Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Κουπόνι στοιχήματος – Προτάσεις: Εμβόλιμη αγωνιστική σε Ιταλία, Ισπανία και Αγγλία…17-19/04/2018

Κουπόνι Στοιχήματος

Χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα, καθώς την επόμενη είναι προγραμματισμένοι οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ.

Ωστόσο, αρκετά από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης βρήκαν την ευκαιρία να βάλουν εμβόλιμη αγωνιστική.

Πρέμιερ Λιγκ, Λα λίγκα, αλλά και καμπιονάτο είναι στις επάλξεις με σπουδαίες αναμετρήσεις.

Ακόμα, έχουμε και τις ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα μάθουμε το ζευγάρι του μεγάλου τελικού.

Έχει στοιχηματικές ευκαιρίες το κουπόνι στοιχήματος του 3ημέρου και αυτές θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε.

Sportingbet: Γενναιόδωρο/Μοναδικό πρόγραμμα ανταμοιβής!

Αρχής γενομένης από την Τρίτη, στην Αγγλία και στη μεγάλη κατηγορία την αυλαία της 35ης αγωνιστικής ανοίγουν η Μπράιτον με την Τότεναμ.

Οι «πετεινοί» μετά από την ήττα από τη Σίτυ, έμειναν λίγο πίσω από την πρώτη 3άδα και ευελπιστούν σε επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι νιώθουν ασφαλείς ακόμα και έτσι χωρίς άγχος θα προσπαθήσουν για το καλύτερο. Στο 1.35 το διπλό, 7.00 μονάδες ο άσσος.

Στην Ισπανία, η 33η αγωνιστική έχει αρκετά σημαντικά παιχνίδια όσον αφορά την μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά και την προσπάθεια για παραμονή.

Ένα από αυτά τα ματς είναι αυτό ανάμεσα στη Λα Κορούνια και τη Σεβίλλη. Δύο ομάδες που θέλουν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους.

Οι γηπεδούχοι του Κλάρεν Ζέεντορφ προέρχονται από το μεγάλο διπλό στο Σαν Μαμές επί της Μπιλμπάο και θέλουν να ζευγαρώσουν τις νίκες του στο Ριαθόρ ώστε να αυξήσουν τις ελπίδες για παραμονή.

Απέναντί τους η Σεβίλλη που κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη Βιγιαρεάλ αν και βρισκόταν με 2-0 πίσω στο σκορ. Βρίσκεται στην 7η θέση η ομάδα του Μοντέλα και η νίκη είναι επιτακτική. Στο 2.65 ο άσσος, με το διπλό να προσφέρεται στο 2.35.

[button color=”custom” bgcolor=”#fcd209″ hoverbg=”#fcd209″ textcolor=”#0c0c0c” texthcolor=”#000000″ bordercolor=”#” hoverborder=”#” size=”big” align=”center” width=”fill” link=”/go/interwetten/” radius=”5″ outer_border_color=”#” icon_color=”#”]Interwetten με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους![/button]

Η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα φέρεται να ξεπέρασε τον αποκλεισμό σοκ από τη Ρόμα, καθώς το Σάββατο επιβλήθηκε της Βαλένθια στο Καμπ Νόου με 2-1. Επόμενη στάση το Βίγκο, με σκοπό ακόμη μία νίκη που θα τη φέρει ακόμα πιο κοντά στον τίτλο.

Επικίνδυνοι στην έδρα τους οι γηπεδούχοι, χρειάζονται υπέρβαση για να προλάβουν το τρένο της Ευρώπης. Στο 3.90 ο άσσος, ενώ η νίκη των «μπλαουγκράνα» φτάνει στο 1.65.

Στο Ελ Μαδριγάλ η Βιγιαρεάλ που κρατά σφιχτά αυτή τη στιγμή την 6η θέση της βαθμολογίας, φιλοξενεί τη Λεγανιές και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες στο σπίτι της. Αδιάφοροι βαθμολογικά οι φιλοξενούμενοι, αγωνίζονται χωρίς άγχος. Στο 1.5 ο άσσος, στο 5.75 το διπλό.

Στην Ιτάλια, η 33η αγωνιστική ανοίγει με το ματς της Ίντερ με την Κάλιαρι. Μεγάλη μάχη για μια θέση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ δίνουν Λάτσιο, Ρόμα και Ίντερ και από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι είναι τελικός για τους νερατζούρι.

Βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τις ομάδες της Ρώμης και οποιαδήποτε απώλεια ίσως να είναι καταδικαστική. Δεν έχει σωθεί ακόμα η Κάλιαρι, θα ψάξει τουλάχιστον το βαθμό στο Μεάτσα. Μόλις στο 1.20 ο άσσος, 11.00 μονάδες το διπλό.

Για το κύπελλο Ελλάδος, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο, στον επαναληπτικό του 1-3 στη Νέα Σμύρνη. Δύσκολο να γίνει το θαύμα, με το ενάμισι πόδι στον τελικό ο δικέφαλος του βορρά. Στο 1.22 ο άσσος, 9.75 το διπλό των «κυανέρυθρων».

Παίξε νόμιμα στη Vistabet με το μοναδικό πρόγραμμα ανταμοιβής!

Την Τετάρτη στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται στην έδρα της Μπόρνμουθ και θέλει οπωσδήποτε νίκη που θα τη διατηρήσει στη 2η θέση της βαθμολογίας, 1 μπροστά από την 3η Λίβερπουλ.

Χωρίς άγχος οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας. Στο 4.30 ο άσσος, 1.60 η νίκη της ομάδας του Μουρίνιο.

Στη Λα Λίγκα, η 3η της βαθμολογίας Ρεάλ υποδέχεται τη Μπιλμπάο και θέλει να συνεχίσει με νίκη, έπειτα από αυτή επί της Μάλαγα με 2-1 εκτός έδρας.

Από την άλλη τα «λιοντάρια» είναι ικανά για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο. Πήραν διπλό στην έδρα της Βιγιαρεάλ και αμέσως μετά ηττήθηκαν εντός έδρας από τη Λα Κορούνια. Μόλις στο 1.18 ο άσσος, στις 10.50 μονάδες το διπλό.

Δύο βαθμούς κάτω από τη Ρεάλ βρίσκεται η Βαλένθια που φιλοξενεί στο «Μεστάγια» τη Χετάφε.

Σαφέστατο φαβορί στις εταιρίες στοιχήματος οι «νυχτερίδες» που θα παλέψουν μέχρι τέλους για την 3η θέση. Μόλις στο 1.40 ο άσσος, 6.50 μονάδες η νίκη των φιλοξενούμενων.

Πλήρης αγωνιστική δράση στην Ιταλία, με τη Γιουβέντους να αυξάνει τη διαφορά της από τη Νάπολι στην προηγούμενη αγωνιστική.

Η ομάδα του Αλέγκρι επικράτησε 3-0 της Σαμπντόρια και σε συνδυασμό με τη λευκή ισοπαλία των παρτενοπέι στο Μεάτσα με τη Μίλαν, προπορεύονται πλέον 6 βαθμούς, ενώ ακολουθεί το μεταξύ τους παιχνίδι στο «Γιουβέντους Στάντιουμ».

Στοίχημα στον Stoiximan με προσφορές* για νέα μέλη

Πριν το ντέρμπι, η «Μεγάλη Κυρία» δοκιμάζεται στην έδρα της Κροτόνε και σε καμία περίπτωση δε σκέφτεται το ενδεχόμενο να αφήσει βαθμό ή βαθμούς. Στο 8.75 ο άσσος, 1.30 το διπλό.

Η δεύτερη της βαθμολογίας Νάπολι φιλοξενεί την Ουντινέζε και ψάχνει τη νίκη ώστε να πάει τουλάχιστον στο -6 στο ντέρμπι του Τορίνο. Στο 1.10 η νίκη της ομάδας του Σάρι, 15.00 μονάδες το διπλό.

Στη Φλωρεντία διεξάγεται το σπουδαιότερο ματς της αγωνιστικής, εκεί όπου η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Λάτσιο. Οι μεν βρίσκονται στο κυνήγι της Μίλαν καθώς υπολείπονται 2 βαθμούς από την ομάδα του Γκατούζο, ενώ η Λάτσιο προέρχεται από το ντέρμπι της πόλης και τη λευκή ισοπαλία με τη Ρόμα.

Ένα αποτέλεσμα που κράτησε τις 2 ομάδες μαζί στην 3η θέση και τους 61 βαθμούς. Απόλυτα μοιρασμένες οι αποδόσεις στο συγκεκριμένο ζευγάρι, με 2.45 τόσο στον άσσο, όσο και στο διπλό.

Από την άλλη η Ρόμα, υποδέχεται τη Τζένοα και αν κάνει το καθήκον της θα περιμένει κάποιο ευχάριστο νέο από τη Φλωρεντία. Στο 1.35 ο άσσος, 8.50 το διπλό της ομάδας της Γένοβα.

Ημιτελικός κυπέλλου στη Γαλλία, με την Παρί Σεν Ζερμέν να φιλοξενείται στην έδρα της Καέν, σε παιχνίδι όμως νοκ άουτ!! Μεγάλο κίνητρο και για τις δύο ομάδες η συμμετοχή στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι σίγουροι πρωταθλητές Γαλλίας φιλοδώρησαν με 7 τέρματα τη Μονακό και δηλώνουν έτοιμοι και για την πρόκριση. Έχει δείξει τα δόντια της στο φετινό κύπελλο η γηπεδούχος ομάδα, μιας και στον προηγούμενο γύρο άφησαν εκτός τη Λυών με νίκη 1-0. Στο 1.18 το διπλό, με τον άσσο να φτάνει τις 14.00 μονάδες!

Μεγάλο ματς στο «Ζόρζε Αρβαλάδ» με τη Σπόρτινγκ να υποδέχεται την Πόρτο, στον επαναληπτικό του 1-0 στο Ντραγκάο.

Οι «δράκοι» προέρχονται από το μεγάλο διπλό στο «Ντα Λουζ» που πιθανόν να της δίνει το φετινό τίτλο και μέσα σε 3 ημέρες καλείται να ξεπεράσει και το εμπόδιο της ομάδας του Ζεσους.

Το 1-0 είναι μια παρακαταθήκη και εκεί θα πατήσουν οι παίκτες του Σέρτζιο Κονσεισάο. Στο 2.45 ο άσσος, με το διπλό να πληρώνει στο 2.65.

Στοίχημα στον Stoiximan με προσφορές* για νέα μέλη

Την Πέμπτη, το κουπόνι στοιχήματος προσφέρει σπουδαία ματς σε Ισπανία και Αγγλία. Στη Λα Λίγκα η 2η της βαθμολογίας Ατλέτικο, δοκιμάζεται στο Ανοέτα από τη Σοσιεδάδ και για να φύγει με το διπλό πρέπει να εμφανιστεί αντάξια των προσδοκιών.

Φύση επιθετική ομάδα οι γηπεδούχοι, σε καλό φεγγάρι και οι «ροχιμπλάνκος» που αν πιάσουν απόδοση θα φύγουν με τους 3 βαθμούς. Στο 3.35 ο άσσος, 1.95 το διπλό.

Στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» η Μπέτις υποδέχεται τη Λας Πάλμας, δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους. Οι γηπεδούχοι ίσως είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα βαδίζοντας από νίκη σε νίκη.

Μάλιστα με το προηγούμενο διπλό απέναντι στη Χιρόνα, έφερε την ομάδα από τη Σεβίλλη στην 5η θέση. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε δεινή βαθμολογική θέση και ψάχνουν ένα θαύμα για να παραμείνουν στην κατηγορία. Στο 1.30 ο άσσος, 7.00 μονάδες το διπλό.

Ακόμα, στη Βαλένθια η Λεβάντε αντιμετωπίζει την ουραγό Μάλαγα και είναι μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει το τρίποντο με το οποίο θα διατηρήσει ή και θα αυξήσει τη διαφορά από τη Λα Κορούνια που είναι αυτή τη στιγμή κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μόλις στο 1.30 ο άσσος, στις 7.00 μονάδες η νίκη των φιλοξενούμενων.

Τέλος, για την Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι αγωνίζεται στην έδρα της πολύ δυνατής Μπέρνλι που αν και νεοφώτιστη έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει στην 7η θέση.

Από μεγάλο διπλό προέρχονται οι «μπλε» που αν και έχαναν με 2-0 από τη Σαουθάμπτον πήραν τη νίκη με ανατροπή σε λιγότερο από 10 λεπτά. Στο 3.5 ο άσσος, ενώ το διπλό προσφέρεται στο 1.90.

[button color=”custom” bgcolor=”#EC1C24″ hoverbg=”#EC1C24″ textcolor=”#ffffff” texthcolor=”#000000″ bordercolor=”#” hoverborder=”#” size=”big” align=”center” width=”fill” link=”/go/winmasters/” radius=”5″ outer_border_color=”#” icon_color=”#”]Παίξε νόμιμα στην Winmasters με πρόγραμμα ανταμοιβής*![/button]

Οι προτάσεις μας:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΩΔ. ΑΓΩΝ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
17/04/2018 1329 Θέλτα – Μπαρτσελόνα 2 1.65
18/04/2018 1480 Μπόρνμουθ – Τότεναμ G/G 1.62
18/04/2018 1458 Σπόρτινγκ – Πόρτο 1 2.45
19/04/2018 1682 Μπέτις – Λας Πάλμας 1 & Over 2,5

* Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι σήμα κατατεθέν του ΟΠΑΠ

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Dimitris Dimopoulos

- Tipster

Δείτε ακόμα :

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα