Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Κουπόνι στοιχήματος – προτάσεις: Ντέρμπι σε «Μεστάγια» και «Βελοντρόμ»…26-29/01/2018

Μία μεγάλη έκπληξη περιελάμβανε το κουπόνι που μας πέρασε και δεν είναι άλλη από τη νίκη-πρόκριση της Λεγανιές μέσα στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ με 2-1. Και ακόμα μεγαλύτερο κάνει το επίτευγμα των «νεοφώτιστων» το γεγονός, αν αναλογιστεί κανείς ότι το πρώτο ματς κυπέλλου είχε έρθει 0-1 μέσα στην έδρα της Λεγανιές.

Ωστόσο με μια φοβερή εμφάνιση στο Σαντιάγο Μπερναμπέου έριξε στο καναβάτσο τη Ρεάλ Μαδρίτης που βλέπει να χάνει και άλλο ένα στόχο της χρονιάς πολύ γρήγορα.

Από εκεί και πέρα, ξεχώρισε η νίκη πρόσκριση της Λυών μέσα στο Πριγκιπάτο με 3-2 επί της Μονακό, συνέχεια της πολύ μεγάλης νίκης στο πρωτάθλημα επί της Παρί.

Ακόμα η Άρσεναλ πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Καραμπάο Καπ νικώντας την Τσέλσι στο Έμιρειτς με 2-1 και θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτυ όπου ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπρίστολ Σίτυ.

Στο κύπελλο Ελλάδος Ολυμπιακός και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0 στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τα προημιτελικά ενώ για την ίδια διοργάνωση, σαφέστατο προβάδισμα πήρε ο ΠΑΟΚ έναντι του Ατρομήτου, κερδίζοντας τον με 2-0,ενώ τον πρώτο λόγια για τα ημιτελικά έχει και ο Πανιώνιος που επικράτησε με 1-0 της Λαμίας στη Νέα Σμύρνη.

Όσον αφορά το κουπόνι στοιχήματος που έρχεται, δε λείπουν τα ντέρμπι στα κορυφαία πρωταθλήματα, ενώ παύση κάνει η Πρέμιερ Λιγκ καθώς υπάρχουν υποχρεώσεις για το Κύπελλο Αγγλίας.

Στοίχημα στον Stoiximan με προσφορές* για νέα μέλη

Σπουδαίο παιχνίδι για τη Μπουντεσλίγκα διεξάγεται την Παρασκευή το βράδυ, με τη φορμαρισμένη Αίντραχτ Φρανκφούρτης να φιλοξενεί τη Γκλάντμπαχ στο παιχνίδι που ανοίγει την 20η αγωνιστική.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην πρώτη 7αδα και διεκδικούν με αξιώσεις την έξοδο τους στην Ευρώπη. Στο 2.25 ο άσσος, στο 2.85 το διπλό.

Στην Ισπανία, η Αθλέτικ Μπιλμπάο φιλοξενεί την Ειμπάρ, μια ομάδα ιδιαίτερα επικίνδυνη που μπορεί να χτυπήσει οποιοδήποτε αντίπαλο. Φαβορί και λόγω έδρας οι γηπεδούχοι με τον άσσο να πληρώνει στο 1.70.

Στη Γαλλία, η Ντιζόν που βρίσκεται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού δοκιμάζεται στην έδρα της Ρεν που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής. Καίγεται η Ντιζόν που θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει τον άσσο του 2.45, με το διπλό να προσφέρεται στο 2.65.

Ακόμα την Παρασκευή, στο κουπόνι μπορεί να βρει κανείς πλήρη αγωνιστική δράση στη Β’ Κατηγορία της Ολλανδίας και Γαλλίας.

Το Σάββατο, αρχής γενομένης από τη Μπουντεσλίγκα η πρωτοπόρος Μπάγερν υποδέχεται τη Χόφενχάιμ και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της. Δε θέλει να δυσκολευτεί όπως με τη Βέρντερ, απέναντι σε μια ομάδα ικανή να κάνει τη ζημιά. Μόλις στο 1.10 ο άσσος.

Εντός έδρας υποχρέωση και για τη Ντόρτμουντ που υποδέχεται τη Φράιμπουργκ. Έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους οι Βεστφαλοί, που αν είναι προσεκτικοί δε θα έχουν πρόβλημα. Στο 1.35 ο άσσος, 6.50 το διπλό.

Η δεύτερη της βαθμολογίας Σάλκε δοκιμάζεται στη Στουτγκάρδη με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη και τους φιλοξενούμενους για να παραμείνουν στο κυνήγι της Μπάγερν. Στο 2.35 το διπλό, ενώ ο άσσος πληρώνει με 2.85.

Στην Πριμέρα Ντιβίζιον το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής γίνεται στη Βαλένθια εκεί όπου οι «νυχτερίδες» φιλοξενούν τη Ρεάλ Μαδρίτης που προέρχεται από τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Λεγανιές.

Η λογική λέει ότι θα βγάλει αντίδραση η ομάδα του Ζιντάν, ωστόσο η αγωνιστική της αστάθεια δε μας οδηγεί σε καμία περίπτωση στο διπλό, απέναντι μάλιστα σε μια ομάδα που στην έδρα της χάνει σπάνια. Στο 4.50 ο άσσος, στο 1.55 το διπλό.

Sportingbet: Παίξε Νόμιμα με πρόγραμμα ανταμοιβής*!

Αργότερα, η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Σοσιεδάδ σ ένα παιχνίδι ανοιχτό για κάθε αποτέλεσμα. Ομάδες με επιθετικές αρετές, θα πηγαίναμε στο GG. Στο 1.95 ο άσσος, στο 3.30 το διπλό.

Στη Serrie A η πρωτοπόρος Γιουβέντους αγωνίζεται με την Κιέβο στη Βερόνα, με τη Μεγάλη Κυρία να μην εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, αλλά να παίρνει αυτό που θέλει συνήθως. Μόλις στο 1.25 το διπλό, στις 9.50 μονάδες ο άσσος.

Νωρίτερα, η Σασουόλο υποδέχεται την Αταλάντα που θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ήττα με τη Νάπολι. Προβάδισμα οι γηπεδούχοι που είναι καλύτεροι με απόδοση 2,05 έναντι του 3.25 στον άσσο.

Στη Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν ξεπέρασε την ήττα στο πρωτάθλημα από τη Λυών, κερδίζοντας μεσοβδόμαδα τη Γκινγκάμπ για το κύπελλο Γαλλίας. Θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στη Μονπελιέ την οποία και υποδέχεται. Μόλις στο 1.10 ο άσσος.

Η Νις που δείχνει ανεβασμένη τελευταία, θέλει να συνεχίσει το επιτυχημένο σερί και για να το καταφέρει θα πρέπει να περάσει από την έδρα της Μετς που είναι τελευταία στη βαθμολογία και καίγεται για τους 3 βαθμούς. Στο 2.10 το διπλό, στο 3.15 ο άσσος.

Για τη Σούπερ Λιγκ, ο Παναθηναϊκός των μύριων προβλημάτων αντιμετωπίζει στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα με στόχο να ζευγαρώσει τις νίκες του στο πρωτάθλημα. Στο 2.35 το διπλό, στο 2.75 ο άσσος.

Για το κύπελλο Αγγλίας τέλος, η Λίβερπουλ φιλοξενεί τη Γουέστ Μπρομ και μέσω του κυπέλλου ψάχνει ένα τρόπαιο, με τον άσσο να φτάνει στο 1.20, ενώ η Σαουθάμπτον υποδέχεται τη Γουότφορντ με τον άσσο να πληρώνει κοντά στο 1.80, ενώ το διπλό φτάνει τις 3.5 μονάδες.

[button color=”custom” bgcolor=”#EC1C24″ hoverbg=”#EC1C24″ textcolor=”#ffffff” texthcolor=”#000000″ bordercolor=”#” hoverborder=”#” size=”big” align=”center” width=”fill” link=”/go/winmasters/” radius=”5″ outer_border_color=”#” icon_color=”#”]Παίξε νόμιμα στην Winmasters με πρόγραμμα ανταμοιβής*![/button]

Την Κυριακή, το μεγάλο παιχνίδι γίνεται στο Βελοντρόμ της Μασσαλίας, εκεί όπου η Μαρσέιγ υποδέχεται τη Μονακό. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία και θέλουν τη νίκη που θα τις κρατήσει στο κυνήγι της Λυών αλλά και της Παρί. Στο 1.80 ο άσσος, ενώ το διπλό των Μονεγάσκων φτάνει το 3.60.

Νωρίτερα η δεύτερη της βαθμολογίας Λυών δοκιμάζεται στην έδρα της Μπορντό, με την απόδοση σε περίπτωση νίκης της να φτάνει το 1.95.

Σπουδαίο ματς και ντέρμπι από τα παλιά έχουμε στο Μιλάνο, με τη Μίλαν να υποδέχεται τη Λάτσιο. Αμφίρροπο αναμένεται το ματς με την ισοπαλία να φαντάζει αρκετά πιθανή. Στο 2.20 ο άσσος, ενώ το διπλό των Λατσιάλι πληρώνει με 2.95.

Ακόμα, η Νάπολι φιλοξενεί τη Μπολόνια με τον άσσο να μην ξεπερνά το 1.13, ενώ η Ρόμα και Σαμπντόρια αναμετρούνται και πάλι, αυτή τη φορά στο Ολίμπικο μετά το μεταξύ τους παιχνίδι εξ αναβολής που διεξήχθη την Τετάρτη στη Γένοβα και έληξε 1-1. Φαβορί οι Ρωμαίοι με απόδοση 1.30, στο 7.25 το διπλό.

Στην Ισπανία, η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα θέλει να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Αλαβές, με τον άσσο να φτάνει μόλις στο 1.03, ενώ η Ατλέτικο δε θέλει να πάθει τη ζημιά όπως με τη Χιρόνα και θα επιδιώξει να φτάσει στο τρίποντο απέναντι στη Λας Πάλμας. Στο 1.10 ο άσσος.

Στη Μπουντεσλίγκα τώρα, η Λεβερκούζεν αντιμετωπίζει τη Μάιντς και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, με τον άσσο να πληρώνει στο 1.35, ενώ το διπλό φτάνει στις 6.5 μονάδες.

Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει και η 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ με τη μάχη στην κορυφή όσο περνάει ο καιρός να φουντώνει. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έχει δύσκολη αποστολή στην Τρίπολη με τον Αστέρα, με το διπλό ωστόσο να κυμαίνεται πολύ χαμηλά και συγκεκριμένα στο 1.40.

Δύσκολη αποστολή και για τον δεύτερο ΠΑΟΚ που δοκιμάζεται στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Μάλιστα οι γηπεδούχοι έπειτα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τραιανό Δέλλα δείχνουν ανεβασμένοι και ικανοί για τη ζημιά. Στο 1.35 η νίκη του δικέφαλου του βορρά, στο 6.25 ο άσσος.

Τέλος, για το κύπελλο Αγγλίας η Τσέλσι για να προκριθεί στους 16 του θεσμού πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Νιούκαστλ. Στο 1.30 ο άσσος, στις 7.00 μονάδες το διπλό.

Επίσης η Μάντσεστερ Σίτυ, δοκιμάζεται στην Ουαλία από την Κάρντιφ με τη νίκη της να προσφέρεται στο 1.30, έναντι των 9.00 μονάδων στον άσσο.

Παίξε νόμιμα στη Vistabet με το μοναδικό πρόγραμμα ανταμοιβής!

Τη Δευτέρα στο σαφώς φτωχότερο κουπόνι του 4ημερου, το σημαντικότερο ματς της ημέρας διεξάγεται στο Βίγκο με τη Θέλτα να φιλοξενεί τη Μπετις.

Τον πρώτο λόγο για τη νίκη οι γηπεδούχοι, με τον άσσο να φτάνει το 1.65 και το διπλό το 4.30.

Στην Πορτογαλία, η Μπενφίκα δοκιμάζεται στην έδρα της Μπελενένσες και θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται σε τροχιά πρωταθλήματος.

Αν καταφέρει να κερδίσει, η απόδοση θα κυμανθεί στο 1.35, αντίθετα ο άσσος πληρώνει με 8.50 μονάδες.

Οι προτάσεις μας:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΩΔ. ΑΓΩΝ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
27/01/2018 1063 Βαλένθια – Ρεάλ 1X d.c 2.12
27/01/2018 935 Βιγιαρεάλ-Σοσιεδάδ G/G 1.48
27/01/2018 902 Παρί Σεν Ζερμαίν – Μονπελιέ Over 3,5 1.75
28/01/2018 1030 Μαρσέιγ – Μονακό G/G 1.45

* Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι σήμα κατατεθέν του ΟΠΑΠ

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Dimitris Dimopoulos

- Tipster

Δείτε ακόμα :

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα