Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
4

Κουπόνι στοιχήματος – προτάσεις: Πρωτοχρονιά στο γήπεδο…29-01/01/2018

Αλλαγή χρόνου στους αγωνιστικούς χώρους θα κάνουν οι ομάδες της Αγγλίας που όπως είθισται κάθε χρόνο έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ όσο και στις μικρότερες κατηγορίες.

Βέβαια η 22η αγωνιστική θα μοιραστεί σε 3 δόσεις με τα παιχνίδια να διεξάγονται Δευτέρα 1η του έτους, 2η Τρίτη και να ολοκληρώνεται Τετάρτη με το ντέρμπι του Λονδίνου Τσέλσι-Άρσεναλ.

Και όλα αυτά, μετά την 21η αγωνιστική που θα γίνει Σαβ/κο 30-31 του μήνα. Όπως είναι κατανοητό στο νησί το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και τέτοιες μέρες το τιμούν δεόντως.

Όπως έγινε και τις ημέρες των Χριστουγέννων, με τη φημισμένη boxing day, όπου συνήθως τα παιχνίδια ήρθαν Over κατά πλειοψηφία, με την Έβερτον μόνο να κολλάει στο μηδέν.

Πέρα όμως από την Αγγλία αγωνιστική δράση έχει και στην Ιταλία με τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής να διεξάγονται το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου.

Στοιχηματικά τα πήγαμε καλά, αν και μας την έκανε στις καθυστερήσεις το 2-3 γκολ πρόταση της Μάντσεστερ όταν ισοφάρισε σε 2-2 τη Μπέρνλι. Over 3.5 η Μπέρνλι, ισόπαλο το ντέρμπι του Μιλάνο για το κύπελλο.

Στοίχημα στον Stoiximan με προσφορές* για νέα μέλη!

Και αυτές τις ημέρες υπάρχουν ευκαιρίες και θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο.

Επειδή όμως είναι γιορτινές ημέρες και υπάρχει ενθουσιασμός και έξαρση σε όλα τα τυχερά και μη παιχνίδια, προσοχή και με σύνεση.

Ας ξεκινήσουμε με το κουπόνι της Παρασκευής, όπου το σημαντικότερο ματς διεξάγεται στην Ιταλία.

Η πρωτοπόρος Νάπολι φιλοξενείται από την Κροτόνε και θέλει να κλείσει τη χρονιά νικηφόρα και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αδιαφιλονίκητο φαβορί οι Ναπολιτάνοι με 1.20, με τους γηπεδούχους όμως να είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και να καίγονται για βαθμούς. Στο 11.00 ο άσσος.

Ακόμα, για την Τσάμπιονσιπ στη Σκωτία διεξάγεται το ντέρμπι κορυφής για τη 19η αγωνιστική με τη Σεντ Μίρεν να υποδέχεται τη Νταντί Γιουνάιτεντ.

Οι φιλοξενούμενοι που έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο έχουν στοιχηματικά τον πρώτο λόγο με 2.20 για τη νίκη, με τους γηπεδούχους να πληρώνουν σε περίπτωση νίκη τους με 2.70

Sportingbet: Παίξε Νόμιμα με πρόγραμμα ανταμοιβής*!

Το Σάββατο είναι προγραμματισμένα τα περισσότερα παιχνίδια του κουπονιού, καθώς περιλαμβάνονται αγώνες σε όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας αλλά και πλήρης αγωνιστική για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Λέστερ σε ένα ενδιαφέρον ζευγάρι με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε καλό “φεγγάρι”.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” σκοράρουν συνεχώς κάτι που έδειξαν και με τη Σουόνσι, ενώ η Λέστερ δείχνει ανεβασμένη και θα προσπαθήσει για το καλύτερο στο Άνφιλντ.

Στο 1.25 ο άσσος, στο 8.00 το διπλό, ωστόσο πολύ πιθανό είναι και το GG στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αρκετά χαμηλά και ο άσσος της Τσέλσι με τη Στόουκ, με την ομάδα του Κόντε να πληρώνει μόλις με 1.15. Δύο από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος συναντιούνται, με τη Χάντερσφιλντ να υποδέχεται τη Μπέρνλι.

Αμφίρροπο ματς με πολύ πιθανή την ισοπαλία του 2.90. Στο 2.35 ο άσσος, στο 2.90 το διπλό.

Λίγο αργότερα, η Μάντσεστερ Γιουναίτεντ φιλοξενεί τη Σαουθάμπτον, με την ομάδα του Μουρίνιο να θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα μετά από το 2-2 επί της Μπέρνλι στο Όλντ Τράφορντ. 1,27 η νίκη των μπέμπηδων, στο 8.50 αυτή των Αγίων.

Στην Ιταλία, δεσπόζει το ντέρμπι στο Μιλάνο ανάμεσα στη Ίντερ και τη Λάτσιο, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το τρίποντο που θα τους κρατήσει ψηλά στη βαθμολογία.

Ειδικά οι γηπεδούχοι αν θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου υποχρεούνται να φτάσουν στο τρίποντο. Προβάδισμα στον άσσο του 1.90, στο 3.30 το διπλό.

Η δεύτερη της βαθμολογίας Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Βερόνα και αν δείξει σοβαρότητα θα επιβεβαιώσει το διπλό του 1.25.

Παίξε νόμιμα στη Winmasters.gr με προσφορά* εγγραφής!

Από εκεί και πέρα, σπουδαίο ματς και στη Φλωρεντία με τη Φιορεντίνα να αντιμετωπίζει τη Μίλαν, που πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa Italia, απέναντι στη συμπολίτισσα Ίντερ.

Στο 2.20 ο άσσος, στο 2.90 η νίκη της ομάδας του Γκατούζο.

Τέλος, η Ρόμα υποδέχεται τη Σασουόλο και θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς. Στο 1.25 η απόδοση του άσσου.

Την Κυριακή τελευταία μέρα του χρόνου, το ενδιαφέρον στρέφεται στις δύο αναμετρήσεις για την 21η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Η ασταμάτητη Μάντσεστερ Σίτυ που πλέον προπορεύεται 16 βαθμούς από τη δεύτερη Γιουνάιτεντ, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κρίσταλ Πάλας και θέλει να διατηρήσει το αήττητο της φετινής σαιζόν. Λογικό το 1.20 του διπλού, στις 8.00 μονάδες ο άσσος των γηπεδούχων.

Λίγο αργότερα, η Άρσεναλ αγωνίζεται στην έδρα της Γουέστ Μπρομ και το έργο της μόνο εύκολο δε θα είναι. Στο 1.50 η νίκη της ομάδας του Βενγκέρ, στο 5.25 αυτή του Μπρόμ.

Οι προτάσεις μας:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΩΔ. ΑΓΩΝ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
29/12/2017 1763 Ίντερ – Λάτσιο 1 2.05
30/12/2017 1718 Χάντερσφιλντ – Μπέρνλι Χ 2.90
30/12/2017 1635 Φιορεντίνα – Μίλαν Χ 3.25
01/01/2018 1894 Έβερτον – Μάντσεστερ Γ Χ 3.65

* Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι σήμα κατατεθέν του ΟΠΑΠ

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Dimitris Dimopoulos

- Tipster

Δείτε ακόμα :

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα