Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Κουπόνι στοιχήματος – Προτάσεις: Ρεβάνς σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ…31-02/08/2018

Κουπόνι Στοιχήματος

Πολύ κρίσιμο 3ήμερο αυτό που ακολουθεί, καθώς είναι προγραμματισμένοι οι επαναληπτικοί αγώνες για τη 2η προκριματική φάση τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ όσο και το Γιουρόπα. Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν ψάχνουν τη διάκριση μέσω των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων μιας και τα οικονομικά μεγέθη είναι αρκετά μεγάλα.

Το ελληνικό στοιχείο είναι έντονο και σε αυτά τα προκριματικά, με τον ΠΑΟΚ να μάχεται στη Βασιλεία έχοντας ως προίκα το 2-1 του πρώτου αγώνα, ενώ ο Ατρόμητος και ο Αστέρας προέρχονται από ήττες με 4-3 και 3-2 αντίστοιχα.

Οι Περιστεριώτες αν και βρέθηκαν να χάνουν με 4-0 στη Λευκορωσία, πέτυχαν 3 τέρματα στο τελευταίο τέταρτο και παρέμειναν ζωντανοί στην υπόθεση πρόκριση. Αυτοκτόνησε ο Αστέρας Τρίπολης, που βρέθηκε στο ημίχρονο προηγούμενος με 0-2, αλλά η Χιμπέρνιαν στην επανάληψη κατάφερε να γυρίσει το ματς σε 3-2 και να πάρει τη μεγάλη νίκη.

Οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν με 1-0 ή 2-1 και να πανηγυρίσουν μια σπουδαία πρόκριση. Στοιχηματικά, στο κουπόνι του Σαββάτου είχαμε 3 στις 4 επιτυχίες με καθώς το διπλό της Άντερλεχτ και το οβερ της Γκένκ στο Βέλγιο ήρθαν άνετα, ενώ ήρθε και η νίκη της Μάλμε στη Σουηδία.

Λαθέψαμε στη Ρωσία, αφού το Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Λοκομοτίβ και τη ΤΣΣΚΑ έληξε χωρίς τέρματα.

[button color=”custom” bgcolor=”#efb30e” hoverbg=”#efb30e” textcolor=”#ffffff” texthcolor=”#000000″ bordercolor=”#” hoverborder=”#” size=”big” align=”center” width=”fill” link=”/go/interwetten/” radius=”5″ outer_border_color=”#” icon_color=”#”]Παίξε με ασφάλεια στην Interwetten και πρόγραμμα επιβράβευσης*![/button]

Στο κουπόνι στοιχήματος που ακολουθεί θα ασχοληθούμε με τα προκριματικά αρχής γενομένης από την Τρίτη, όπου και διεξάγονται 3 αναμετρήσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη Μολδαβία η Σέριφ Τιρασπόλ υποδέχεται τη Σκεντίγια από τα Σκόπια, η οποία έχει το προβάδισμα μιας και στο πρώτο ματς είχε επικρατήσει με 1-0. Φαβορί δίνονται οι γηπεδούχοι με 1.55, ενώ το διπλό φτάνει τις 5.50 μονάδες.

Περιμένουμε κλειστό ματς με πολλές μονομαχίες. Στο Ισραήλ, η Χάποελ Μπερ Σεβά ψάχνει κυριολεκτικά ένα θαύμα για να καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση. Το 5-0 του πρώτου παιχνιδιού είναι άκρως απαγορευτικό και έτσι η αναμέτρηση έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Στο 2.35 ο άσσος με το διπλό να πληρώνει με 2.60.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας, η Λέγκια Βαρσοβίας έπεσε θύμα μιας μεγάλης έκπληξης και τώρα τρέχει και δε φτάνει. Ηττήθηκε με 2-0 στην Πολωνία από τη Σπάρτακ Τρνάβα και πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Δίνεται φαβορί για τη νίκη με 2.05, αλλά η υπόθεση πρόκριση είναι αρκετά δύσκολη για εκείνη. Στο 2.05 το διπλό, με τον άσσο να προσφέρεται στο 3.30.

Στοίχημα στον Stoiximan με προσφορές* για όλα τα μέλη

Την Τετάρτη είναι προγραμματισμένες οι περισσότερες ρεβάνς με τα ελληνικά βλέμματα να στρέφονται στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ στην Ελβετία. Η εξαιρετική εμφάνιση στον πρώτο αγώνα της Τούμπας, δίνει αισιοδοξία τόσο στο κοινό του δικεφάλου όσο και στην ίδια την ομάδα που θα ταξιδέψει με σκοπό να διαφυλάξει το υπέρ της 2-1. Δείτε το Live Εδώ.

Τα πράγματα δε θα είναι καθόλου εύκολα για το συγκρότημα του Λουτσέσκου αλλά ο ΠΑΟΚ διαθέτει ποιότητα και ταλέντο, στοιχεία που μπορούν να τον οδηγήσουν στην επόμενη φάση των προκριματικών. Προβάδισμα νίκης για τη Βασιλεία με 1.85, με το διπλό να δίνεται στο 3.75.

Στη Νορβηγία και στο Τροχνάιμ, η Ρόζενμποργκ φιλοξενεί τη Σέλτικ, με το πρώτο ματς να ολοκληρώνεται με νίκη 3-1 υπέρ των Σκωτσέζων. Σοβαρό προβάδισμα για την ομάδα του Ρότζερς, ωστόσο το εκτός έδρας γκολ αφήνει κάποιες ελπίδες για τους Νορβηγούς που ψάχνουν νίκη με 2-0 σκορ. Στο 3.05 ο άσσος, 2.10 το διπλό.

Στη Σουηδία, η Μάλμε αντιμετωπίζει την Κλούζ και έχει βάλει ήδη τις βάσεις για την πρόκριση όταν και επικράτησε στο πρώτο ματς με 1-0 μέσα στη Ρουμανία. Διαθέτει καλύτερο σύνολο η σκανδιναβική ομάδα και αν είναι σοβαρή τότε δε θα έχει πρόβλημα. Στο 1.90 ο άσσος, 3.75 το διπλό.

Στην Αυστρία συγκρούονται η Στούρμ Γκράτς με τον Άγιαξ, με τους Ολλανδούς να κρατούν την τύχη στα χέρια τους, αφού το 2-0 του πρώτου αγώνα τους δίνει τον τίτλο του φαβορί. Θα το παλέψουν οι γηπεδούχοι που ωστόσο πρέπει να κάνουν το τέλειο παιχνίδι για να καταφέρουν να «κλέψουν» το εισιτήριο της πρόκρισης από τον Άγιαξ. Στο 3.30 ο άσσος, 1.90 το διπλό.

[button color=”custom” bgcolor=”#EC1C24″ hoverbg=”#EC1C24″ textcolor=”#ffffff” texthcolor=”#000000″ bordercolor=”#” hoverborder=”#” size=”big” align=”center” width=”fill” link=”/go/winmasters/” radius=”5″ outer_border_color=”#” icon_color=”#”]Παίξε νόμιμα στην Winmasters με πρόγραμμα ανταμοιβής*![/button]

Την Πέμπτη σειρά παίρνει το Γιουρόπα Λιγκ με το ελληνικό ενδιαφέρον να είναι τεράστιο, καθώς Ατρόμητος και Αστέρας δίνουν τις δικές τους μάχες για πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο.

Στο Περιστέρι στις 20:15, υπό το βλέμμα του Ντιέγκο Μαραντόνα που ασχολείται διοικητικά με την ομάδα της Δυναμό Μπρεστ, ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη που θα τον στείλει στην επόμενη φάση.

Έχει δυνατότητες η ομάδα του Κάναντι και έχοντας στο πλευρό της το φίλαθλο κόσμο μπορεί να φτάσει στη πολυπόθητη νίκη. Να τονίσουμε ότι οι Περιστεριώτες με νίκη μέχρι και 3-2 προκρίνονται, αφού τα 3 τέρματα που πέτυχε στη Λευκορωσία ίσως αποδειχθούν χρυσά. Φαβορί με 1.65 ο Ατρόμητος, στο 4.35 το διπλό.

Στο ίδιο μοτίβο κυμαίνεται και ο Αστέρας Τρίπολης, όπου η ήττα με 3-2 από τη Χιμπέρνιαν στη Σκωτία του αφήνει περιθώρια πρόκρισης. Χρειάζεται και αυτός νίκη με 1-0 και 2-1, αφού στη Σκωτία ηττήθηκε με 3-2. Τον πρώτο λόγο για τη νίκη οι Αρκάδες με 1.75, στο 3.85 το διπλό. Δείτε το Live

Σε άλλο παιχνίδι, η ΑΙΚ Στοκχόλμης υποδέχεται τη Νόρτζελαντ σε ένα γειτονικό ντέρμπι Σκανδιναβίας. Οι Δανοί στο πρώτο ματς είχαν επικρατήσει με 1-0 και πλέον αναμένεται μεγάλη μάχη για το ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση. Πιο έμπειροι οι Σουηδοί, ωστόσο αν σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι θα έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Στο 1.57 ο άσσος, στο 4.75 το διπλό.

Τέλος στην Πορτογαλία η Ρίο Άβε υποδέχεται τη Γιαγκελόνια που έχει ως παρακαταθήκη το 1-0 από το πρώτο ματς. Πιο έμπειροι οι γηπεδούχοι μέσα στην έδρα τους μπορούν να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Στο 1.57 ο άσσος, 4.05 το διπλό.

Οι προτάσεις μας:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΩΔ. ΑΓΩΝ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
01/08/2018 895 Bασιλεία – ΠΑΟΚ G/G 1.65
02/08/2018 1563 ΑΙΚ – Νόρτζελαντ 1 1.57
02/08/2018 1590 Ριο Άβε – Γιαγκελονια 1 1.75
02/08/2018 609 Ατρόμητος – Δυναμό Μπρεστ 1 1.65

* Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι σήμα κατατεθέν του ΟΠΑΠ

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Dimitris Dimopoulos

- Tipster

Δείτε ακόμα :

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα