Betshop Προσφορές*

Betshop Προσφορές*

Κάντε τώρα την εγγραφή σας στην 100% ανανεωμένη Betshop.gr με τις πλούσιες προσφορές*!

Μεγάλες προσφορές* από την Betshop.gr για όλα τα νέα μέλη που α) δεν έχουν κάνει ούτε την πρώτη τους κατάθεση αλλά ούτε έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία επιβεβαίωσης των στοιχείων τους, β) έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία επιβεβαίωσης των στοιχείων τους, δεν έχουν κάνει κατάθεση και δεν έχουν λάβει επιβράβευση* εγγραφής.

Η προσφορές* δεν ισχύουν για αυτούς που κάνουν κατάθεση για πρώτη φορά με Skrill και Neteller.

Οδηγίες εγγραφής:

1. Πάτησε το κατάλληλο link η κάποιο διαφημιστικό της Betshop που βρίσκονται στην σελίδα μας.

2. Πατήστε το κίτρινο κουμπί που λέει εγγραφή πάνω δεξιά και συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής.

3. Μόλις κάνετε την εγγραφή σας και κάνετε την πρώτη σας κατάθεση…. μπορείτε να επωφεληθήτε από τις προσφορές* που δίνει η Betshop.gr.

Κάντε εγγραφή στην Εταιρεία και από ΕΔΩ!

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Εμπορικής Επικοινωνίας (ΦΕΚ/Β/1368), οι εταιρίες στοιχήματος απαγορεύεται να διαφημίζουν τα μπόνους τους. Για να δείτε τα bonus και τις προσφορές δημιουργήστε λογαριασμό στην εταιρεία που ενδιαφέρεστε, και θα δείτε όλες τις διαθέσιμες προσφορές.

Η Betshop.gr είναι μια από τις καλύτερες νόμιμες εταιρείες στοιχήματος στην Ελλάδα και προσφέρει τις υπηρεσίες της νόμιμα βάσει του άρθρου αρ.50§12 Ν.4002/2011.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1996 λειτουργεί με αδειοδότηση Μάλτας κάτω απο την B2B Gaming Services LtD. Επίσης η εταιρεία εκτός από τις online υπηρεσίες έχει ένα επίγειο δίκτυο με πάνω από 1000 καταστήματα σε διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Η Betshop.gr διαθέτει σήμερα γραφεία σε Αθήνα, Λονδίνο, Κύπρο, Νότια Αφρική.

Η Εταιρεία έχει τηλεφωνική εξυπηρέτηση στο 8012224141 από 09:00 έως τις 24:00 7 ημέρες την εβδομάδα με Αστική χρέωση. Επίσης υπάρχει Live Chat, ενω για ερωτήσεις η απορίες στέλνετε στο mail: [email protected]

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Τροποι Κατάθεσης: E-Banking, Moneysafe, Paysafecard, Skrill, Neteller, Unistream Money Transfers, Τραπεζική Μεταφορά, BeeCashPay

Τρόποι Ανάληψης: Skrill, Unistream Money Trasnsfer, Τραπεζική Μεταφορά, Neteller, Moneysafe, Paysafecard, Moneysafe via Mobile

Betshop Προσφορές*
4 (80%) 2 votes

Tipster

Δείτε Ακόμα