Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Κουπόνι στοιχήματος – Προτάσεις: Στον αστερισμό του Τσάμπιονς Λιγκ…24-26/04/2018

Κουπόνι Στοιχήματος

Μεγάλη ευρωπαϊκή εβδομάδα ξεκινά από σήμερα Τρίτη 24 Απριλίου, αφού ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περιμένει με ανυπομονησία τους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και αυτούς του Γιουρόπα, που είναι προγραμματισμένοι για αυτό το 3ήμερο.

Φτάσαμε ένα βήμα πριν το μεγάλο τελικό και οι 4 μονομάχοι θέλουν στα πρώτα παιχνίδια να πάρουν προβάδισμα ενόψει των ρεβάνς που θα γίνουν σε μία εβδομάδα.

Φυσικά το τεράστιο ζευγάρι σε αυτή τη φάση είναι το Μπάγερν-Ρεάλ, δύο ομάδες που από την αρχή της χρονιάς τις περιμένεις να φτάσουν τουλάχιστον στους 4της διοργάνωσης.

Μιλάμε για τη «βασίλισσα» της Ευρώπης Ρεάλ που έχει 2 συνεχόμενες κατακτήσεις και τη Μπάγερν Μονάχου που έχει 8 συνεχόμενες παρουσίες στα ημιτελικά της κορυφαίας διασσυλογικής διοργάνωσης.

Εκτός όμως από αυτό το ζευγάρι, το απρόσμενο, την έκπληξη του φετινού Τσάμπιονς Λίγκ θα αποτελέσει το άλλο δίδυμο της φετινής ημιτελικής φάσης.

Για τους ρομαντικούς του ποδοσφαίρου το Λίβερπουλ-Ρόμα είναι μια δικαίωση ότι ο βασιλιάς των σπορ δεν κερδίζεται μόνο με τα λεφτά. Θέλει ψυχή, θέλει μέταλλο και τεράστια ψυχικά αποθέματα.

Sportingbet: Γενναιόδωρο/Μοναδικό πρόγραμμα ανταμοιβής!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πέταξαν εκτός διοργάνωσης τη Σίτυ που προχθές εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ, αποδεικνύοντας και πάλι, ότι αποτελεί ένα θρύλο της διοργάνωσης.

Τη μεγαλύτερη όμως έκπληξη μέχρι στιγμής κατέχει δίκαια η Ρόμα, που αν και έχασε με 4-1 στη Βαρκελώνη κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να επικρατήσει με 3-0 της Μπαρτσελόνα.

Ιστορική στιγμή για τους Ρωμαίους που θέλουν παρουσία σε τελικό. Για να τα καταφέρουν όμως πρέπει να φύγουν με καλό αποτέλεσμα από το «Άνφιλντ».

Θα αντέξουν στην πίεση των γηπεδούχων, του κόσμου και γενικά της κατάστασης που επικρατεί σε αυτό το απίστευτο γήπεδο? Η ομάδα του Ντε Φραντσέσκο θα κοιτάξει πρώτα τα νότα της και από εκεί και πέρα αν έρθει κάποιο γκολ φυσικά και θα είναι ευπρόσδεκτο.

Από την άλλη η Λίβερπουλ θα παίξει το παιχνίδι της με σκοπό να φτάσει στη νίκη με μηδέν παθητικό που θα της δώσει τον πρώτο λόγο ενόψει του επαναληπτικού.

Στο πρώτο παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη στις 21:45 φαβορί από τις εταιρίες στοιχήματος δίνεται η Λίβερπουλ με 1.45, με το διπλό να προσφέρεται στο 5.25. Στο 4.30 η ισοπαλία στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Την ίδια μέρα, δράση υπάρχει στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας αλλά και στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της Γαλλίας.

[button color=”custom” bgcolor=”#fcd209″ hoverbg=”#fcd209″ textcolor=”#0c0c0c” texthcolor=”#000000″ bordercolor=”#” hoverborder=”#” size=”big” align=”center” width=”fill” link=”/go/interwetten/” radius=”5″ outer_border_color=”#” icon_color=”#”]Interwetten με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους![/button]

Την Τετάρτη δεσπόζει το τεράστιο ματς ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα δύο μεγαθήρια του θεσμού που θα δώσουν σκληρή μάχη αλληλοεξόντωσης.

Δεν υπάρχουν προγνωστικά σε αυτά τα παιχνίδια, με την ομάδα που βρίσκεται στη μέρα της να έχει και τον πρώτο λόγο για το μεγάλο εισιτήριο του τελικού.

Οι Βαυαροί έχουν ξεμπερδέψει με πρωτάθλημα καθώς το κατέκτησαν θεωρητικά πολύ νωρίς και φέτος, ενώ στο κύπελλο για άλλη μια χρονιά είναι στον τελικό.

Η αθόρυβη δουλειά του Χάινκε φέρνει τη μία επιτυχία μετά την άλλη και άπαντες περιμένουν το μεγάλο ματς της Τετάρτης.

Στοίχημα για τη Μπάγερν που θέλει και πάλι τελικό έπειτα από 5 χρόνια, όταν και κατέκτησε το τρόπαιο νικώντας με 2-1 τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Από την άλλη η Ρεάλ Μαδρίτης, έδωσε βάρος για άλλη μια χρονιά στην Ευρώπη και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει.

Παραλίγο να πάθει μεγάλο κάζο από τη Γιουβέντους, ωστόσο το πέναλτι του Ρονάλντο δευτερόλεπτα πριν οδηγηθεί το παιχνίδι στην παράταση έδωσε την πρόκριση στη «βασίλισσα».

Είναι γεννημένη για μεγάλα ματς και αυτό το έχει αποδείξει άπειρες φορές. Στις 2.00 μονάδες ο άσσος, 3.60 το διπλό της ομάδας του Ζιντάν. Στο 3.65 η ισοπαλία.

Στοίχημα στον Stoiximan με προσφορές* για νέα μέλη

Την Πέμπτη σειρά παίρνει το Γιουρόπα Λιγκ, όπου διεξάγονται οι πρώτοι ημιτελικοί αγώνες. Στο Εμίρειτς η Άρσεναλ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης, με το συγκεκριμένο ζευγάρι να αποτελούσε ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ πριν μερικά χρόνια.

Οι εποχές άλλαξαν και πλέον οι δύο ομάδες εφόσον έφτασαν εδώ είναι υποχρεωμένες να κυνηγήσουν το τρόπαιο. Ειδικά οι «κανονιέρηδες» έχουν δύο λόγους παραπάνω να το θέλουν λίγο περισσότερο.

Ο πρώτος και πιο σημαντικός είναι ότι μόνο σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου θα βρουν πόρτα ανοιχτή για το Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σαιζόν, μιας και στο πρωτάθλημα έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο Αρσέν Βενγκέρ που ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Άρσεναλ το καλοκαίρι, θα ήθελε να κλείσει τον κύκλο του με έναν ευρωπαϊκό τίτλο.

Από την άλλη και η Ατλέτικο θέλει ένα τρόπαιο και ο Τσόλο Σιμεόνε θα κάνει τα πάντα γι αυτό. Το πρώτο ματς της Αγγλίας δίνει φαβορί την Άρσεναλ με 2.30, με το διπλό να πληρώνει στο 2.80, ενώ το Χ της αναμέτρησης δίνεται στο 3.10.

Στον άλλο ημιτελικό, η Μαρσέιγ φιλοξενεί τη μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης Σάλτσμπουργκ, μια ομάδα που έχει κυριολεκτικά άστρο στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ.

Μόλις στον προηγούμενο γύρο ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος (4-2 από τη Λάτσιο) αλλά στον επαναληπτικό ήταν καταιγιστική στο τελευταίο μισάωρο και με 4-1 πέρασε στα ημιτελικά.

Μυθική εμφάνιση και από τη Μαρσέιγ που φιλοδώρησε με 5 γκολ τη Λειψία και πέρασε πανηγυρικά στον τελικό. Σαφώς και τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι, ικανοί για τη ζημιά οι φιλοξενούμενοι. Στο 1.60 ο άσσος, 4.50 το διπλό. Η ισοπαλία προσφέρεται στο 3.75.

[button color=”custom” bgcolor=”#EC1C24″ hoverbg=”#EC1C24″ textcolor=”#ffffff” texthcolor=”#000000″ bordercolor=”#” hoverborder=”#” size=”big” align=”center” width=”fill” link=”/go/winmasters/” radius=”5″ outer_border_color=”#” icon_color=”#”]Παίξε νόμιμα στην Winmasters με πρόγραμμα ανταμοιβής*![/button]

 

Οι προτάσεις μας:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΩΔ. ΑΓΩΝ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
24/04/2018 2436 Λίβερπουλ – Ρόμα 1 1.45
25/04/2018 2435 Μπάγερν – Ρεάλ G/G 1.37
26/04/2018 2433 Μαρσέιγ – Σάλτσμπουργκ Over 2,5 1.50
26/04/2018 2434 Άρσεναλ – Ατλέτικο G/G 1.62

* Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι σήμα κατατεθέν του ΟΠΑΠ

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Dimitris Dimopoulos

- Tipster

Δείτε ακόμα :

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα