορυφής με τη δεύτερη της βαθμολογίας Ροβανιέμι να φιλοξενεί το Ελσίνκι το οποίο μετράει 5 συνεχόμενες νίκες και είναι ήδη 7 βαθμούς πάνω από τον αντίπαλο της.

Οι φιλοξενούμενοι βολεύονται και με ισοπαλία, μόνο νίκη θέλουν οι γηπεδούχοι για να πλησιάζουν στην κορυφή. Στο 4.90 ο άσσος, 1.52 το διπλό.

Στοίχημα στον Stoiximan με προσφορές* για όλους!

Αρκετά σημαντικά παιχνίδια το Σάββατο, με μεγάλο ενδιαφέρον να παρουσιάζει η τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β΄ Ισπανίας.

Κι αυτό γιατί μπορεί οι δύο απευθείας θέσεις για τη Λα Λίγκα να τις έχουν καπαρώσει εδώ και καιρό Ράγιο Βαγιεκάνο και Ουέσκα, ωστόσο υπάρχει εκκρεμότητα μέχρι και την τελευταία στιγμή στο ποιες ομάδες θα ακολουθήσουν τη Σαραγόσα και τη Σπόρτινγκ Χιχόν στα πλέι οφς ανόδου.

Παράλληλα μένει να μάθουμε την τελευταία ομάδα που θα υποβιβασθεί, με την Αλμερία να φαντάζει το μεγαλύτερο φαβορί πριν τη σέντρα της 42ης και τελευταίας αγωνιστικής.

Αναμφίβολα το κομβικότερο παιχνίδι είναι αυτό της Βαγιαδολίδ με την Οσασούνα που ουσιαστικά αυτή τη στιγμή μοιράζονται την 6η θέση που οδηγεί στα μπαράζ με τους γηπεδούχους να υπερτερούν στην ισοβαθμία.

Έτσι όπως είναι λογικά με νίκη ή ισοπαλία ευνοείται η Βαγιαδολίδ, ενώ η Οσασούνα μόνο με τρίποντο. Στο 2.12 ο άσσος, 3.00 μονάδες το διπλό.

Η Κάντιθ η οποία επίσης έχει 64 βαθμούς, με τρίποντο ή ακόμα και με ισοπαλία θα είναι εντός μπαράζ, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την αδιάφορη Γρανάδα. Στο 5.10 ο άσσος, 1.5 το διπλό.

Betshop.gr: ανανεωμένη, καταθέσεις με e-banking & PaySafe Card!

Στην ουρά, η Αλμερία ψάχνει οπωσδήποτε νίκη μέσα στην έδρα της επίσης αδιάφορης Λούγκο και από εκεί και πέρα ένα στραβοπάτημα μία εκ των Αλμπαθέτε, Λεονέσα, Κόρδοβα, οι οποίες έχουν μόλις ένα βαθμό παραπάνω. Στο 1.53 το διπλό της Αλμερία, με τον άσσο να δίνεται στο 4.60.

Ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές έχουμε στο ματς της Νουμάνθια με τη Λεονέσα, με τους μεν γηπεδούχους να θέλουν νίκη και παράλληλα ισοπαλία στο ματς της Βαγιαδολίδ με τη Σαραγόσα, ή ήττα της Κάντιθ για να κλέψουν μία θέση στα μπαράζ ανόδου.

Από την άλλη η Λεονέσα θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Αλμερία για να παραμείνει στην κατηγορία. Στο 1.91 ο άσσος, 3.30 το διπλό.

Ακόμα, αργά το βράδυ του Σαββάτου και ξημερώματα Κυριακής έχουμε δράση στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας με τη διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής όπου περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Η πρωτοπόρος Σάο Πάολο δοκιμάζεται στην έδρα της Παλμέιρας και επιδιώκει τη νίκη που θα τη διατηρήσει μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη, η Παλμέιρας βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας προερχόμενη μάλιστα από 2 συνεχόμενες ήττες. Στο 1.83 ο άσσος, 3.65 το διπλό.

Επίσης, η Βάσκο Ντα Γκάμα που κέρδισε σε ένα επεισοδιακό ματς με 1-0 την ουραγό Παρανά, υποδέχεται τη Μπονταφόγκο και θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της. Μικρό προβάδισμα οι γηπεδούχοι με 2.10, στο 2.95 το διπλό.

[button color=”custom” bgcolor=”#EC1C24″ hoverbg=”#EC1C24″ textcolor=”#ffffff” texthcolor=”#000000″ bordercolor=”#” hoverborder=”#” size=”big” align=”center” width=”fill” link=”/go/winmasters/” radius=”5″ outer_border_color=”#” icon_color=”#”]Παίξε νόμιμα στην Winmasters με πρόγραμμα ανταμοιβής*![/button]

Την Κυριακή, αρχής γενομένης από τη Β’ Κατηγορία της Σουηδίας δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Έγκριτε και τη Φάλκενμπεργκ, για την 11η αγωνιστική.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα βαθμό παραπάνω με το συγκεκριμένο παιχνίδι να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον παρότι βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος. Οι εταιρίες στοιχήματος χρήζουν μικρό φαβορί τους γηπεδούχους με 2.20, με το διπλό να προσφέρεται στο 2.70.

Όσον αφορά τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει του Μουντιάλ, ενδιαφέρουσα αναμέτρηση αυτή ανάμεσα στην Ισπανία και την Ελβετία, με τις δύο ομάδες να δηλώνουν παρούσες σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση. Μόλις στο 1.20 ο άσσος των «Φούριας Ρόχας», στις 11.00 μονάδες η νίκη των Ελβετών.

Επίσης, αναμετρούνται η Σαουδική Αραβία με το Περού, δύο χώρες που έχουν πρωταρχικό στόχο μια καλή πορεία και γιατί όχι την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Καλά νέα για του Περουβιανούς, αφού στην αποστολή της ομάδας θα βρίσκεται τελικά και ο αρχηγός Παόλο Γκερέρο. Τον πρώτο λόγο στο φιλικό η ομάδα της Λατινικής Αμερικής με 1.45, στο 5.25 ο άσσος.

Στοίχημα στον Stoiximan με προσφορές* για όλα τα μέλη

Τη Δευτέρα, σε ένα μικρό σε μήκος στοιχηματικό κουπόνι, σημαντικό παιχνίδι υπάρχει για τη Β’ Κατηγορία της Σουηδίας, με την 3η της βαθμολογίας Εσκιλστούνα, να δοκιμάζεται εκτός έδρας από την Γιοσενμπιγκ.

Γνωρίζοντας και το αποτέλεσμα του ντέρμπι κορυφής από την Κυριακή οι φιλοξενούμενοι έχουν την ευκαιρία με νίκη να σκαρφαλώσουν στη 2η ή και στην 1η θέση ανάλογα με το τι θα συμβεί στο άλλο παιχνίδι. Φαβορί πάντως για τη νίκη δίνονται οι γηπεδούχοι με 2.15, στο 2.90 το διπλό.

Τέλος, σε φιλικές αναμετρήσεις, η Ιταλία φιλοξενεί την Ολλανδία και ποιος φανταζόταν πριν από τα προκριματικά ότι αυτές οι δύο δυνάμεις δε θα βρίσκονταν στα γήπεδα της Ρωσίας.

Κι όμως έτσι είναι και πλέον μαζεύουν τα κομμάτια τους ενόψει των επόμενων προκριματικών αγώνων. Τον πρώτο λόγο στο φιλικό έχει η Ιταλία με 1.80, στο 3.85 το διπλό.

Ακόμα, η Σερβία που έχει πάρει εισιτήριο για τα τελικά, υποδέχεται τη Χιλή που μετά από καιρό δε θα βρίσκεται σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση. Φαβορί οι Σέρβοι με 1.63, με το διπλό να δίνεται στο 4.10

Οι προτάσεις μας:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΩΔ. ΑΓΩΝ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
02/06/2018 986 Βαγιαδολίδ – Οσασούνα G/G 1.68
03/06/2018 2540 Ισπανία – Ελβετία Over 2,5 1.75
03/06/2018 1102 Έγκριτε – Φάλκενμπεργκ G/G 1.55
04/06/2018 1150 Σερβία – Χιλή 1 1.63

* Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι σήμα κατατεθέν του ΟΠΑΠ

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Dimitris Dimopoulos

- Tipster

Δείτε ακόμα :

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα