Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης: Δύο μεγάλες ομάδες για ένα τρόπαιο!

Η μεγάλη ώρα του τελικού έφτασε! Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης θα δώσουν τη δική τους μάχη στο Κάρντιφ της Ουαλίας και θα προσπαθήσουν αύριο Σάββατο (03/06) να διεκδικήσουν το τρόπαιο του Champions League. Η πρόκληση είναι μεγάλη και καμία ομάδα δεν πρόκειται να τα παρατήσει.

Για μια ακόμα χρονιά το Champions League εξελίχθηκε με διάφορες συγκινήσεις, θέαμα, ανατροπές, γκολ, λάθη. Ο απολογισμός ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει γίνει ακόμα, καθώς η διοργάνωση δεν έχει τελειώσει ακόμα. Έχουμε φτάσει ένα βήμα πριν γίνει κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα το ερχόμενο Σάββατο (03/06) θα διεξαχθεί στο Κάρντιφ της Ουαλίας ο τελικός του Champions League ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Ρεάλ Μαδρίτης. Με λίγα λόγια, η «Μεγάλη Κυρία» θα αντιμετωπίσει την «Βασίλισσα» σε μια σπουδαία μάχη. Τα πάντα είναι ανοιχτά αλλά σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες το φαβορί της αναμέτρησης είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και το αουτσάιντερ η Γιουβέντους.

Η Γιουβέντους είναι η γηπεδούχος του φετινού τελικού. Οπότε θα ξεκινήσουμε από την «Μεγάλη Κυρία». Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε να βρεθεί σε τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης από το 2015.

Τότε αντιμετώπισε την Μπαρτσελόνα κι έχασε με 3-1. Πλέον δεν θέλει να ζήσει και πάλι το ίδιο σενάριο. Έτσι, πηγαίνει στον τελικό με στόχο μόνο τη νίκη.

Sportingbet: Νόμιμο στοίχημα με Γενναιόδωρο/Μοναδικό πρόγραμμα ανταμοιβής!

Η «Μεγάλη Κυρία» για να φτάσει ως εδώ κατάφερε να αποκλείσει τις Πόρτο, Μπαρτσελόνα και Μονακό. Πλέον αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης και καλείται να την κερδίσει για να φτάσει στην κατάκτηση του τρίτου ευρωπαϊκού της τροπαίου.

Σίγουρα τα χρόνια από την τελευταία φορά που κατέκτησε το συγκεκριμένο τρόπαιο η Γιουβέντους είναι πολλά (1995/96), όμως μιλάμε για μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει εξαιρετική παρουσία και πετυχαίνει αρκετά πράγματα, εντός κι εκτός Ιταλίας.

Μάλιστα το 2015 η ομάδα του Αλέγκρι έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, καθώς ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα. Έτσι, ο Μπουφόν και η παρέα του έφυγαν με σκυμμένα κεφάλια από το Βερολίνο.

Κάτι που δεν θα επιστρέψουν να συμβεί στο Κάρντιφ. Μπορεί σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχήματος να είναι το αουτσάιντερ όμως είναι δεδομένο ότι μιλάμε για μια σκληροτράχηλη ομάδα που δεν τα παρατάει εύκολα.

Στοίχημα στον Stoiximan με 100% προσφορές* εγγραφής για νέα μέλη

Αγωνιστικά η Γιουβέντους είναι η πιο καλοδουλεμένη ομάδα αμυντικά. Έχοντας εξασκήσει στο έπακρο την ιταλική τακτική, η αμυντική λειτουργία της ομάδας είναι μαγική και πολύ δύσκολα δέχεται κάποιο γκολ.

Μάλιστα το θετικό είναι ότι δεν μιλάμε για μια ομάδα με άκρως αμυντικές αρετές. Κοιτάζει πώς να χτυπήσει στην κόντρα, ενώ παράλληλα με την πίεση που ασκεί ψηλά προσπαθεί να κλέψει την μπάλα και να πιάσει ανοργάνωτη την αντίπαλη άμυνα. Τέλος, ο Αλέγκρι αμυντικά θα περιμένει πολλά από τους Μπονούτσι, Μπαρτσάλι και Κιελίνι.

Επίσης υπολογίζει πολλά και στα χαφ του για τα χιλιόμετρα που θα διανύσουν. Δηλαδή στους Κεντίρα και Μαρκίζιο αν παίξει ο Ιταλός. Από εκεί και πέρα στο οργανωτικό κομμάτι, οι Ιταλοί περιμένουν αρκετά από τον Πιάνιτς, ο οποίος έχει την ικανότητα να ηρεμεί και να παράγει σωστά το παιχνίδι της ομάδας του. Ενώ επιθετικά το μεγαλύτερο βάρος θα πέσει σε τέσσερις παίχτες. Δηλαδή στους Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα, Κουαρδάδο και Ιγκουαΐν.

Από την άλλη πλευρά η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν είναι η περσινή κάτοχος του Champions League και θα προσπαθήσει να γράψει ιστορία με την κατάκτηση του τροπαίου για δεύτερη σερί χρονιά. Αν το καταφέρει αυτό θα μιλάμε για την πρώτη ομάδα από την μετονομασία του θεσμού κι έπειτα, η οποία καταφέρνει να σηκώσει το τρόπαιο με τα αυτιά για δύο σερί σεζόν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης για να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης και να αντιμετωπίσει την Γιουβέντους, χρειάστηκε να βγάλει εκτός συνέχειας τις Νάπολι, Μπάγερν Μονάχου κι Ατλέτικο Μαδρίτης. Πλέον όπως αναφέραμε και παραπάνω αναζητάει το δωδέκατο τρόπαιο της ιστορίας της και το δεύτερο συνεχόμενο από την μετονομασία του θεσμού και μετά.

Την περασμένη σεζόν μπορούμε να πούμε ότι η «Βασίλισσα» έβαλε το στέμμα της, ουσιαστικά στην έδρα της Γιουβέντους. Εκείνος ο τελικός διεξαγόταν στο «San Siro» της Ιταλίας και η Ρεάλ κατάφερε να πανηγυρίσει στα πέναλτι την κατάκτηση του τροπαίου κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μια ομάδα που κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη φορά σε τελικό διοργάνωσης και ουσιαστικά να χτίσει μια άκρως θετική παράδοση. Φέτος η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έχει σαν στόχο να ζήσει τις ίδιες στιγμές με πέρυσι και θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει.

Παίξε νόμιμα στη Vistabet με το μοναδικό πρόγραμμα ανταμοιβής!

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια ομάδα που βασίζεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο κυρίως. Είναι μια φύση επιθετική ομάδα, η οποία διαθέτει σπουδαίους παίχτες που μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να κάνουν τη διαφορά.

Γενικότερα μιλάμε για μια ομάδα που αρέσκεται να διατηρεί την κατοχή της μπάλας, να πιέζει τον αντίπαλο όταν χάνει την μπάλα κι έπειτα προσπαθεί να παράξει και θέαμα. Έπειτα δεν αρέσκεται στις πολλές σέντρες και πηγαίνει συχνά σε παιχνίδι από τον άξονα.

Τέλος, ο Ζινεντίν Ζιντάν αμυντικά περιμένει πολλά από τους Σέρχιο Ράμος και Ράφαελ Βαράν, ενώ περιμένει και τα κοψίματα των επιθέσεων από τον Κασεμίρο. Στο οργανωτικό κομμάτι, εκείνος που αναλαμβάνει 100% τη συγκεκριμένη δουλειά δεν είναι άλλος από τον Λούκα Μόντριτς.

Ο Κροάτης μέσος είναι εξαιρετικός σ’ αυτόν τον τομέα του παιχνιδιού και σίγουρα μπορεί καλύτερα από τον καθένα να παράξει και να ηρεμήσει το παιχνίδι της ομάδας του. Ενώ επιθετικά τέσσερις παίχτες θα αναλάβουν όλο το βάρος. Αυτοί είναι οι Ρονάλντο, Ίσκο, Μπέιλ και Μπενζεμά.

Championsbet: Νόμιμο στοίχημα με 100% επιβράβευση εγγραφής, & Cashout!

Ένας μεγάλος τελικός, λοιπόν, στο Κάρντιφ, το ερχόμενο Σάββατο (03/06) θα διεξαχθεί ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Ρεάλ Μαδρίτης και μέσω αυτής της μεγάλης μονομαχίας, θα μάθουμε τον φετινό πρωταθλητή Ευρώπης για τη σεζόν 2016/17. Εμείς ελπίζουμε να απολαύσουμε ένα σπουδαίο σε θέαμα αγώνα.

Δημήτρης Δημόπουλος

Dimitris Dimopoulos

- Tipster

Δείτε ακόμα :

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα