Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
4

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα: Το κορυφαίο ντέρμπι του πλανήτη!

Στην Primera Division η 33η αγωνιστική περιλαμβάνει ένα τεράστιο παιχνίδι ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα. Για πολλούς το συγκεκριμένο ματς είναι το κορυφαίο ντέρμπι του πλανήτη κι έτσι είναι δεδομένο ότι θα αντλήσει τεράστιο ενδιαφέρον. Ένα ματς που και οι δύο ομάδες επιθυμούν το τρίποντο της νίκης.

Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, ο περισσότερος κόσμος που αγαπάει το ποδόσφαιρο, ανεξάρτητα από το ποια ομάδα υποστηρίζει, ζει και αναπνέει για τα ντέρμπι. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ματς, με αποτέλεσμα να αντλούν τεράστιο ενδιαφέρον. Ένα από αυτά τα ματς είναι φυσικά και αυτό ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα.

Ένα ακόμα El Clásico, το οποίο θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε live την ερχόμενη Κυριακή (23/04) στις 21.45 ώρα Ελλάδος. Όπως είναι λογικό και οι δύο ομάδες επιθυμούν να πάρουν τη νίκη, καθώς πέρα απ’ ότι μιλάμε για ένα ντέρμπι κορυφής, σίγουρα μια νίκη κόντρα στον αιώνιο αντίπαλό σου είναι ξεχωριστή. Τέλος, σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχήματος το φαβορί της αναμέτρησης είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και το αουτσάιντερ η Μπαρτσελόνα.

Η γηπεδούχος Ρεάλ φέτος αποφάσισε να πορευτεί με τον Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της. Έναν προπονητή που την περασμένη χρονιά είχε κερδίσει το Champions League και σίγουρα ήξερε το σύλλογο όσο κανένας άλλος.

Φέτος η Ρεάλ οδηγεί την κούρσα της Ισπανίας, καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση με συνολικά 75 βαθμούς. Μάλιστα διαθέτει κι ένα παιχνίδι λιγότερο. Κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση νίκης του λιγότερου ματς αλλά και του El Clásico, τότε θα αποκτήσει ένα σημαντικό προβάδισμα για τον τίτλο.

Γενικότερα φέτος η Ρεάλ δείχνει ικανή να πάρει το πρωτάθλημα και σίγουρα βάση των προγνωστικών είναι και το απόλυτο φαβορί. Είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, η οποία μπορεί να μην έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακή σεζόν, ωστόσο έχει τον τρόπο να παίρνει ορισμένα κρίσιμα ματς. Φέτος παρά το γεγονός ότι έχει δυσκολευτεί αρκετά, η «Βασίλισσα» μετράει συνολικά 23 νίκες, 6 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Με λίγα λόγια μετράει τις περισσότερες νίκες στο πρωτάθλημα και τις λιγότερες ήττες.Από εκεί και πέρα η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έχει πετύχει 82 γκολ (δεύτερη καλύτερη επίθεση) και έχει δεχθεί 33 (τέταρτη καλύτερη άμυνα). Σίγουρα η πορεία της είναι αξιέπαινη και σίγουρα δείχνει τη δύναμή της. Τέλος, στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.

Sportingbet: Νόμιμο στοίχημα με Γενναιόδωρο/Μοναδικό πρόγραμμα ανταμοιβής!

Στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα είναι φανερό ότι η Ρεάλ επιθυμεί να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, οι οποίοι θα την απομακρύνουν από την αντίπαλό της για έξι βαθμούς και έχοντας και ματς λιγότερα. Σίγουρα το άλμα θα είναι τεράστιο. Στο κομμάτι των απουσιών οι «μερένχες» μετρούν τρεις σημαντικές απουσίες. Οι Πέπε και Βαράν έχουν τεθεί νοκ άουτ, ενώ πιθανό είναι και το σενάριο να μην αγωνιστεί ούτε ο Μπέιλ.

Από εκεί και πέρα ο Γάλλος προπονητής της πρωτοπόρου, περιμένει αμυντικά πολλά από τον Σέρχιο Ράμος και τον Καρβαχάλ ενώ επιθετικά το βάρος θα πέσει στους Μόντριτς (κυρίως στο οργανωτικό κομμάτι), Ρονάλντο και Μπενζεμά. Είναι δεδομένο ότι αν θέλει η Ρεάλ να πάρει το ματς, τότε θα πρέπει να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να έχει σε καλή μέρα τα δυνατά της όπλα.

Η φιλοξενούμενη Μπαρτσελόνα φέτος ήταν υποχρεωμένη να πορευτεί στη σεζόν χωρίς τον Ντάνι Άλβες, ο οποίος μετακόμισε στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους. Στον πάγκο της ομάδας έμεινε ο Λουίς Ενρίκε που έχει χαρίσει Champions League, πρωτάθλημα Ισπανίας, κύπελλο Ισπανίας και Super Cup στο σύλλογο.

Φέτος με τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο της, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στη δεύτερη θέση, έχοντας συνολικά 72 βαθμούς αλλά και έχοντας ένα παιχνίδι παραπάνω σε σχέση με την Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως καταλαβαίνετε η νίκη είναι μονόδρομος, καθώς ο στόχος του πρωταθλήματος είναι από τους τελευταίους μεγάλους που έμειναν για το σύλλογο.

Στοίχημα στον Stoiximan με 100% προσφορές* εγγραφής για νέα μέλη

Η Μπαρτσελόνα κακά τα ψέματα από τη στιγμή που άρχισε να χάνει παίχτες όπως ο Τσάβι, ο Ντάνι Άλβες αλλά και φυσικά από τη στιγμή που μεγαλώνει ο Ινιέστα δείχνει να κάνει τον κύκλο της. Παραμένει ακόμα μια μεγάλη ομάδα αλλά φέτος δεν δείχνει ικανή να χτυπήσει το πρωτάθλημα με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της.

Ωστόσο λόγω της ποιότητάς της παραμένει κοντά στην Ρεάλ αλλά δεν εκμεταλλεύεται τα δικά της στραβοπατήματα. Τη φετινή χρονιά η Μπαρτσελόνα 22 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες. Αυτό σημαίνει ότι διαθέτει μετά την Ρεάλ τις περισσότερες νίκες στο πρωτάθλημα αλλά και τις λιγότερες ισοπαλίες.

Επιπλέον η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έχει πετύχει φέτος 91 γκολ (καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος) και έχει δεχθεί 30 γκολ (τρίτη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος). Σίγουρα δεν είναι κακά τα ποσοστά της αλλά βάση απόδοσης δεν δείχνει ικανή να πάρει το πρωτάθλημα από την Ρεάλ και γι’ αυτό με βάση το κουπόνι του στοιχήματος παραμένει το αουτσάιντερ. Βέβαια στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Τέλος, στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι «μπλαουγκράνα» μετρούν τέσσερις νίκες και μία ήττα.

Το πρόγραμμα ανταμοιβής της Vistabet σε περιμένει!

Η Μπαρτσελόνα σε πρώτο χρόνο επιθυμεί να κερδίσει μέσα στο «Santiago Bernabéu» καθώς θέλει να ισοβαθμήσει με την Ρεάλ και από εκεί και πέρα θα ελπίζει σε απώλεια βαθμών της αντιπάλου της στο παιχνίδι λιγότερο που έχει. Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, τότε θα απομακρυνθεί σημαντικά από την κούρσα του πρωταθλήματος και μετά το Champions League θα χαθεί ακόμα ένας στόχος.

Στο ιατρικό κομμάτι, οι «μπλαουγκράνα» μετρούν τέσσερις σημαντικές απουσίες. Αρχικά οι Νεϊμάρ, Ραφίνια και Βιδάλ έχουν τεθεί εκτός πλάνων λόγω κόκκινης κάρτας και τραυματισμών, ενώ πολύ πιθανό είναι και το γεγονός να μην αγωνιστεί ούτε ο Ματιέ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Λουίς Ενρίκε γνωρίζει πολύ καλά ότι πρέπει να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και να μην δώσει την ευκαιρία στη Ρεάλ να κάνει το παιχνίδι της. Από εκεί και πέρα αμυντικά περιμένει πολλά από τους Πικέ και Μασεράνο, ενώ επιθετικά το βάρος των επιθέσεων θα αναλάβουν οι Ινιέστα, Μέσι και Σουάρεζ.

Μην ξεχνάμε ότι θα λείπει λόγω τιμωρίας ο Νεϊμάρ. Σίγουρα η Μπαρτσελόνα δεν θα κλειστεί στην άμυνά της και θα προσπαθήσει να χτυπήσει για να κερδίσει το ματς.

Ένα μεγάλο ντέρμπι, λοιπόν, θα διεξαχθεί αύριο το βράδυ στο «Santiago Bernabéu» ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα. Μετράμε αντίστροφα για ένα από τα καλύτερα και πιο ενδιαφέρον ματς. Από την πλευρά μας ελπίζουμε να γίνει ένα ωραίο ματς με πλούσιο θέαμα και να κερδίσει φυσικά ο καλύτερος.

Δημήτρης Δημόπουλος

fabiakias

- Tipster

Δείτε ακόμα :

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποδόσφαιρο

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα