Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Κουπόνι στοιχήματος – Προτάσεις: Μπαίνουν στη μάχη ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, και Αστέρας…24-26/07/2018

Κουπόνι Στοιχήματος

Σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ μπαίνει και ο ΠΑΟΚ, όπου σήμερα το βράδυ στην κατάμεστη Τούμπα υποδέχεται τη Βασιλεία στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια της 2ης προκριματικής φάσης.

Οι φίλαθλοι της θεσσαλονικιώτικης ομάδας, όπως και άπαντες στο στρατόπεδο του δικεφάλου περιμένουν με μεγάλη αγωνία αυτό το πολύ σημαντικό ματς .

Άλλωστε, μπορεί να είμαστε μόλις στα τέλη Ιουλίου, αλλά αρχικά η πρόκριση και στη συνέχεια η συμμετοχή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αποτελεί ένα τεράστιο κίνητρο για τον ΠΑΟΚ.

Τα πράγματα όμως, μόνο εύκολα δεν είναι αφού η Βασιλεία αποτελεί σταθερό στέλεχος του Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία χρόνια, με προκρίσεις μάλιστα στους 16 του θεσμού.

Ομάδα με μεγάλη εμπειρία, καλούς παίκτες και οργανωμένη διοίκηση. Θα έρθει στην Τούμπα να σκοράρει ώστε να έχει την τύχη στα χέρια της 1 εβδομάδα αργότερα στην Ελβετία. Οι γηπεδούχοι δίνονται φαβορί με 1.90, ενώ η Βασιλεία προσφέρεται στο 3.6.

Εκτός όμως από τον ΠΑΟΚ πολλές ευρωπαϊκές ομάδες μη πρωταθλήτριες ρίχνονται στη μάχη των προκριματικών, με στόχο τι άλλο, την παρουσία στα πλέι οφ που εξασφαλίζουν σίγουρα το Γιουρόπα Λιγκ και αν έρθει η πρόκριση από τα πλέι οφ, τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα έσοδα είναι αρκετά μεγάλα και όλοι οι σύλλογοι μάχονται γι αυτό.

[button color=”custom” bgcolor=”#efb30e” hoverbg=”#efb30e” textcolor=”#ffffff” texthcolor=”#000000″ bordercolor=”#” hoverborder=”#” size=”big” align=”center” width=”fill” link=”/go/interwetten/” radius=”5″ outer_border_color=”#” icon_color=”#”]Παίξε με ασφάλεια στην Interwetten και πρόγραμμα επιβράβευσης*![/button]

Η Αστάνα που τα τελευταία χρόνια έχει ανεβάσει τις μετοχές της κατακόρυφα με παρουσία στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάλμε από τη Σουηδία. Αμφίρροπο φαντάζει αυτό το ζευγάρι με τον άσσο να πληρώνει με 1.95 και το διπλό στο 3.6.

Στο Βελιγράδι, ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να βάλει τις βάσεις για πρόκριση απέναντι στην έκπληξη της πρώτης φάσης Σούντουβα που κατάφερε να πετάξει εκτός συνέχειας τον ΑΠΟΕΛ.

Σίγουρα μεγάλο επίτευγμα, γεγονός που έχει κάνει τους Σέρβους πιο προσεκτικούς. Μόλις στο 1.12 ο άσσος, με το διπλό να φτάνει στις 12.00 μονάδες.

Ακόμα, σε φιλική αναμέτρηση ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απέναντι στην Αϊντχόφεν και θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την κάκιστη εμφάνιση κόντρα στη Γκενκ όπου οι ερυθρόλευκοι δέχθηκαν 4 τέρματα. Στο 1.65 ο άσσος, με το διπλό να πληρώνει στο 3.65 Δείτε το Live

Την Τετάρτη σε ρυθμούς και πάλι Τσάμπιονς Λιγκ, η Σέλτικ φιλοξενεί τη Ρόζενμποργκ στην καυτή έδρα της και ευελπιστεί σε καθαρή νίκη που θα της δώσει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Σαφώς με μεγαλύτερο μπάτζετ οι Σκωτσέζοι, διαθέτουν ποιοτικό ρόστερ και είναι το φαβορί στις εταιρίες στοιχήματος για το εισιτήριο στα πλέι οφ. Θα το παλέψουν οι Νορβηγοί, που ξέρουν καλά τη διοργάνωση. Στο 1.32 ο άσσος, 8.00 μονάδες το διπλό.

Μάλιστα όποια ομάδα προκριθεί από το συγκεκριμένο ζευγάρι θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Στην Ολλανδία τα «μωρά» του Άγιαξ φιλοξενούν τη Στούρμ Γκρατς και έχουν τον πρώτο λόγο για πρόκριση. Γρήγοροι με πλάνο στο παιχνίδι τους οι παίκτες του «Αίαντα» είναι πιο κοντά στη νίκη. Στο 1.35 ο άσσος, 7.00 μονάδες το διπλό.

Στη Βουλγαρία, η Λουντογκόρετς αντιμετωπίζει τη Βιντεότον και έχει τη δυνατότητα να φτάσει στη νίκη ώστε να έχει ελπίδες πρόκρισης στον επαναληπτικό.

Καθόλου αμελητέα ποσότητα οι φιλοξενούμενοι που μπορούν να σκοράρουν και να έχουν βάσιμες ελπίδες πρόκρισης. Στο 1.25 ο άσσος, στο 9.75 το διπλό.

Στοίχημα στον Stoiximan με προσφορές* για όλα τα μέλη

Την Πέμπτη τη σκυτάλη παίρνει το Γιουρόπα Λιγκ με επίσης ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για το δεύτερο προκριματικό γύρο.

Πιο σημαντική, φυσικά αυτή του Αστέρα Τρίπολης που δοκιμάζει την τύχη του στη Σκωτία απέναντι στη Χιμπέρνιαν.

Οι Αρκάδες που δεν έχουν να χάσουν τίποτα θα κάνουν το παιχνίδι τους και γιατί όχι να μη φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα.

Σε καμία περίπτωση οι γηπεδούχοι δεν αποτελούν μεγαθήριο, με τον Αστέρα να έχει αρκετές πιθανότητες αν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Προβάδισμα νίκης στη Χιμπέρνιαν με 1.95, στο 3.35 το διπλό.

Στη μάχη και ο Ατρόμητος, που ταξιδεύει στη Γαλλία για να αντιμετωπίσει τη Μπρέστ. Μάλιστα η Γαλλική ομάδα πήρε ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του κυπέλλου όπου και έφτασε στον τελικό χάνοντας από την Παρί Σεν Ζερμαίν.

Έχει αρκετές ελπίδες πρόκρισης ο Ατρόμητος, αν εμφανιστεί έτσι όπως τον αφήσαμε στο τέλος της περσινής σαιζόν. Εξαιρετική δουλειά από τον Κάναντι, με διαφορά ο Ατρόμητος η έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος.

Μοιρασμένες οι αποδόσεις, με τον άσσο και το διπλό να φτάνουν στο 2.55.

Τέλος στην Ιταλία η Αταλάντα υποδέχεται το Σεράγεβο και οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα είναι τεράστια έκπληξη. Δε συγκρίνονται οι δύο ομάδες, αρκεί να επιβεβαιωθεί και εντός γηπέδου. Στο 1.12 ο άσσος, στις 12.50 μονάδες το διπλό.

[button color=”custom” bgcolor=”#EC1C24″ hoverbg=”#EC1C24″ textcolor=”#ffffff” texthcolor=”#000000″ bordercolor=”#” hoverborder=”#” size=”big” align=”center” width=”fill” link=”/go/winmasters/” radius=”5″ outer_border_color=”#” icon_color=”#”]Παίξε νόμιμα στην Winmasters με πρόγραμμα ανταμοιβής*![/button]

Οι προτάσεις μας:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΩΔ. ΑΓΩΝ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
24/07/2018 1082 ΠΑΟΚ – Βασιλεία 1 1.90
25/07/2018 1215 Σέλτικ – Ρόζενμποργκ Over 2,5 1.77
26/07/2018 503 Μπρέστ – Ατρόμητος X 3.00
26/07/2018 501 Χιμπέρνιαν – Αστέρας Τρίπολης G/G 1.62

* Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι σήμα κατατεθέν του ΟΠΑΠ

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Dimitris Dimopoulos

- Tipster

Δείτε ακόμα :

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα