Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
5

Κουπόνι στοιχήματος – προτάσεις: Χριστούγεννα στο γήπεδο…22-25/12/2017

Αρκετά πρωταθλήματα διεξάγονται το επόμενο σαβ/κο, παρά το γεγονός ότι τη Δευτέρα έχουμε τη γιορτή των Χριστουγέννων.

Άλλωστε οι Άγγλοι ειδικότερα γιορτάζουν τα Χριστούγεννα με την αγαπημένη boxing day που φέτος θα διεξαχθεί την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων, δλδ την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου.

Μέχρι τότε πάντως υπάρχει κι άλλη αγωνιστική στην Πρέμιερ Λίγκ που ξεκινάει σήμερα Παρασκευή με ένα μεγάλο ντέρμπι.

Η Άρσεναλ υποδέχεται τη Λίβερπουλ στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 19ης αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να θέλουν το τρίποντο που θα τις διατηρήσει στην πρώτη 4αδα. Ο άσσος των κανονιέρηδων φτάνει το 2.25 ενώ το διπλό της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ πληρώνει με 2.65. Στο 3.40 η ισοπαλία.

Για τη Λα Λίγκα, η 18η αγωνιστική ανοίγει με το παιχνίδι της Μπέτις με τη Μπιλμπάο. Μια αναμέτρηση που αναμένεται ανοιχτή για κάθε αποτέλεσμα. Μοιρασμένες οι αποδόσεις, ελαφρύ προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι που πληρώνουν με 2.40, έναντι του 2.55 που δίνει ο άσσος των γηπεδούχων.

Λίγο αργότερα, η Εσπανιόλ φιλοξενεί τη Μπιλμπάο, με την ομάδα του Σιμεόνε να είναι βάση απόδοσης το φαβορί της αναμέτρησης καθώς η νίκη της προσφέρεται στο 1.70.

Για το πρωτάθλημα της Ιταλίας η Φιορεντίνα δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πρώτο λόγο, με το 2.05 στο διπλό. Στις 3.00 μονάδες ο άσσος. Κανονικά αγωνιστική υπάρχει και για το πρωτάθλημα της Β΄ Ολλανδίας.

Στοίχημα στον Stoiximan με προσφορές* για νέα μέλη

Το Σάββατο, αναμφίβολα όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο μεγάλο El classico της Primera Divition, εκεί όπου η Ρεάλ υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα στις 14.00 το μεσημέρι.

Οι “μερένχες” παίζουν κυριολεκτικά το τελευταίο τους χαρτί για τον τίτλο, αφού η διαφορά της από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα είναι στους 11 βαθμούς.

Από την άλλη, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε βολεύεται και με ισοπαλία, ωστόσο σε ένα τέτοιο ντέρμπι και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, αφού το γόητρο είναι ένα έξτρα κίνητρο.

Στο στοίχημα φαβορί είναι η Ρεάλ και λόγω έδρας με 2.15, ενώ το διπλό των μπλαουγκράνα φτάνει στο 3.05. Στο 3.85 η ισοπαλία της αναμέτρησης.

Λίγο αργότερα η Βαλένθια υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ, με τις “νυχτερίδες” να είναι το φαβορί με απόδοση 1.80, έναντι του 3.85 που δίνει το διπλό.

Μεγάλο ντέρμπι έχουμε και στην Ιταλία, με τη Γιουβέντους να υποδέχεται τη Ρόμα σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και από βαθμολογικής άποψης καθώς η μεγάλη κυρία βρίσκεται στη δεύτερη θέση ένα βαθμό πίσω από τη Νάπολι, ενώ οι Ρωμαίοι είναι λίγο πιο πίσω στην 4η θέση. Φαβορί οι γηπεδούχοι με 1.65 έναντι στο 3.65 της Ρόμα.

Λίγο νωρίτερα, η Μίλαν αγωνίζεται με την Αταλάντα σ ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι για τη 18η αγωνιστική. Στο 2.15 η νίκη των ροσονέρι, με τη νίκη των φιλοξενούμενων που εμφανίζονται αρκετά σκληροτράχηλοι να φτάνει στο 2.90.

Ακόμα η Λάτσιο υποδέχεται την Κροτόνε και ο άσσος του 1.15 λογικά θα επιβεβαιωθεί.

Sportingbet: Παίξε Νόμιμα με πρόγραμμα ανταμοιβής*!

Στην Πρέμιερ Λιγκ διεξάγονται πολύ σπουδαία ματς με το πρώτο χρονικά παιχνίδι να γίνεται στο Γκούντισον Παρκ, εκεί όπου η Έβερτον αντιμετωπίζει την Τσέλσι, με τα “ζαχαρωτά” να είναι ανεβασμένα. Φαβορί και πάλι οι φιλοξενούμενοι με 1.55, ενώ ο άσσος φτάνει τις 5.00 μονάδες.

Το άλλο σπουδαίο παιχνίδι λαμβάνει χώρα στο Λέστερ, όπου οι “μπλε” φιλοξενούν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο 1.65 η νίκη της ομάδας του Μουρίνιο, στις 5.00 μονάδες άσσος.

Η πρωτοπόρος και ασταμάτητη Μάντσεστερ Σίτυ υποδέχεται τη Μπόρνμουθ και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρει τη νίκη. Στο 1.05 μόλις ο άσσος της ομάδας του Γκουαρντιόλα.

Ακόμα, η Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζει τη Νιουκάστλ με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα για τη νίκη με 1.90 έναντι στο 3.45 του διπλού των ανθρακωρύχων.

Πλήρης αγωνιστική δράση υπάρχουν και στις άλλες κατηγορίες της Αγγλίας.

Championsbet: Νόμιμο στοίχημα με επιβράβευση*!

Την Κυριακή, το κουπόνι στοιχήματος είναι αρκετά μικρότερο με τα σημαντικότερα ματς να διεξάγονται στην Ολλανδία ο 2ος Άγιαξ υποδέχεται τη Βίλεμ και ο άσσος του 1.10 εύκολα ή δύσκολα θα έρθει.

Πιο αμφίρροπο αναμένεται το παιχνίδι της Φένλο με τη Χεράκλες. Προβάδισμα οι γηπεδούχοι με το 1.90, ικανοί για τη νίκη με 3.10 οι φιλοξενούμενοι.

Τη Δευτέρα τέλος, το κουπόνι είναι αρκετά φτωχικό, με το σημαντικότερο ματς να διεξάγεται στην Τουρκία. Η Οσμανλισπόρ υποδέχεται την Ακισασπόρ, με τους γηπεδούχους να εμφανίζονται στοιχηματικά φαβορί με τον άσσο στο 1.80. Το διπλό προσφέρεται στο 3.60

Μπορεί τη Δευτέρα να έχουμε λίγα ματς, ωστόσο η Τρίτη επιστρέφει με τη γιορτινή Boxing day για την Πρέμιερ Λιγκ. Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και πολλές επιτυχίες..

Οι προτάσεις μας:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΩΔ. ΑΓΩΝ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
22/12/2017 1154 Άρσεναλ – Λίβερπουλ 1 2.25
23/12/2017 1174 Ρεάλ Μαδρίτης -Μπαρτσελόνα 1 2.15
23/12/2017 1175 Έβερτον – Τσέλσι Χ 3.65
23/12/2017 1371 Γιουβέντους – Ρόμα 1 1.65

* Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι σήμα κατατεθέν του ΟΠΑΠ

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Dimitris Dimopoulos

- Tipster

Δείτε ακόμα :

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα