Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Τι να παίξω σήμερα (12/12/2023): «Πόλεμος» για την πρόκριση και όχι μόνο…

Τι παίζουμε σήμερα; Ιδού το ερώτημα…

Ο κακός χαμός στην 6η και τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλες ομάδες παλεύουν για την πρωτιά στα γκρουπ, άλλες για την πρόκριση στους «16» και άλλες για τη συνέχεια του ευρωπαϊκού τους «ταξιδιού» στο Γιουρόπα Λιγκ.


852. ΑϊντχόφενΆρσεναλ (19:45)

Για τη 15η αγωνιστική της Έρεντιβιζιε, η Αϊντχόφεν επικράτησε εντός έδρας της Χέρενφεν με 2-0 και σημείωσε μία ένατη σερί νίκη. Τεράστια η νίκη (2-3) που πήρε στην Ανδαλουσία απέναντι στη Σεβίλλη, χάρη σε αυτό το «τρίποντο» εξασφάλισε την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Άρσεναλ έχασε με 1-0 από την Άστον Βίλα, σε ένα ματς της Πρέμιερ Λιγκ που την ενδιέφερε πολύ περισσότερο από το επερχόμενο, μιας και πέρα από την πρόκριση, έχει εξασφαλίσει και την πρωτιά στον 2ο Όμιλο.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Αμφότερες άνετες, μιας και ο στόχος της πρόκρισης επετεύχθη. Δεν θα παίξουν με σκοπιμότητα, ίσως προχωρήσουν και σε αλλαγές στις ενδεκάδες. Ποντάρισμα στο G/G & Over 2,5 στο 1.82. ▶️ (Stoiximan)

887. ΊντερΣοσιεδάδ (22:00)

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι η Ίντερ, ούτε που… είδε την Ουντινέζε, την οποία κέρδισε άνετα με 3-0 για τη 15η αγωνιστική της Σέριε Α. Συμπλήρωσε 13 ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης χωρίς ήττα. «Γκέλα» θεωρείται το 3-3 με την Μπενφίκα, καθώς πλέον χρειάζεται μονάχα νίκη επί της Σοσιεδάδ για να περάσει ως 1η του γκρουπ. Σε πολύ καλή κατάσταση και οι Βάσκοι, πέρασαν «αέρας» από την έδρα της Βιγιαρεάλ (0-3) το Σάββατο (9/12) και πλέον στο ματς της 6ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου χρειάζεται απλά να μην χάσει για να μπει στην κλήρωση των «16» ως 1η του γκρουπ.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Ίντερ και Σοσιεδάδ είναι εξαιρετικές, έχουν αμφότερες προκριθεί, όμως εκκρεμεί η πρωτιά στον όμιλο. Αμφίρροπη αναμέτρηση, το G/G στο 1.81. ▶️ (Pame Stoixima)

889. Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΜπάγερν Μονάχου (22:00)

Απαράδεκτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο εντός έδρας ματς της 16ης αγωνιστικής κόντρα στην Μπόρνμουθ και ήττα με 3-0. Μεγάλος ο προβληματισμός στις τάξεις της, τη στιγμή που είναι ουραγός στον 1ο Όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και χρειάζεται νίκη επί της Μπάγερν και ισοπαλία στο Κοπεγχάγη – Γαλατασαράι για να προκριθεί στους «16». Παντελώς αδιάφορη η Μπάγερν, έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στο γκρουπ και την παρουσία της στα νοκ-άουτ. Ψάχνει όμως αντίδραση μετά τη βαριά ήττα με 5-1 από την Άιντραχτ στην Μπουντεσλίγκα.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Ναι μεν βαθμολογικά μόνο η Γιουνάιτεντ «καίγεται», όμως αγωνιστικά είναι κακή και υποδέχεται μία Μπάγερν που δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορη, παρότι είναι, καθώς θέλει να δώσει τη δική της απάντηση μετά την «πεντάρα» στο πρωτάθλημα. Αποδεκτό το 1.70 του G/G. ▶️ (Stoiximan)

890. Νάπολι Μπράγκα (22:00)

Δεν τα κατάφερε η Νάπολι στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Σέριε Α κόντρα στη Γιουβέντους και υπέστη την ήττα με 1-0. Τρίτο διαδοχικό αρνητικό αποτέλεσμα, μεταξύ αυτών και το 4-2 από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Είναι 2η στον 3ο Όμιλο και απλά χρειάζεται να αποφύγει ήττα με δύο γκολ διαφορά για να προκριθεί. Σε καλή κατάσταση η Μπράγκα, προέρχεται από το 3-1 στην έδρα της Βιζέλα. Έμεινε στο 1-1 με την Ουνιόν Βερολίνου για την 5η αγωνιστική του 3ου Ομίλου και πλέον η αποστολή της είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς δεν της αρκεί μόνο νίκη, αλλά και με διαφορά δύο γκολ, για να ξεπεράσει τη Νάπολι στην ισοβαθμία.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Αναμένουμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, ανάλογο του πρώτου γύρου, που βρήκε νικήτρια τη Νάπολι με 2-1. Η Μπράγκα οφείλει να ρισκάρει, οι «παρτενοπέι» θα βρουν χώρους. Το G/G στο 1.70. ▶️ (bet365)

891. Ουνιόν ΒερολίνουΡεάλ Μαδρίτης (22:00)

Τρίτη νίκη στη φετινή Μπουντεσλίγκα για την Ουνιόν Βερολίνου, επικράτησε της Γκλάντμπαχ με 3-1 για τη 14η αγωνιστική. Πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Μπράγκα (1-1) και ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ έχει ελπίδες για έξοδο στο Γιουρόπα, αν κερδίσει τη Ρεάλ και η χάσει η Μπράγκα από τη Νάπολι. Το απόλυτο η Ρεάλ Μαδρίτης στον 3ο Όμιλο μετά και το 4-2 επί των Ναπολιτάνων. Περασμένη και πρώτη. Προέρχεται από την ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Μπέτις.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά και μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Θα κάνει την προσπάθειά της η Ουνιόν, θα κυνηγήσουμε την έκπληξη με τον άσο του 3.95. ▶️ (Stoiximan)

Οι Προτάσεις μας σήμερα

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΠΟΔΟΣΗ
Αϊντχόφεν – Άρσεναλ G/G & Over 2,5 ▶️ 1,82
Ίντερ – Σοσιεδάδ G/G ▶️ 1,81
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπάγερν Μονάχου G/G ▶️ 1,70
Νάπολι – Μπράγκα G/G ▶️ 1,70
Ουνιόν Βερολίνου – Ρεάλ Μαδρίτης 1 ▶️ 3,95

 

Konstantinos Spyropoulos

- Tipster

Δείτε ακόμα : Φράιμπουργκ – Λεβερκούζεν: Έχουν στόχους

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα