Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Κουπόνι στοιχήματος – Προτάσεις: Με πολλά ντέρμπι την Κυριακή…23-26/02/2018

Πλήρης αγωνιστική δράση σε όλη τη γηραιά ήπειρο και όχι μόνο έχουμε το Σαβ/κο και γενικότερα το 4ημερο που ακολουθεί.

Έπειτα από το ευρωπαϊκό 3ήμερο που μας χάρισε αρκετές ωραίες ποδοσφαιρικές στιγμές οι ομάδες επιστρέφουν στις εγχώριες υποχρεώσεις με την κρισιμότητα των παιχνιδιών να ανεβαίνει όσο περνά ο καιρός και πλησιάζουμε στην τελική ευθεία.

Στο κουπόνι στοιχήματος που θα αναλύσουμε παρακάτω είναι εμφανέστατο ότι την Κυριακή διεξάγονται μεγάλα ντέρμπι ανά την Ευρώπη, που ίσως κρίνουν σημαντικά τη συνέχεια.

Σίγουρα ξεχωρίζει το ελληνικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, αλλά επίσης σπουδαίο ματς επίσης είναι και αυτό ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Ατλέτικο.

Στην Αγγλία, εκτός από το Μάντσεστερ Γ.-Τσέλσι, υπάρχει και ο τελικός του Λιγκ Καπ ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτυ.

Στη Γαλλία, η πρωτοπόρος Παρί πριν από τη μεγάλη ρεβάνς με τη Ρεάλ έχει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μαρσέιγ, ενώ στην Ιταλία ένα ακόμη κλασσικό ντέρμπι, αυτό ανάμεσα στη Ρόμα και στη Μίλαν.

Στοίχημα στον Stoiximan με προσφορές* για νέα μέλη

Αναλυτικά, αρχής γενομένης από τα ματς της Παρασκευής, στην Μπουντεσλίγκα η Μάιντς υποδέχεται τη Βόλσφμπουργκ, στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 24ης αγωνιστικής.

Δύο ομάδες που τα προηγούμενα χρόνια διεκδικούσαν και κέρδιζαν ευρωπαϊκά εισιτήρια τώρα μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία. Στη ζώνη οι γηπεδούχοι, ένα βαθμό πιο πάνω οι φιλοξενούμενοι. Στο 2.20 ο άσσος, 2.90 το διπλό.

Άλλη μια μάχη επιβίωσης δίνει η Λα Κορούνια, που φιλοξενεί στο Ριαθόρ και ψάχνει οπωσδήποτε το 3ποντο για να συνεχίζει να ελπίζει στην παραμονή της.

Καθόλου εύκολη λεία η Εσπανιόλ,ίσως μετρήσει το ένστικτο της επιβίωσης. Με 2.30 πληρώνει ο άσσος των γηπεδούχων, ενώ το διπλό προσφέρεται στο 2.80.

Ακόμα, στη Γαλλία για την 27η αγωνιστική το Στρασβούργο αντιμετωπίζει τη Μονπελιέ, με τους γηπεδούχους σαφώς να θέλουν περισσότερο τους 3 βαθμούς.

Έχουν 4 βαθμούς διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού και μια νίκη σίγουρα θα τους έκανε να νιώθουν ακόμη πιο άνετα. Στο 2.65 ο άσσος, στο 2.60 το διπλό.

Στο κουπόνι της Παρασκευής, μπορεί να βρει κανείς πλήρη αγωνιστική δράση στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και της Ολλανδίας.

[button color=”custom” bgcolor=”#EC1C24″ hoverbg=”#EC1C24″ textcolor=”#ffffff” texthcolor=”#000000″ bordercolor=”#” hoverborder=”#” size=”big” align=”center” width=”fill” link=”/go/winmasters/” radius=”5″ outer_border_color=”#” icon_color=”#”]Παίξε νόμιμα στην Winmasters με πρόγραμμα ανταμοιβής*![/button]

Το Σάββατο, όπως και κάθε εβδομάδα υπάρχει στο κουπόνι ο μεγαλύτερος όγκος παιχνιδιών, αφού διεξάγονται τα περισσότερα παιχνίδια στην Ευρώπη και όχι μόνο.

Αρχής γενομένης από το μεγάλο νησί, έπειτα από μία εβδομάδας απουσία η Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει με σπουδαίες μάχες τόσο στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, όσο και στην ουρά.

Την 28η αγωνιστική ανοίγουν η Λέστερ με τη Στόουκ, σε ένα ματς πολύ κρίσιμο ειδικά για τους φιλοξενούμενους που βολοδέρνουν στις τελευταίες θέσεις.

Από την άλλη, η Λέστερ δεν προλαβαίνει το τρένο της Ευρώπης και θα προσπαθήσει να πλασαριστεί όσο ψηλότερα γίνεται. Πάντως φαβορί δίνονται οι γηπεδούχοι με 1.65, ενώ το διπλό φτάνει στο 4.20.

Λίγο αργότερα, η Λίβερπουλ που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τελευταία υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ, με τον άσσο του 1.15 εύκολα ή δύσκολα να επιβεβαιώνεται.

Ακόμα, η ευχάριστη έκπληξη Μπέρνλι που βρίσκεται αρκετά ψηλά στη βαθμολογία φιλοξενεί τη Σαουθάμπτον που επίσης καίγεται για τους 3 βαθμούς αφού βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο 2.55 ο άσσος, 2.60 το διπλό.

Στη Μπουντεσλίγκα, η πρωτοπόρος Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει τη Χέρτα και αν δεν υπάρξει κάποια μεγάλη έκπληξη αναμένεται να κάνει ακόμη ένα βήμα για τον τίτλο.

Μεσοβδόμαδα διέσυρε με 5-0 τη Μπεσίκτας στο πρώτο παιχνίδι στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και γενικότερα δείχνει να βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση. Μόλις στο 1.10 ο άσσος, 15.00 μονάδες η νίκη των φιλοξενούμενων.

Κομβικότατο ματς, όσον αφορά τον υποβιβασμό είναι το παιχνίδι της Βέρντερ με το Αμβούργο στη Βρέμη. Δύο ομάδες που πριν από χρόνια αγωνίζονταν στο Τσάμπιονς Λιγκ, τώρα παλεύουν για την παραμονή τους.

Σε καλύτερη μοίρα οι γηπεδούχοι, που αν πάρουν τη νίκη ανασαίνουν σημαντικά, τελικός για το Αμβούργο που σίγουρα δεν πρέπει να ηττηθεί. Στο 1.65 ο άσσος, 4.30 το διπλό.

Sportingbet: Γενναιόδωρο/Μοναδικό πρόγραμμα ανταμοιβής!

Ακόμα, η Στουτγκάρδη υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τις δύο ομάδες να έχουν εντελώς διαφορετική πορεία και στόχους.

Οι μεν γηπεδούχοι ψάχνουν βαθμούς για να ξεκολλήσουν από τις χαμηλές θέσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν κάνει την έκπληξη και βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Στο 2.35 ο άσσος, 2.75 το διπλό.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έχουν εντός έδρας αναμετρήσεις. Η πρωτοπόρος Μπάρτσα μετά το 1-1 στο Σταμφορμ Μπριτς επί της Τσέλσι, φιλοξενεί τη Χιρόνα στο Καμπ Νόου για την 25η αγωνιστική. Στο 1.08 ο άσσος, 17.00 μονάδες η νίκη των φιλοξενούμενων.

Η Ρεάλ από την άλλη πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λεγανιές μεσοβδόμαδα, σε παιχνίδι εξ αναβολής για τη 16η αγωνιστική.

Αντιμετωπίζει την Αλαβές στο Μπερναμπέου και θέλει να ανέβει κι άλλο βαθμολογικά στο κυνήγι της Ατλέτικο για τη 2η θέση. Και εδώ ίδιες αποδόσεις, με τον άσσο να μην ξεπερνά το 1.08 και το διπλό να φτάνει τις 17.00 μονάδες.

Επίσης, η Θέλτα που προέρχεται από τη βαριά ήττα με 3-0 από τη Χετάφε φιλοξενεί την Ειμπάρ και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ικανή για τη ζημιά η φιλοξενούμενη ομάδα. Στο 1.65 ο άσσος, ενώ το διπλό φτάνει στο 3.65.

Στη Γαλλία, η δεύτερη της βαθμολογίας Μονακό δοκιμάζεται στην έδρα της Τουλούζ και κάθε άλλο εύκολη μπορεί να θεωρηθεί η αποστολή της.

Οι γηπεδούχοι δίνουν μάχη για την παραμονή τους ενώ η ομάδα του Πριγκιπάτου βρίσκεται στη 2η θέση και θέλει να παραμείνει εκεί, καθώς Λυών και Μαρσέιγ βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Στο 1.80 το διπλό της ομάδας του Ζαρντίμ, 3.75 ο άσσος.

Ντέρμπι παραμονής και αυτό ανάμεσα στη Λιλ και την Ανζέ, με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορά 2 βαθμών.

Οι μεν γηπεδούχοι αυτή τη στιγμή είναι πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη και θέλουν τους 3 βαθμούς που θα τους απομακρύνει κι άλλο, ενώ θα βυθίσει ακόμη περισσότερο την Ανζέ, που θέλει βαθμό ή βαθμούς. Στις 2 μονάδες ο άσσος, 3.40 το διπλό.

Στο Καμπιονάτο η 26η αγωνιστική ανοίγει την αυλαία της με 2 αναμετρήσεις.

Η Ίντερ που προέρχεται από την ήττα με 2-0 από την Τζένοα βρέθηκε στην 5η θέση και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες με αντίπαλο της την ουραγό Μπενεβέντο. Εύκολα ή δύσκολα φαίνεται να επιβεβαιώνεται ο άσσος του 1.15.

Λίγο νωρίτερα, η Μπολόνια φιλοξενεί τη Τζένοα σε ένα παιχνίδι ανοικτό και από τις δύο ομάδες καθώς και οι δύο βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία, κάτι το οποίο τους κάνει να αισθάνονται αρκετά άνετα. Στο 2.55 ο άσσος, 2.70 η νίκη της ομάδας της Γένοβα.

Στη Σούπερ Λιγκ τέλος, η αγωνιστική ανοίγει με την αναμέτρηση του Πας Γιάννινα με το Λεβαδειακό.

Οι Ηπειρώτες που κάνουν καλή πορεία έχουν στόχο την πρώτη 5άδα που οδηγεί στην Ευρώπη και θα το επιδιώξουν μέχρι τέλους.

Από την άλλη πλευρά, ο Λεβαδειακός χωρίς πίεση θα παραταχθεί για το καλύτερο δυνατό. Στο 1.55 ο άσσος, 6.00 μονάδες η νίκη των βοιωτών.

Αργότερα, ο Παναθηναϊκός που πήρε το πρώτο του διπλό τη φετινή περίοδο με αντίπαλο τη Λάρισα θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του και να αναρριχηθεί κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα.

Με ανεβασμένη την ψυχολογία του υποδέχεται τη Λαμία. Μόλις στο 1.25 η νίκη των πρασίνων, στις 11.00 μονάδες το διπλό.

Ακόμα, ο Πανιώνιος που και αυτός διεκδικεί ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο φιλοξενεί τον πάντα επικίνδυνο Αστέρα Τρίπολης. Φαβορί οι Νεοσμυρνιώτες με 1.85, ενώ το διπλό των Αρκάδων προσφέρεται στο 4.15.

Sportingbet: Παίξε Νόμιμα με πρόγραμμα ανταμοιβής*!

Την Κυριακή είναι προγραμματισμένα τα σημαντικότερα ματς του σαβ/κου.

Στην Αγγλία, ξεχωρίζει το ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι για το πρωτάθλημα, αλλά και ο τελικός του Λιγκ καπ ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτυ.

Πρώτος τίτλος της χρονιάς στο νησί και οι δύο ομάδες θα δώσουν τα πάντα για να το κατακτήσουν. Η μεν Σίτυ μετά τον αποκλεισμό σοκ από τη Γουίγκαν στους 16 του κυπέλλου, θέλει το τρόπαιο για να επανέλθουν και πάλι τα χαμόγελα.

Από την άλλη μεριά και η Άρσεναλ σε μια μέτρια χρονιά είναι ευκαιρία να βάλει στην τροπαιοθήκη της έναν τίτλο τη φετινή περίοδο. Στο 1.45 η νίκη για το συγκρότημα του Γκουαρντιόλα, 4.20 το διπλό της ομάδας του Βενγκέρ.

Για το πρωτάθλημα , οι «μπέμπηδες» του Ζοζέ Μουρίνιο φιλοξενούν την Τσέλσι με σκοπό τους 3 βαθμούς που θα τους διατηρήσει στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Κόντε για να πιάσει τη Γιουνάιτεντ θέλει νίκη μέσα στο Ολντ Τράφορντ. Στο 1.90 ο άσσος, 3.75 η νίκη των «μπλε».

Ακόμα, η Τότεναμ δοκιμάζεται στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας που καίγεται για βαθμούς καθώς βρίσκεται μόλις έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο 6.25 ο άσσος, μόλις 1.40 το διπλό της ομάδας του Ποκετίνο.

Στην Ισπανία, τα βλέμματα είναι στραμμένα στο «Σάντσεθ Πιθκουάν», εκεί όπου η Σεβίλλη υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στην 6η θέση οι γηπεδούχοι, κυνηγούν ένα εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, 2οι πάντα πίσω από την Μπαρτσελόνα οι φιλοξενούμενοι που αν θέλουν να ελπίζουν ακόμα στον τίτλο πρέπει να φύγουν με τους 3 βαθμούς της νίκης.

Φαβορί από τις εταιρίες στοιχήματος η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε με απόδοση 2.15, στις 3.00 μονάδες η νίκη για το σύνολο του Βιτσέντσο Μοντέλα.

Παίξε νόμιμα στη Vistabet με το μοναδικό πρόγραμμα ανταμοιβής!

Επίσης, στο Μεστάγια η Βαλένθια αντιμετωπίζει τη Σοσιεδάδ σε ένα παιχνίδι που περιμένουν αρκετά γκολ βάσει της επιθετικής φιλοσοφίας και των δύο ομάδων. Τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι με 1.55, στο 4.50 οι φιλοξενούμενοι.

Στη Γερμανία, το μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται στο Λεβερκούζεν με την Μπάγερν να φιλοξενεί τη Σάλκε.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην 4η και στην 6η θέση αντίστοιχα και διεκδικούν με αξιώσεις την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φαβορί από τους μπουκ δίνεται η Λεβερκούζεν με 1.85, με το διπλό της Σάλκε να φτάνει στο 3.65.

Ακόμη ένα παινχίδι στη Μπουντεσλίγκα, είναι αυτό ανάμεσα στη Λειψία και την ουραγό Κολωνία που δεν τα παρατάει και παλεύει τα παιχνίδια μέχρι τέλους.

Στην 5η θέση οι γηπεδούχοι, κυνηγούν και τη φετινή περίοδο το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Προβάδισμα για τη νίκη σαφώς οι γηπεδούχοι με τον άσσο να μην ξεπερνά το 1.40, ενώ το διπλό αγγίζει τις 6.50 μονάδες.

Στη Γαλλία ξεχωρίζει το ντέρμπι του Παρισιού, με την Παρί να φιλοξενεί την 3η της βαθμολογίας Μαρσέιγ.

Χωρίς άγχος οι γηπεδούχοι που έχουν διαφορά ασφαλείας στην κορυφή σε καλή κατάσταση και η Μαρσέιγ. Μόλις 1.20 η απόδοση στον άσσο, αρκετά χαμηλή για ντέρμπι. Στο 9.75 το διπλό.

Ακόμα, η Λυών που έχει μείνει λίγο πίσω από την πρώτη 3άδα θέλει τους 3 βαθμούς για να μειώσει τη διαφορά από την Μαρσέιγ σε ενδεχόμενη ήττα της από την Παρί.

Απέναντι της η Σεντ Ετιέν, που τη φετινή περίοδο δείχνει αρκετά ασταθής. Στο 1.40 ο άσσος, 6.00 μονάδες το διπλό.

Στο καμπιονάτο, δεσπόζει το ντέρμπι στο Ολίμπικο, με τη Ρόμα να υποδέχεται τη Μίλαν.

Ένα κλασσικό ιταλικό ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν την έξοδο σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ αντίστοιχα. Πιο ποιοτική ομάδα η Ρόμα ωστόσο στα ντέρμπι παίζουν το ρόλο τους κι άλλα πράγματα. Στο 1.75 ο άσσος, στο 3.85 το διπλό.

Λίγο νωρίτερα, η Σαμπντόρια που ισοβαθμεί με τη Μίλαν στους 41 βαθμούς υποδέχεται την Ουντινέζε. Θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες η ομάδα της Γένοβας και αν τα καταφέρει θα πληρώσει με απόδοση στο 1.85. Αντιθέτως το διπλό φτάνει στο 3.65.

Stoiximan μεγάλες προσφορές* και 0% γκανιότα*!

Στη Σούπερ Λιγκ, την παράσταση κλέβει το ντέρμπι της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ που κρατάει καλά εδώ και καιρό την κορυφή καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού και να κάνει ταυτόχρονα την 16η συνεχόμενη νίκη του.

Έχει το μομέντουμ και αν θέλει να ονειρεύεται πρωτάθλημα πρέπει να πάρει τη νίκη. Στο 1.85 ο άσσος, 4.25 το διπλό. Δείτε το Live

Στη Λάρισα η τοπική ΑΕΛ με νέο προπονητή το Ντόστανιτς μετά την απομάκρυνση του Ηλία Φυντάνη, υποδέχεται τον ουραγό Πλατανιά και θέλει τη νίκη για να ξεφύγει κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη. Στο 1.55 ο άσσος, στις 5.50 μονάδες το διπλό των Κρητικών.

Τη Δευτέρα, το κουπόνι ολοκληρώνεται με την Ντόρτμουντ να φιλοξενεί την Άουγκσμπουργκ και να θέλει τη νίκη που θα την κρατήσει στη 2η θέση της βαθμολογίας. Στο 1.40 η νίκη των Βεστφαλών, στις 6.50 μονάδες το διπλό.

Στην Ιταλία, η πρώτη της βαθμολογίας Νάπολι δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι και δε θέλει καν να σκέφτεται τυχόν στραβοπάτημα. Μόλις στο 1.25 το διπλό, στις 8.50 μονάδες ο άσσος.

Τέλος, στην Ισπανία η αυλαία κλείνει με την αναμέτρηση της Λεβάντε με την Μπέτις.

Μεγαλύτερο κίνητρο για τους γηπεδούχους που μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία, άνετοι οι φιλοξενούμενοι. Στο 2.20 ο άσσος, στο 2.80 η νίκη των Ανδαλουσιάνων.

Οι προτάσεις μας:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΩΔ. ΑΓΩΝ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
24/02/2018 1932 Μπάγερν Μονάχου – Χέρτα Over 3,5 1.88
25/02/2018 2137 Μάντσεστερ Γ. – Τσέλσι 1 1.90
25/02/2018 2197 Σεβίλλη – Ατλέτικο G/G 1.70
25/02/2018 2196 Ρόμα – Μίλαν 1 1.75

* Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι σήμα κατατεθέν του ΟΠΑΠ

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Dimitris Dimopoulos

- Tipster

Δείτε ακόμα :

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα