Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Κουπόνι στοιχήματος – Προτάσεις: Με προκριματικά Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ…17-19/07/2018

Κουπόνι Στοιχήματος

Παρελθόν αποτελεί το μουντιάλ της Ρωσίας, με τη μεγάλη νικήτρια της διοργάνωσης να είναι η Γαλλία, όπου και επικράτησε στον τελικό με 4-2 της πανάξιας Κροατίας που κατάφερε να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ένα τελικό ο οποίος ήταν παραγωγικός όπως δείχνει και το τελικό σκορ ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είχαν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε τελικό παγκοσμίου κυπέλλου από το μακρινό 1986, όπου τότε νικήτρια ήταν η Αργεντινή του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ένα μουντιάλ με αρκετές εκπλήξεις από τους ομίλους αλλά και μετέπειτα, όχι τόσο θεαματικό ενώ σίγουρα φάνηκε να μικραίνει η ψαλίδα ανάμεσα στα μεγαθήρια και τις αρκετά υποδεέστερες ομάδες. Ήταν μια «νίκη» για τους μικρούς που έδειξαν ότι έχουν θέση σε τέτοιες διοργανώσεις.

Άλλωστε στις εθνικές ομάδες δεν παίζουν τα λεφτά, αλλά η ψυχή και η αγάπη των ίδιων των παικτών για τη χώρα τους. Από εδώ και πέρα σειρά παίρνουν τα προκριματικά σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, τα οποία βρίσκονται στον πρώτο γύρο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι Ελληνικές ομάδες θα συμμετάσχουν από την επόμενη φάση, με τον Παοκ να αντιμετωπίζει τη Βασιλεία, ενώ η ΆΕΚ θα λάβει δράση ως πρωταθλήτρια στον 3ο προκριματικό γύρο.

[button color=”custom” bgcolor=”#efb30e” hoverbg=”#efb30e” textcolor=”#ffffff” texthcolor=”#000000″ bordercolor=”#” hoverborder=”#” size=”big” align=”center” width=”fill” link=”/go/interwetten/” radius=”5″ outer_border_color=”#” icon_color=”#”]Παίξε με ασφάλεια στην Interwetten και πρόγραμμα επιβράβευσης*![/button]

Σήμερα Τρίτη, έχουμε τις ρεβάνς με αρκετά φαβορί να δυσκολεύονται μετά τις ήττες στα πρώτα παιχνίδια. Αρχικά ο ΑΠΟΕΛ, γνώρισε την ήττα με 3-1 από τη Σούντουβα στη Λιθουανία και πλέον θέλει νίκη με 2-0 για να πάρει την πρόκριση. Τη νίκη του 1.12 θα την κάνει, ωστόσο δεν του αρκεί μονάχα αυτό. Στο 10.50 το διπλό.

Ακόμα, ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται στο Βελιγράδι τη Σπάρτακς από τη Λεττονία με το πρώτο παιχνίδι να έρχεται ισόπαλο 0-0. Μόλις στο 1.02 ο άσσος, με το διπλό να φτάνει τις 22.00 μονάδες!! Θα είναι τεράστια έκπληξη αν δεν τα καταφέρει η ομάδα της Σερβίας.

Στη Βαρσοβία, η Λέγκια φιλοξενεί την Κορκ από την Ιρλανδία και στο πρώτο ματς οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει με 0- 1. Απόλυτο φαβορί οι γηπεδούχοι για την πρόκριση, ενώ στην έδρα τους είναι αρκετά δυνατοί. Ο άσσος δεν ξεπερνά το 1.15, με το διπλό να προσφέρεται στις 11.00 μονάδες.

Εκτός από το Τσάμπιονς Λιγκ, μπάλα παίζει και το Γιουρόπα Λιγκ, με τη Λέφσκι Σόφιας να υποδέχεται τη Βαντούζ. Στον πρώτο αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν κερδίσει με 1-0 και θα πάνε στη Βουλγαρία με σκοπό να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ. Στο 1.32 ο άσσος, 7.25 το διπλό.

Στοίχημα στον Stoiximan με προσφορές* για όλα τα μέλη

Την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετά παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ, με τα οποία θα σχηματιστεί το παζλ με τις ομάδες που θα πάρουν τα εισιτήρια για την 2η φάση των προκριματικών.

Στη Νορβηγία, η Ρόζενμποργκ καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βαλούζ, καθώς στο πρώτο ματς η ομάδα από την Ισλανδία είχε επικρατήσει με 1-0. Και πάλι είναι φαβορί οι γηπεδούχοι που στο Τρονχάιμ θα βρουν τη λύση προς τα αντίπαλα δίχτυα. Μόλις στο 1.12 ο άσσος, με το διπλό να φτάνει τις 11.00 μονάδες.

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Σέλτικ που καθάρισε την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Νίκη 3-0 στην έδρα της Αλασκέρτ στην Αρμενία και πλέον ο επαναληπτικός είναι μια τυπική διαδικασία. Στο 1.02 ο άσσος, στις 22.00 μονάδες το διπλό.

Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση και η Καραμπάγκ που στο πρώτο ματς είχε επικρατήσει με 1-0 στη Σλοβενία της Ολύμπια Λιουμπιάνα. Φαβορί ο άσσος του 1.55, δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιτεθεί η φιλοξενούμενη ομάδα. Στο 4.65 το διπλό.

[button color=”custom” bgcolor=”#EC1C24″ hoverbg=”#EC1C24″ textcolor=”#ffffff” texthcolor=”#000000″ bordercolor=”#” hoverborder=”#” size=”big” align=”center” width=”fill” link=”/go/winmasters/” radius=”5″ outer_border_color=”#” icon_color=”#”]Παίξε νόμιμα στην Winmasters με πρόγραμμα ανταμοιβής*![/button]

Την Πέμπτη, τη σκυτάλη παίρνει το Γιουρόπα Λιγκ, αφού διεξάγονται πολλά παιχνίδια για την επαναληπτική φάση.

Στη Δανία, η Κοπεγχάγη υποδέχεται τη γειτονική Κουόπιο, με τους γηπεδούχους να έχουν βάλει τα θεμέλια για την πρόκριση από το πρώτο ματς στη Φινλανδία, όπου και είχαν επικρατήσει με 1-0. Στο 1.17 ο άσσος, με το διπλό να πληρώνει με 9.00 μονάδες.

Το εις βάρος του 1-0 καλείται να ανατρέψει ο Απόλλων Λεμεσού που υποδέχεται τη Στάμπρας από τη Λιθουανία. Δεν είναι απαγορευτικό το 1-0, ωστόσο πρέπει να σκοράρει οπωσδήποτε η κυπριακή ομάδα ώστε να είναι στο παιχνίδι της πρόκρισης. Στο 1.10 ο άσσος, με το διπλό να δίνεται στις 11.00 μονάδες.

Στη Βουλγαρία, η Σλάβια Σόφιας αντιμετωπίζει την Ιλβ από τη Φινλανδία και θέλει νίκη με δύο τέρματα διαφορά για να πάρει την πρόκριση αφού στο πρώτο ματς είχε ηττηθεί με 1-0. Στο 1.55 ο άσσος, με το διπλό να φτάνει στο 4.25.

Τέλος, στο Τέλ α Βιβ διεξάγεται ένα από τα σημαντικότερα ζευγάρια αυτής της φάσης, με τη Μακάμπι να φιλοξενεί τη Φερετσβάρος. Ισόπαλη 1-1 η πρώτη αναμέτρηση, όλα ανοιχτά. Πιο έμπειροι οι γηπεδούχοι, έχουν τον πρώτο λόγο. Στο 1.63 ο άσσος, 4.30 το διπλό.

Οι προτάσεις μας:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΩΔ. ΑΓΩΝ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
17/07/2018 537 Αποέλ – Σούντουβα Over 2,5 1.35
18/07/2018 642 Ρόζενμποργκ – Βαλούρ Over 2,5 1.40
18/07/2018 646 Σέλτικ – Αλασκέρτ Over 3,5 1.80
19/07/2018 694 Μακάμπι – Φερεντσβάρος 1 1.63

* Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι σήμα κατατεθέν του ΟΠΑΠ

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Dimitris Dimopoulos

- Tipster

Δείτε ακόμα :

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα