Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Κουπόνι στοιχήματος – Προτάσεις: Φινάλε σε Γαλλία Ιταλία και Ισπανία…18-21/05/2018

Κουπόνι Στοιχήματος

Σε άλλα τρία από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, πέφτει η αυλαία το ερχόμενο σαβ/κο ενώ από την προηγούμενη εβδομάδα τέλος στις υποχρεώσεις είχαμε σε Αγγλία και Γερμανία.

Άλλωστε, μετράμε αντίστροφα για το παγκόσμιο κύπελλο το οποίο ξεκινά σε λιγότερο από ένα μήνα στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ωστόσο μέχρι και την τελευταία αγωνιστική διακυβεύονται πολλά, αφού δεν έχουν ξεκαθαρίσει αρκετά πράγματα σε ότι αφορά τα ευρωπαϊκά εισιτήρια αλλά και τις ομάδες που υποβιβάζονται.

Επιπλέον μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα πλέι οφ σε Γερμανία και Γαλλία 2 όπου εκεί θα κριθεί ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν την επόμενη σαιζόν στα μεγάλα σαλόνια.

Sportingbet: Γενναιόδωρο/Μοναδικό πρόγραμμα ανταμοιβής!

Την Παρασκευή υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στη Λιγκ 2 της Αγγλίας, με 4 ομάδες να διεκδικούν ένα εισιτήριο για τη μεγαλύτερη κατηγορία. Στο ένα ζευγάρι η Νοτς Κάουντι υποδέχεται την Κόβεντρι, με το πρώτο παιχνίδι να είχε λήξει ισόπαλο με 1-1.

Αναμένεται μεγάλη μάχη, ενώ ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον τελικό των μπαράζ μία εκ των Έξετερ ή Λίνκολν που επίσης το πρώτο παιχνίδι είχε έρθει ισόπαλο αλλά 0-0. Μοιρασμένες οι αποδόσεις, με 2.50 πληρώνει ο άσσος της Νοτς, ενώ το διπλό φτάνει το 2.40

Αμείωτο το ενδιαφέρον και στη Δανία, όπου σε 5 μέρες θα κριθεί ο φετινός τίτλος. Η πρωτοπόρος Μπρόντμπι έχει την τύχη στα χέρια της και με 2 νίκες αγκαλιάζει τον τίτλο, ενώ υπάρχει περίπτωση και από την Παρασκευή να συμβεί αυτό αν κερδίσει η ίδια και στραβοπατήσει η Μιντιλαντ στην Κοπεγχάγη.

Ξεκάθαρο φαβορί η Μπρόντμπι απέναντι στην αδιάφορη Χόρσενς με το διπλό να μην ξεπερνά το 1.30, ενώ ο άσσος φτάνει τις 6.50 μονάδες.

Στην πρωτεύουσα η ομάδα των Ζέκα και Σωτηρίου φιλοξενούν τη Μίντιλαντ και θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν στην 3η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι ελπίζουν σε στραβοπάτημα της Μπρόντμπι για να πάρουν κεφάλι στη βαθμολογία. Στο 2.30 ο άσσος, 2.45 το διπλό.

[button color=”custom” bgcolor=”#fcd209″ hoverbg=”#fcd209″ textcolor=”#0c0c0c” texthcolor=”#000000″ bordercolor=”#” hoverborder=”#” size=”big” align=”center” width=”fill” link=”/go/interwetten/” radius=”5″ outer_border_color=”#” icon_color=”#”]Interwetten με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους![/button]

Το Σάββατο, τελευταία πράξη στο Σαμπιονά με τα πράγματα να είναι ακόμα ρευστά. Το σπουδαιότερο παιχνίδι διεξάγεται στο Ολυμπικ Παρκ, εκεί όπου η Λυών υποδέχεται τη Νις.

Οι γηπεδούχοι με νίκη σφραγίζουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν τουλάχιστον την ισοπαλία για να έχουν σίγουρη την 7η θέση αφού η Μπορντό που ακολουθεί λογικά θα περάσει από την έδρα της Μετς. Σαφώς τον πρώτο λόγο η Λυών με 1.40, στις 5.50 μονάδες το διπλό.

Μεγάλη μάχη ακόμα για την παραμονή, με την Τουλούζ να είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα με τις μεγαλύτερες πιθανότητες για να παίξει την παραμονή της στα μπαράζ. Στο 1.50 ο άσσος επί της αδιάφορης Γκινγκάμπ με το διπλό να προσφέρεται στο 5.25

Η Καέν από την άλλη μπορεί να είναι 3 βαθμούς πάνω από την Τουλούζ ωστόσο για να σωθεί και μαθηματικά χρειάζεται ένα βαθμό απέναντι στην πρωταθλήτρια Παρί. Στο 4.75 ο άσσος, 1.55 η νίκη της ομάδας του Έμερι.

Ένα βαθμό ψάχνει η Μονακό για να είναι σίγουρη στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Τρουά εκτός έδρας που χρειάζεται νίκη και παράλληλα στραβοπάτημα της Τουλούζ για να διεκδικήσει την παραμονή της στα μπαράζ. Στο 5.75 ο άσσος, 1.40 το διπλό της ομάδας του Ζαρντίμ.

Χωρίς κανένα απολύτως ενδιαφέρον η τελευταία αγωνιστική στην Ισπανία, καθώς όλα είναι ξεκαθαρισμένα είτε αυτό έχει να κάνει με την κορυφή είτε με την ουρά. Στόχος των ομάδων είναι να κλείσει ιδανικά η χρονιά και να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα.

Η «βασίλισσα» της Ευρώπης Ρεάλ προετοιμάζεται για το μεγάλο τελικό απέναντι στη Λίβερπουλ και το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ είναι μια πρόβα τζενεράλε πριν από τη μεγάλη πρόκληση. Αναμένεται να γίνει ανοικτό παιχνίδι με τον άσσο να πληρώνει στο 2.45 και η νίκη της Ρεάλ με 2.40

[button color=”custom” bgcolor=”#EC1C24″ hoverbg=”#EC1C24″ textcolor=”#ffffff” texthcolor=”#000000″ bordercolor=”#” hoverborder=”#” size=”big” align=”center” width=”fill” link=”/go/winmasters/” radius=”5″ outer_border_color=”#” icon_color=”#”]Παίξε νόμιμα στην Winmasters με πρόγραμμα ανταμοιβής*![/button]

Λίγο νωρίτερα η Σεβίλλη φιλοξενεί την Αλαβές και αφού κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην Ευρώπη από την προηγούμενη εβδομάδα στο ντέρμπι με τη Μπέτις, θέλει να κλείσει όσο το δυνατόν καλύτερα τη σαιζόν.

Αδιάφορη και η Αλαβές, με μοναδικό κίνητρο την αναρρίχηση της στη βαθμολογία αφού με συνδυασμό αποτελεσμάτων ίσως τερματίσει και στην 10η θέση. Στο 1.37 ο άσσος, 7.50 μονάδες το διπλό.

Στην Ιταλία για άλλη μια χρονιά η Γιουβέντους έκανε νταμπλ, το τελευταίο παιχνίδι με τη Βερόνα δεν μπορεί παρά να έχει πανηγυρικό χαρακτήρα.

Μπροστά στο κοινό της θα πανηγυρίσει το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα θα αποθεώσει τον αρχηγό Τζίτζι Μπουφόν που θα φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας» έπειτα από μια μακροχρόνια επιτυχημένη πορεία στην ομάδα του Τορίνο.

Αυτά και μόνο είναι αρκετά για να σπρώξουν τους παίκτες της Γιούβε στη νίκη απέναντι στη Βερόνα. Μόλις στο 1.05 ο άσσος, 20.00 μονάδες το διπλό.

Αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο ματς της ημέρας είναι αυτό ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το Γουέμπλει φιλοξενεί τον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας, το μακροβιότερο θεσμό του ποδοσφαίρου.

Σπουδαία αναμέτρηση από την οποία και οι δύο ομάδες θέλουν να κλείσουν επιτυχημένα τη σαιζόν. Ειδικά η Τσέλσι που δεν κατάφερε καν να πάρει το εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναμένεται σκληρό παιχνίδι με κλειστές άμυνες. Πιθανή και η παράταση. Στο 2.85 ο άσσος των «μπλε», στο 2.70 η νίκη της ομάδας του Μουρίνιο.

Στοίχημα στον Stoiximan με προσφορές* για όλους!

Την Κυριακή, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο καμπιονάτο, εκεί όπου υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί σε αρκετά μέτωπα.

Το σπουδαιότερο ματς διεξάγεται στο Ολίμπικο, με τη Λάτσιο να φιλοξενεί την Ίντερ. Με νίκη ή ισοπαλία οι Λατσιάλι θα συμμετάσχουν στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι «νερατζούρι» ψάχνουν μόνο νίκη για να κλέψουν το εισιτήριο. Στο 2.25 ο άσσος, 2.65 το διπλό.

Στο Μεάτσα η Μίλαν υποδέχεται τη Φιορεντίνα και με νίκη θα πάρει κατευθείαν το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ σε περίπτωση στραβοπατήματος και νίκης της Αταλάντα θα βρεθεί στην 7η θέση όπου χρειάζονται προκριματικά για το επόμενο Γιουρόπα. Στο 1.75 η νίκη της ομάδας του Γκατούζο, στο 3.75 το διπλό.

Από την άλλη η Αταλάντα θα εξαντλήσει τα περιθώρια και θα προσπαθήσει να κάνει το καθήκον της μέσα στην έδρα της Κάλιαρι που μαθηματικά δεν έχει σωθεί ακόμα.

Και για να υποβιβασθεί πρέπει να ηττηθεί η ίδια και να πάρει διπλό μέσα στο Σαο Πάολο από τη Νάπολι η Κροτόνε. Στο 2.90 ο άσσος της Κάλιαρι, 2.05 το διπλό της Αταλάντα.

Παίξε νόμιμα στη Vistabet με το μοναδικό πρόγραμμα ανταμοιβής!

Καθαρίζει με νίκη και η Σπαλ που υποδέχεται την αδιάφορη Σαμπντόρια. Στο 1.45 ο άσσος, στο 5.25 η νίκη της ομάδας της Γένοβα. Το ίδιο ισχύει και για την Ουντινέζε. Κερδίζει τη Μπολόνια και έχει το κεφάλι της ήσυχο. Στο 1.40 ο άσσος, 6.50 μονάδες το διπλό.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν τελευταία αγωνιστική με τη Μπαρτσελόνα να φιλοξενεί τη Σοσιεδάδ, έπειτα από την ήττα από τη Λεβάντε με 5-4. Θέλει να κλείσει τη σαιζόν με νίκη η πρωταθλήτρια. Στο 1.08 ο άσσος, 22.00 μονάδες το διπλό.

Πανηγυρικό κλίμα και στη Μαδρίτη με την Ατλέτικο να παίζει πρώτη φορά και τελευταία για φέτος μπροστά στο κοινό της μετά την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ. Στο 1.55 ο άσσος, 5.00 μονάδες το διπλό.

Τέλος τη Δευτέρα, το σημαντικότερο ματς είναι αυτό της Χόστεϊν Κίελ και της Βόλσφμπουργκ. Ρεβάνς, με το πρώτο παιχνίδι να έχει διεξαχθεί στο γήπεδο των «λύκων» το βράδυ της Πέμπτης.

Όποια ομάδα είναι καλύτερη στο συνολικό σκορ των δύο αγώνων θα βρίσκεται την επόμενη σαιζόν στη Μπουντεσλίγκα. Στο 2.40 ο άσσος, 2.60 το διπλό.

Οι προτάσεις μας:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΩΔ. ΑΓΩΝ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
19/05/2018 1280 Λυών – Νις Over 2,5 1.30
20/05/2018 1407 Ουντινέζε – Μπολόνια 1 1.40
20/05/2018 1405 Σπαλ – Σαμπντόρια 1 1.45
20/05/2018 1433 Μπαρτσελόνα – Σοσιεδάδ 1 & Over 3,5

* Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι σήμα κατατεθέν του ΟΠΑΠ

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Dimitris Dimopoulos

- Tipster

Δείτε ακόμα :

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα