Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Κουπόνι στοιχήματος – Προτάσεις: Με Διεθνή φιλικά το 4ημερο…23-26/03/2018

Κουπόνι Στοιχήματος

Διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω εθνικών ομάδων έχουμε στο κουπόνι στοιχήματος του επόμενου 4ημερου.

Οι περισσότερες χώρες ετοιμάζονται για το Μουντιάλ της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι και οι ομοσπονδιακοί προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να τσεκάρουν τις ομάδες τους.

Στα αμιγώς στοιχηματικά θα στραφούμε πιο πολύ στα γκολ, αφού όπως είναι λογικό στις φιλικές αναμετρήσεις οι παίκτες είναι πιο χαλαροί.

Σίγουρα υπάρχει κίνητρο για κάθε παίκτη ο οποίος θέλει να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τα γήπεδα της Ρωσίας. Αρκετά ντέρμπι την Παρασκευή, με το σημαντικότερο ματς να διεξάγεται ανάμεσα στην Αργεντινή και την Ιταλία.

Ένα ζευγάρι το όποιο έχει αναμετρηθεί ουκ ολίγες φορές σε τελική φάση αλλά και σε φιλικό επίπεδο. Φαβορί από της εταιρίες στοιχήματος δίνεται η Μπιανκοσελέστε με 1.85, ενώ το διπλό της Σκουατρατζούρα προσφέρεται στο 3.90.

Sportingbet: Γενναιόδωρο/Μοναδικό πρόγραμμα ανταμοιβής!

Δυνατό φιλικό και για την Εθνική μας ομάδα που φιλοξενεί την αντίστοιχη ομάδα της Ελβετίας. Μπορεί η γαλανόλευκη να μη δώσει το παρών στο Μουντιάλ, ωστόσο ο Μικαελ Σκίμπε θέλει να τσεκάρει τους παίκτες της ομάδας.

Η αντίπαλος Ελβετία, θα βρίσκεται στα τελικά της Ρωσίας και δείχνει μια ομάδα σοβαρή που μπορεί να προκριθεί και να προχωρήσει στη διοργάνωση. Στο 3.65 ο άσσος, 2.00 μονάδες το διπλό.

Σπουδαίο παιχνίδι και αυτό ανάμεσα στη Γερμανία και την Ισπανία, δύο παραδοσιακές δυνάμεις του Ευρωπαϊκού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Σαφώς και θα βρίσκονται στο Μουντιάλ το προσεχές καλοκαίρι και είναι ένα καλό τεστ και για τις δύο χώρες να βγάλουν πολλά συμπεράσματα για το ποσοστό ετοιμότητας τους. Μικρό προβάδισμα στον άσσο με 2.25, ενώ το διπλό φτάνει στο 2.75.

Ακόμα ένα ευρωπαϊκό ντέρμπι, αυτό ανάμεσα στην Ολλανδία και την Αγγλία. Δυο χώρες που βάζουν ψηλά τον πήχη, αλλά κάπου στο δρόμο τα χάνουν.

Οι μεν Άγγλοι όπως σε κάθε μεγάλη διοργάνωση θα προσπαθήσουν να φτάσουν μακριά, έχοντας αρκετά δυνατό σύνολο. Από την άλλη οι Οράνιε έμειναν εκτός Μουντιάλ και είναι σε φάση αναδιοργάνωσης. Στο 2.40 ο άσσος, με το διπλό να πληρώνει με 2.75.

[button color=”custom” bgcolor=”#efb30e” hoverbg=”#efb30e” textcolor=”#ffffff” texthcolor=”#000000″ bordercolor=”#” hoverborder=”#” size=”big” align=”center” width=”fill” link=”/go/interwetten/” radius=”5″ outer_border_color=”#” icon_color=”#”]Παίξε με ασφάλεια στην Interwetten και πρόγραμμα επιβράβευσης*![/button]

Ενδιαφέροντα ματς και το Σάββατο θα βρει κάποιος στο κουπόνι. Πλήρης αγωνιστική σε Αγγλία πλην της Πρέμιερ Λιγκ, σε Ισπανία 2 αλλά και στις μικρές κατηγορίες της Ιταλίας.

Όσον αφορά τα διεθνή φιλικά, η Σουηδία υποδέχεται τη Χιλή στο σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας.

Οι γηπεδούχοι με συμμετοχή το καλοκαίρι στη Ρωσία, θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια ομάδα που έχει σχεδόν σε κάθε μεγάλη διοργάνωση συμμετοχή.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται φαβορί με απόδοση 2.20, ενώ ο άσσος φτάνει στο 2.90.

Σε άλλο παιχνίδι, η Γεωργία φιλοξενεί τη Λιθουανία. Οι δύο ομάδες έκαναν την προσπάθεια τους στα προκριματικά αλλά έμειναν και πάλι εκτός από τελική φάση. Στο 1.77 ο άσσος, στο 3.65 το διπλό.

Ακόμη, αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει το ντέρμπι της Κρήτης ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη για τη Β’  Εθνική. Μεγάλο παιχνίδι με πολλά κίνητρα και για τις 2 ομάδες.

Οι μεν γηπεδούχοι θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή μαζί με τον Άρη, ενώ παράλληλα θέλουν να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί του τελευταίου διμήνου.

Οι φιλοξενούμενοι δε παλεύουν για την παραμονή τους, και ακόμη και ο βαθμός θα είναι πολύτιμος.

Στοίχημα στον Stoiximan με προσφορές* για νέα μέλη

Την Κυριακή δεν υπάρχουν διεθνή φιλικά παιχνίδια, ωστόσο υπάρχουν κρίσιμα ματς στις δεύτερες κατηγορίες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Μεγάλο το ενδιαφέρον στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Κομβικό ματς για την αποφυγή του υποβιβασμού μεταξύ Αλκορκόν-Ταραγόνα, με τις δύο ομάδες να είναι ακριβώς πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη. Στο 1.80 ο άσσος, στις 4.00 μονάδες το διπλό.

Σε άλλο σημαντικό ματς της ημέρας, η 5η της βαθμολογίας Γρανάδα υποδέχεται την Νουμάνθια. Οι γηπεδούχοι αν θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά ανόδου πρέπει να φτάσουν στους 3 βαθμούς. Στο 1.90 ο άσσος, 3.50 το διπλό.

Ακόμα, η Σαραγόσα φιλοξενεί τη Σεβίλλη Β’ και θέλει τη νίκη που θα την κρατήσει στην 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου. Μικρή αντίσταση αναμένεται να φέρουν οι φιλοξενούμενοι που είναι στην τελευταία θέση. Στο 1.25 ο άσσος, στις 8.50 μονάδες το διπλό.

Τη Δευτέρα, στο κουπόνι υπάρχουν διεθνή φιλικά, με το σημαντικότερο παιχνίδι να είναι αυτό ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ολλανδία.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του Φερνάντο Σάντος θέλουν τη διάκριση στο Μουντιάλ. Αντίπαλος της η Ολλανδία. Στο 2.20 ο άσσος, 3.10 το διπλό.

[button color=”custom” bgcolor=”#EC1C24″ hoverbg=”#EC1C24″ textcolor=”#ffffff” texthcolor=”#000000″ bordercolor=”#” hoverborder=”#” size=”big” align=”center” width=”fill” link=”/go/winmasters/” radius=”5″ outer_border_color=”#” icon_color=”#”]Παίξε νόμιμα στην Winmasters με πρόγραμμα ανταμοιβής*![/button]

Επίσης, η Αλβανία σε άλλο φιλικό ματς φιλοξενεί τη Νορβηγία, σε ένα ματς όπου οι 2 ομάδες έμειναν εκτός τελικής φάσης.

Πλέον προετοιμάζονται για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που ξεκινούν τον Οκτώβριο. Στο 2.30 ο άσσος, 2.45 το διπλό.

Τέλος, μεγάλο ντέρμπι για το πρωτάθλημα της Β΄ Ισπανίας, με την Κάντιθ να υποδέχεται την Ουέσκα.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση με 54 βαθμούς, έναντι 57 που έχουν οι φιλοξενούμενοι και είναι στη 2η θέση που οδηγεί απευθείας στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στο 2.05 ο άσσος, 3.40 το διπλό.

Οι προτάσεις μας:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΩΔ. ΑΓΩΝ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
23/03/2018 1500 Ελλάδα – Ελβετία Over 2,5 2.30
23/03/2018 1518 Αργεντινή – Ιταλία G/G 1.85
23/03/2018 1520 Γερμανία – Ισπανία 1 2.25
26/03/2018 Κάντιθ – Ουέσκα Χ  2.70

* Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι σήμα κατατεθέν του ΟΠΑΠ

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

fabiakias

- Tipster

Δείτε ακόμα :

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα