Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
2

Κουπόνι στοιχήματος – Προτάσεις: Πρώτη για Τσάμπιονσιπ…03-06/08/2018

Κουπόνι Στοιχήματος

Ξεκινούν σιγά-σιγά αρκετά από τα πρωταθλήματα της Ευρώπης για τη σαιζόν 2018-19. Ήδη τα πρωταθλήματα της Σκανδιναβίας βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και πολύ καιρό ενώ έναρξη έκαναν Βέλγιο, Αυστρία και Ελβετία.

Αυτά όσον αφορά τις πρώτες κατηγορίες, αφού σε πολλές χώρες τα δεύτερα τη τάξει πρωταθλήματα είναι σε εξέλιξη. Αυτό που κάνει πρεμιέρα το προσεχές σαβ/κο είναι αυτό της Τσάμπιονσιπ.

Ένα πολύ μακρύ και δύσκολο πρωτάθλημα καθώς οι αγωνιστικές είναι 42 χωρίς τα παιχνίδια πλέι οφ και πλέι άουτ που ακολουθούν. Παράλληλα έναρξη κάνουν και τα μικρότερα πρωταθλήματα του νησιού, που έχουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Όσον αφορά το κουπόνι που μας πέρασε, εκκωφαντική ήταν η νίκη του ΠΑΟΚ με 3-0 μέσα στην Ελβετία επί της Βασιλεία γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να παλέψει για είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αν καταφέρει να υπερκεράσει το εμπόδιο της Σπάρτακ Μόσχας, την οποία και αντιμετωπίζει στην Τούμπα την Τρίτη το βράδυ.

Από εκεί και πέρα, τα φαβορί στο Τσάμπιονς Λιγκ πέρασαν στην επόμενη φάση, ενώ για το Γιουρόπα δεν έχουμε εικόνα μιας και τα ματς ολοκληρώθηκαν χθες αργά το βράδυ. Στο κουπόνι που ακολουθεί υπάρχουν αρκετά ματς ενδιαφέροντα από τα οποία θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις καλύτερες επιλογές.

Οι ομάδες δεν έχουν μονταριστεί ακόμα και σίγουρα δεν έχουμε τεκμηριωμένη άποψη για τις δυνατότητες τους. Γι αυτό και το στοίχημα μας θέλει προσοχή, αφού όλα είναι ρευστά.

[button color=”custom” bgcolor=”#efb30e” hoverbg=”#efb30e” textcolor=”#ffffff” texthcolor=”#000000″ bordercolor=”#” hoverborder=”#” size=”big” align=”center” width=”fill” link=”/go/interwetten/” radius=”5″ outer_border_color=”#” icon_color=”#”]Παίξε με ασφάλεια στην Interwetten και πρόγραμμα επιβράβευσης*![/button]

Αρχής γενομένης από το κουπόνι της Παρασκευής και το πρωτάθλημα του Βελγίου, η Στάνταρ Λιέγης ταξιδεύει στην έδρα της Μπέβερεν με σκοπό να κάνει το 2 στα 2 και να παραμείνει στην κορυφή.

Η νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στη Γάνδη έχει ανοίξει τα φτερά των φιλοξενούμενων που αν καταφέρουν να κερδίσουν θα πληρώσουν με απόδοση 1.75. Από ισοπαλία προέρχονται οι γηπεδούχοι, στο 3.75 ο άσσος.

Στη Δανία, η Άαρχους υποδέχεται τη Σοντερίσκε για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από 3 ισοπαλίες ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν από μία νίκη μία ισοπαλία και μία ήττα. Στο 1.90 ο άσσος, 3,30 το διπλό.

Στην Αγγλία και την Τσάμπιονσιπ, τη φετινή αυλαία ανοίγουν η Ρέντινγκ με τη Ντέρμπι. Δυο ομάδες που συναντήθηκαν και την περσινή περίοδο και γνωρίζονται αρκετά καλά. Δίνονται φαβορί οι φιλοξενούμενοι με 2.25, στο 2.90 ο άσσος. Δύσκολα τα προγνωστικά σε ένα τέτοιο ματς πρεμιέρας.

Το Σάββατο και για το ίδιο πρωτάθλημα, η Σουόνσι που δεν κατάφερε να κρατηθεί στην Πρέμιερ Λιγκ, δοκιμάζεται στο Σέλφιντ απέναντι στη Γιουνάιτεντ. Ανέκαθεν δύσκολη έδρα, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ίσως με την εμπειρία τους αποσπάσουν βαθμό ή βαθμούς. Στο 2.20 ο άσσος, με το διπλό να προσφέρεται στο 2.95.

Σούπερ Καπ Γαλλίας και η Παρί Σεν Ζερμαίν αντιμετωπίζει τη Μονακό, σε ένα κύπελλο που το μεγαλύτερο κίνητρο είναι το γόητρο αλλά ένα τρόπαιο είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Εγχώρια οι πρωτεουσιάνοι έκαναν πλάκα την περυσινή χρονιά ωστόσο θέλουν πολύ την ευρωπαϊκή διάκριση. Ανταγωνιστική όπως πάντα η Μονακό, ικανή για τη ζημιά. Στο 1.60 ο άσσος, 4.25 το διπλό.

Στο Βέλγιο, η Γάνδη υποδέχεται τη Ζούλντε Βάρεγκεμ και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, ώστε να ρεφάρει την ήττα της πρεμιέρας από τη Στάνταρ Λιέγης. Από την άλλη, η Ζούλντε Βάρεγκεμ δεν έχει να χάσει τίποτα και θα παίξει ελεύθερα το παιχνίδι της. Προβάδισμα οι γηπεδούχοι με 1.70, στο 3.85 το διπλό.

Για το Σουηδικό πρωτάθλημα, η Κάλμαρ υποδέχεται τη Γκέτεμποργκ και οι εταιρείες στοιχήματος της δίνουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Στις 2.00 μονάδες ο άσσος, ενώ το διπλό πληρώνει με 3.25

Στοίχημα στον Stoiximan με προσφορές* για όλα τα μέλη

Την Κυριακή το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα μεγάλο ντέρμπι στο νησί, ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτυ. Δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ συγκρούονται για το κύπελλο του Κομιούλιντι Σιντ, όπου είναι και ο πρώτος τίτλος της χρονιάς.

Ευκαιρία να δούμε και τις δύο ομάδες, αφού είναι βέβαιο ότι έχουν θέσει για άλλη μια χρονιά στόχο το πρωτάθλημα. Στις 3.50 μονάδες ο άσσος των μπλε, 1.85 το διπλό των πολιτών.

Στο Βέλγιο, η Άντερλεχτ ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα φιλοδωρίζοντας με 4 τέρματα την Κοτράικ εκτός έδρας. Πρώτη εμφάνιση μπροστά στο κοινό της είναι το ματς με την Οστάνδη η οποία και αυτή πήρε το τρίποντο στην πρεμιέρα. Σαφέστατο φαβορί ο άσσος στο 1,40, με το διπλό να προσφέρεται στις 6.00 μονάδες.

Στη Δανία, η δεύτερη της βαθμολογίας Κοπεγχάγη δοκιμάζεται στην έδρα της Οντένσε, η οποία έχει κάνει ένα πολύ κακό ξεκίνημα αφού μετά από 3 αγωνιστικές μετρά μόλις ένα βαθμό, ενώ το παιχνίδι που ακολουθεί με την Κοπεγχάγη μόνο εύκολο δεν είναι. Ο άσσος πληρώνει με 3.73, ενώ το διπλό δίνεται στο 1.75.

Τη Δευτέρα, για το Σουηδικό πρωτάθλημα η Έλσφμποργκ φιλοξενεί την Έστερσουντ με τους γηπεδούχους να βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και τους φιλοξενούμενους να έχουν αναγεννηθεί τελευταία και να κατέχουν αυτή τη στιγμή την 5η θέση. Στο 2.55 ο άσσος, 2.40 το διπλό.

Ακόμα, την πρώτη αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ κλείνουν η Χαλ με την Άστον Βίλα. Δύο ομάδες οι οποίες έχουν αφήσει το στίγμα τους και στη μεγάλη κατηγορία. Πολύ δυνατοί στην έδρα τους οι γηπεδούχοι με τον άσσο να έχει ελαφρύ προβάδισμα με 2.40, έναντι του 2.65 του διπλού των «χωριατών».

Τέλος για το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, η Γκιμαράες υποδέχεται την Τοντέλα, με τους γηπεδούχους να έχουν προβάδισμα νίκης με 1.77. Οι φιλοξενούμενοι χωρίς άγχος θα επιδιώξουν κάτι καλό με το διπλό να φτάνει στο 3.75

Οι προτάσεις μας:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΩΔ. ΑΓΩΝ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
03/08/2018 615 Μπέβερεν – Σταντάρ G/G 1.60
04/08/2018 619 Γάνδη – Βάρεγκεμ 1 1.70
05/08/2018 1054 Τσέλσι – Σίτυ Over 2,5 1.65
06/08/2018 1496 Χάλ – Άστον Βίλα 1 2.40

* Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι σήμα κατατεθέν του ΟΠΑΠ

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Dimitris Dimopoulos

- Tipster

Δείτε ακόμα :

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα