Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Κουπόνι στοιχήματος – Προτάσεις: Τα βλέμματα στον τελικό του Γιουρόπα Λίγκ…15-17/05/2018

Κουπόνι Στοιχήματος

Ολοκληρώθηκαν τα περισσότερα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως αυτό της Μπουντεσλίγκα αλλά και της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ ακόμη μία μένει σε Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.

Στη Serrie A και στο Σαμπιονά τα πράγματα είναι ακόμη ρευστά σε ότι έχει να κάνει με τις τελευταίες θέσεις, καθώς όλα θα ξεκαθαρίσουν την επόμενη και τελευταία αγωνιστική.

Στοιχηματικά φτάσαμε κοντά, αλλά το 0-0 της Ρόμα με τη Γιουβέντους μας στέρησε το απόλυτο. Ίσως το 2-2 της Λάτσιο νωρίτερα εκτός έδρας με την Κροτόνε, έδωσε λιγότερο κίνητρο στους παίκτες του Ντεφραντσέσκο που κράτησαν την 3η προνομιούχο θέση.

Στα άλλα σημεία μας Λιλ, Ουντινέζε και Βόσλφμπουργκ έκαναν το καθήκον τους και ταυτόχρονα απέφυγαν τον υποβιβασμό, ενώ η τελευταία θα δώσει μπαράζ για να παραμείνει.

Από εκεί και πέρα, το τριήμερο που ακολουθεί δεν έχει πολλές επιλογές, ωστόσο έχει κρίσιμα ματς που κρίνουν τίτλο και ανόδους.

Φυσικά όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης είναι στραμμένος στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Μαρσέιγ.

Sportingbet: Γενναιόδωρο/Μοναδικό πρόγραμμα ανταμοιβής!

Αρχής γενομένης από την Τρίτη, το σημαντικότερο ματς είναι αυτό ανάμεσα στην Άστον Βίλα και τη Μίντλεσμπρο. Δύο παλιές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, που τώρα παλεύουν και πάλι για την επιστροφή τους στα μεγάλα σαλόνια.

Ο πρώτος ημιτελικός στην έδρα της Μπόρο, έφερε νικητές τους «χωριάτες» με 1-0 και πλέον έχουν τον πρώτο λόγο μετά την εκτός έδρας νίκη. Με ισοπαλία ή νίκη θα περάσουν στον τελικό και θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Φούλαμ ή Ντέμρπι.Στο 2.10 ο άσσος, ενώ το διπλό φτάνει στο 3.15.

Στη Γαλλία και στη δεύτερη κατηγορία, διεξάγονται αγώνες μπαράζ για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Η Ρεμς και η Νιμ έχουν ήδη προβιβασθεί και πλέον μένει ανοικτή μία θέση.

Η Χάβρη υποδέχεται τη Μπρέστ και η νικήτρια του παιχνιδιού θα αντιμετωπίσει την Αζαξιό στον τελικό για να γίνει γνωστή ποια ομάδα θα πανηγυρίσει τη μεγάλη άνοδο.

Στο παιχνίδι της Τρίτης, φαβορί από τις εταιρίες στοιχήματος δίνεται η Χάβρη με 2.20, ενώ το διπλό της Μπρέστ προσφέρεται στο 3.15. Επίσης την Τρίτη, η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει σε φιλικό παιχνίδι στην Ελβετία τη Σαουδική Αραβία.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Μίχαελ Σκίμπε έχει πάρει νέα πρόσωπα στην Εθνική και είναι μια καλή ευκαιρία να βγάλει κάποια συμπεράσματα ενόψει των νέων προκριματικών που έρχονται το φθινόπωρο.

Να τονίσουμε ότι ο αποψινός αντίπαλος της Εθνικής έχει προκριθεί στο Μουντιάλ και μάλιστα θα αγωνιστεί στο εναρκτήριο παιχνίδι κόντρα στη Ρωσία. Το διπλό της Ελλάδας που είναι τυπικά φιλοξενούμενη δίνεται στο 2.10 ενώ ο άσσος της Ρωσίας φτάνει στο 3.15

[button color=”custom” bgcolor=”#fcd209″ hoverbg=”#fcd209″ textcolor=”#0c0c0c” texthcolor=”#000000″ bordercolor=”#” hoverborder=”#” size=”big” align=”center” width=”fill” link=”/go/interwetten/” radius=”5″ outer_border_color=”#” icon_color=”#”]Interwetten με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους![/button]

Την Τετάρτη, όπως είναι λογικό τα βλέμματα στρέφονται στον μεγάλο τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, ανάμεσα στη Μαρσέιγ και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Αναμένεται σκληρή μάχη, με τις δύο ομάδες να θέλουν όσο τίποτε άλλο αυτό το τρόπαιο.

Η μεν Ατλέτικο να διώξει την κατάρα των χαμένων τελικών αφού πρόσφατα δύο φορές απέναντι στη Ρεάλ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Μαρσέιγ να κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο, καθώς έχει να το κάνει από το μακρινό 1993.

Το παιχνίδι που θα γίνει στο Παρκ Ολιμπίκ της Λυών περιμένουμε ότι θα έχει τέρματα μιας και ειδικά η γαλλική ομάδα αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο.

Από την άλλη η Ατλέτικο αν προηγηθεί είναι πολύ ικανή στο να κρατήσει τι υπέρ της σκορ. Στοιχηματικά απόλυτο φαβορί φαίνεται η ομάδα του Σιμεόνε με 1.70 ενώ η ομάδα του Γκαρσία προσφέρεται στο 5.25

Ακόμα, για τη Football League, η Αναγέννηση Καρδίτσας φιλοξενεί τον Εργοτέλη σε ένα κρίσιμο ματς για την παραμονή, αφού και οι δύο ομάδες δεν την έχουν εξασφαλίσει ακόμη, ενώ μετά από αυτό το παιχνίδι θα απομένουν 2 αγωνιστικές.

Τον πρώτο λόγο η Αναγέννηση με 1.90, στο 3.15 το διπλό της ομάδας του Γκώνια.

Στοίχημα στον Stoiximan με προσφορές* για όλους!

Τέλος την Πέμπτη, σπουδαίο παιχνίδι στη Γερμανία με φόντο τη συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα. Η Βόλσφμπουργκ που τερμάτισε 3η απ’ το τέλος αντιμετωπίζει τη Χόσταιν Κιλ από τη δεύτερη κατηγορία.

Τα ματς είναι διπλά με τη νικήτρια να δηλώνει συμμετοχή στο πρώτο τη τάξει πρωτάθλημα της Γερμανίας.

Σαφέστατο φαβορί για το στοίχημα οι έμπειροι «λύκοι» με 1.70, που θα επιδιώξουν στο πρώτο παιχνίδι να πάρουν σκορ ασφαλείας.

Να σκοράρουν θα προσπαθήσουν οι φιλοξενούμενοι, κάτι που θα τους δώσει ελπίδες ενόψει της ρεβάνς. Το διπλό πληρώνει με 4.15

Οι προτάσεις μας:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΩΔ. ΑΓΩΝ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
15/05/2018 2840 Σαουδική Αραβία-Ελλάδα G/G 1.70
15/05/2018 2739 Χάβρη-Μπρεστ G/G 1.75
15/05/2018 974 Άστον Βίλα-Μίντλεσμπρο G/G 1.80
17/05/2018 2824 Βόλσφμπουργκ-Χόσταιν Κιλ 1 1.70

* Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι σήμα κατατεθέν του ΟΠΑΠ

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Dimitris Dimopoulos

- Tipster

Δείτε ακόμα :

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα