Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Κουπόνι στοιχήματος – Προτάσεις: Τελευταία εισιτήρια για τους «8»…03-05/07/2018

Κουπόνι Στοιχήματος

Ολοκληρώνεται σήμερα Τρίτη η νοκ άουτ φάση των 16 καλύτερων ομάδων του κόσμου, με δύο αναμετρήσεις ακόμη να εκκρεμούν για να γίνουν γνωστές οι 8 ομάδες δλδ τα 4 ζευγάρια των προημιτελικών.

Το έχουμε πει ξανά, αυτό το Μουντιάλ είναι απρόβλεπτο και συνεχίζει να μας δικαιώνει, με τη μία έκπληξη να διαδέχεται την άλλη.

Η Γερμανία έμεινε εκτός από τους ομίλους, η Ισπανία αποκλείστηκε στα πέναλτι από τη διοργανώτρια Ρωσία, ενώ η Αργεντινή αποχαιρέτησε το Μουντιάλ με το τιμητικό για αυτή 4-3 από τη Γαλλία.

Σπίτι της και η Πορτογαλία, που δεν τα κατάφερε απέναντι στην σκληροτράχειλη Ουρουγουάη. Το λέει η ψυχούλα τους εκεί και είναι ικανοί για πολλά.

Αρκεί να είναι σε θέση να αγωνιστεί και ο Καβάνι που έφυγε τραυματίας στο τελευταίο ματς με τους Πορτογάλους.

Στη Ρώσικη ρουλέτα κρίθηκε και ο αγώνας της Κροατίας με τη Δανία, καθώς οι δύο ομάδες από το 4’ έμειναν στο 1-1 για να φτάσουμε στο 118, εκεί όπου η Κροατία κέρδισε πέναλτι αλλά ο Μόντριτς νικήθηκε από το Σμάιχελ.

Τα δύο ακόμη πέναλτι που έπιασε ο νεαρός γκολκίπερ δεν έφτασαν όμως αφού ο Κροάτης Σούμπασιτς απέκρουσε 3 και με συνολικό σκορ 3-2 έστειλε τη χώρα του στους 8.

[button color=”custom” bgcolor=”#efb30e” hoverbg=”#efb30e” textcolor=”#ffffff” texthcolor=”#000000″ bordercolor=”#” hoverborder=”#” size=”big” align=”center” width=”fill” link=”/go/interwetten/” radius=”5″ outer_border_color=”#” icon_color=”#”]Ταχύτητα στις συναλλαγές, ασφαλείς πληρωμές με πολλές εκπλήξεις για το Μουντιάλ![/button]

Σήμερα Τρίτη, σφραγίζονται τα τελευταία 2 εισιτήρια για τους 8, με δύο άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Στις 17:00 ώρα Ελλάδος, η Σουηδία υποδέχεται την Ελβετία σε ένα ματς που αναμένεται αμφίρροπο.

Οι δύο ομάδες εκπλήρωσαν τον αρχικό τους στόχο, ο οποίος ήταν η πρόκριση από τους ομίλους και τώρα τους δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να φτάσουν στους 8 του Παγκοσμίου κυπέλλου, έχοντας απέναντι τους μια ισοδύναμη ομάδα.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η Σουηδία όχι μόνο άφησε εκτός συνέχειας τη Γερμανία, αλλά πέρασε και πρώτη με τη νίκη της κόντρα στο Μεξικό.

Από την άλλη οι Ελβετοί, έχοντας πάρει ισοπαλία 1-1 από τη Βραζιλία και έχοντας κάνει και μεγάλη ανατροπή στο ματς με τη Σερβία ουσιαστικά κλείδωσε την πρόκριση για τους 16.

Προγνωστικά σαφώς δεν υπάρχουν σε αυτά τα παιχνίδια, όπου η λεπτομέρεια θα κάνει τη διαφορά. Καθόλου απίθανο να φτάσουμε ξανά στη διαδικασία των πέναλτι.

Από τις στοιχηματικές εταιρίες προβάδισμα δίνεται στην Ελβετία. Στον Οπαπ, οι Ελβετοί προσφέρονται στο 2.55, ενώ ο άσσος των Σκανδιναβοί πληρώνουν με 2.70.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Κολομβία συγκρούεται με την Αγγλία, σε μια μάχη για γερά νεύρα.

Οι Άγγλοι μετά από πολλές διοργανώσεις έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν αρκετά, αφού αν περάσουν το εμπόδιο των Νοτιοαμερικάνων θα πέσουν πάνω στη Σουηδία ή την Ελβετία, μια αρκετά βατή πορεία μέχρι τα ημιτελικά.

Τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα για το Μουντιάλ στο stoiximan.gr!

Σε καλή κατάσταση οι νησιώτες, το πιστεύουν πολύ. Από την άλλη η Κολομβία, μπορεί να ξεκίνησε στραβά το παγκόσμιο κύπελλο καθώς έχασε με 2-1 από την Ιαπωνία αλλά στη συνέχεια έδειξε τα δόντια της και πέρασε μάλιστα ως πρώτη από τον 8ο όμιλο.

Τον πρώτο λόγο οι Άγγλοι, που έχουν σε φόρμα τον πρώτο σκόρερ Χάρι Κέιν, με το διπλό να φτάνει στο 1.95, ενώ ο άσσος των Κολομβιανών πληρώνει στο 3.90.

Την Τετάρτη δεν υπάρχει δράση στο παγκόσμιο κύπελλο, καθώς οι προημιτελικοί ξεκινούν την Παρασκευή με την αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ουρουγουάη.

Στο κουπόνι της Τετάρτης υπάρχουν φιλικές αναμετρήσεις προετοιμασίας, αλλά και παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Φινλανδίας όπου έχει το δικό του ενδιαφέρον.

Ο Ολυμπιακός που βρίσκεται στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ξεκίνησε τα φιλικά το σαβ/κο κερδίζοντας με 3-0 τη Βάτενς από την Αυστρία.

Δεύτερο φιλικό αυτό της Τετάρτης με τη Μποτοσάνι. Σαφώς και ποιοτικότερη η ομάδα του Πειραιά, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν παίζει ρόλο η νίκη αλλά κατά πόσο αρχίζουν και βγαίνουν πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 1.45 ο άσσος του Ολυμπιακού, στις 5.00 μονάδες το διπλό.

Για το πρωτάθλημα της Φινλανδίας, η πρωτοπόρος Ελσίνκι που προέρχεται από ήττα κόντρα στη Λάχτι, φιλοξενεί τους Κένι Κινγκς και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Μόλις στο 1.11 ο άσσος, με το διπλό να φτάνει τις 13.00 μονάδες.

Η 2η της βαθμολογίας Ροβανιέμι υποδέχεται την Ίλβες που έχει 5 βαθμούς λιγότερους από τους γηπεδούχους και δείχνει ικανή να κάνει τη ζημιά. Προβάδισμα η Ροβανιέμι με 2.25, στο 2.80 το διπλό.

[button color=”custom” bgcolor=”#EC1C24″ hoverbg=”#EC1C24″ textcolor=”#ffffff” texthcolor=”#000000″ bordercolor=”#” hoverborder=”#” size=”big” align=”center” width=”fill” link=”/go/winmasters/” radius=”5″ outer_border_color=”#” icon_color=”#”]Παίξε νόμιμα στην Winmasters με πρόγραμμα ανταμοιβής*![/button]

Την Κυριακή, τη σκυτάλη παίρνει η Ισπανία που καλείται να αποκλείσει την οικοδέσποινα Ρωσία.

Η ομάδα του Ιέρο σαφώς και είναι ποιοτικότερη από τη διοργανώτρια, ωστόσο σε αυτό το μουντιάλ τίποτα δεν είναι προκαθορισμένο.

Άλλωστε οι Ρώσοι στην έδρα τους χωρίς να έχουν την τρελή ομάδα μπορεί να δυσκολέψουν αρκετά την παρέα του Ινιέστα και του Ντιέγκο Κόστα. Στο 1.55 ο άσσος, με το διπλό να φτάνει στο 5.25.

Το βράδυ της Κυριακής, η ευχάριστη αλλά και λίγο αναμενόμενη έκπληξη του Μουντιάλ Κροατία υποδέχεται τη Δανία, με φόντο την παρουσία στα προημιτελικά του παγκοσμίου κυπέλλου.

Οι Κροάτες με χαρακτηριστική ευκολία έφτασαν στην πρώτη θέση και αν μη τι άλλο θέλουν να φτάσουν μακριά στη διοργάνωση.

Από την άλλη οι Σκανδιναβοί χωρίς τη φοβερή ομάδα πήραν επαγγελματική ισοπαλία απέναντι στη Γαλλία κι έτσι σφράγισαν τη δεύτερη θέση στον 3ο όμιλο.

Θα προσπαθήσουν για το καλύτερο και ότι βγει. Λογικό φαβορί η ομάδα του Ντάλιτς με 1.75, στο 4.75 το διπλό.

Betshop.gr: Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα για το Μουντιάλ και πολλές εκπλήξεις για τους εγγεγραμμένους χρήστες!

Την Πέμπτη θα βρει κανείς στο κουπόνι ενδιαφέρουσες φιλικές αναμετρήσεις, όπως αυτή της Σάλκε με τη Σαουθάμπτον.

Φαβορί οι Γερμανοί με 1.90, στις 3.00 μονάδες το διπλό των Άγγλων.

Ακόμα, ένα φιλικό είναι αυτό της Στουρμ Γκρατς με τη Μίντλεσμπρο, με τους γηπεδούχους να δίνονται φαβορί με 2.05 έναντι του 2.65 που πληρώνουν οι φιλοξενούμενοι.

Τέλος, Σούπερ Καπ διεξάγεται στη γειτονική Βουλγαρία, με τη Λουντογκόρετς να κοντράρεται με τη Σλάβια Σόφιας.

Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς και παρά την ανετοιμότητα των δύο ομάδων, υπάρχει κίνητρο για τη νίκη.

Σαφέστατο φαβορί οι πρωταθλητές με 1.28, στο 6.75 το διπλό των κυπελλούχων.

Οι προτάσεις μας:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΩΔ. ΑΓΩΝ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
03/07/2018 2806 Σουηδία – Ελβετία X 2.85
03/07/2018 2817 Κολομβία – Αγγλία G/G 1.98
04/07/2018 1783 Ροβανιέμι – Κένι Κινγκς 1 2.25
04/07/2018 2377 Ολυμπιακός – Μποτοσάνι 1 1.45

* Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι σήμα κατατεθέν του ΟΠΑΠ

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Dimitris Dimopoulos

- Tipster

Δείτε ακόμα :

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα