Προγνωστικά Σήμερα
  • Follow Us -
4

Κουπόνι στοιχήματος – προτάσεις: Με το μυαλό στη ρεβάνς… 10-13/11/2017

Συνεχίζονται και στο επόμενο κουπόνι του στοιχήματος οι αγώνες μπαράζ για τα τελικά του Μουντιάλ 2018 που θα διεξαχθούν το επόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας.

Η αρχή έγινε με τα παιχνίδια της εθνικής μας στην Κροατία αλλά και της Βορείου Ιρλανδίας με την Ελβετία.

Στοιχηματικά, το 3ημερο που μας πέρασε υπήρχαν σημεία που βγήκαν, αλλά και εκπλήξεις ειδικότερα στο κύπελλο Αγγλίας.

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση όποιος ασχολήθηκε με το σύνολο των γκολ, έβγαλε χαρτζιλίκι καθώς πάνω από το 70% των αναμετρήσεων ολοκληρώθηκαν με τουλάχιστον 3 γκολ.

Από εκεί και πέρα, σπουδαίο το διπλό με 0-1 της Κορίνθιανς μέσα σην έδρα της Ατλέτικο Παραναένσε που την κράτησε στην κορυφή του πρωταθλήματος της Βραζιλίας.

Ενώ έδαφος από την πρώτη θέση έχασε η Σάντος που γνώρισε εντός έδρας ήττα από τη Βάσκο Ντα Γκάμα.

Στοίχημα στον Stoiximan με προσφορές* για νέα μέλη

Στα σημερινά τώρα της Παρασκευής, το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό της Σουηδίας με την Ιταλία, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στη Στοκχόλμη.

Ομάδες ποιοτικές και οι δύο, που με την παρουσία τους στα προκριματικά κανονικά δικαιούνται την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Η διαδικασία όμως έτσι είναι και στο τέλος το εισιτήριο θα δοθεί σε έναν. Φυσικά πιο μπαρουτοκαπνισμένοι οι Ιταλοί από τέτοιες δοκιμασίες, θα προσπαθήσουν να πάνε το ματς στα μέτρα τους και δε θα πουν όχι σε μια ισοπαλία, όπου προσφέρεται στις 2.85 μονάδες.

Η νίκη των φιλοξενούμενων αγγίζει τις 2.15 μονάδες, ενώ οι Σουηδοί που γνωρίζουν ότι για να έχουν τύχη πρέπει να νικήσουν, δίνεται στις 3 μονάδες.

Προκριματικά διεξάγονται και στη ζώνη της Αφρικής. Η Σενεγάλη που βρίσκεται στην κορυφή του 4ου ομίλου δοκιμάζεται στην έδρα της Νοτίου Αφρικής και με νίκη εξασφαλίζει από τώρα την παρουσία της στα τελικά κι ενώ απομένει μία αγωνιστική.

Το διπλό προσφέρεται στο 2.35, ενώ η νίκη των γηπεδούχων πληρώνει κοντά στο 2.85.

Για το 2ο όμιλο η Νιγηρία που έχει ξεφύγει στη βαθμολογία αντιμετωπίζει την Αλγερία σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Στο 2.05 η νίκη του άσσου στο 3.85 το διπλό των Νιγηριανών.

Sportingbet: Παίξε Νόμιμα με πρόγραμμα ανταμοιβής*!

Το Σαββατιάτικο κουπόνι έχει αρκετές επιλογές με προκριματικά σε Ευρώπη, Αφρική και Ασία αλλά και ματς στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας καθώς και στο Λιγκ Τρόφι.

Για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της σειράς, η Δανία υποδέχεται την Ιρλανδία και στοιχηματικά δείχνει το μεγάλο φαβορί για τη νίκη τουλάχιστον στο πρώτο ματς πάντως οι Ιρλανδοί με το πάθος τους δεν πρόκειται να παραδωθούν εύκολα. Στο 1.60 ο άσσος, στο 4.75 το διπλό.

Στη ζώνη της Αφρικής, το μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται στην Ακτή Ελεφαντοστού, όπου φιλοξενεί το Μαρόκο, σ ένα παιχνίδι ο θάνατος σου η ζωή μου, αφού όποια ομάδα πάρει το τρίποντο θα κατακτήσει και την πρώτη θέση στον όμιλο.

Με ισοπαλία διατηρείται στην κορυφή το Μαρόκο. Στο 1.85 δίνεται από τους μπουκ ο άσσος, στο 3.90 το διπλό.

Παίξε νόμιμα στη Vistabet με το μοναδικό πρόγραμμα ανταμοιβής!

Την Κυριακή, τα βλέμματα στρέφονται στη ρεβάνς της εθνικής ομάδας με την Κροατία στο Γ.Καραϊσκάκης.

Δύσκολη αποστολή για τη γαλανόλευκη που θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό. Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι και πολύ πιθανό να σκοράρουν και οι 2 ομάδες. Στο 2.75 ο άσσος της εθνικής μας στο 2.15 το διπλό της Κροατίας που διαθέτει πολύ ποιότητα.

Επαναληπτικός και για το ζευγάρι Ελβετία – Β.Ιρλανδία με τους γηπεδούχους να είναι το φαβορί για τη νίκη, όπως μαρτυρά το 1.45. Στο 5.75 η νίκη των φιλοξενούμενων.

Εκτός από προκριματικά, δράση υπάρχει και στη Β΄ Εθνική της χώρας μας, με τους πρωτοπόρους να αγωνίζονται εντός έδρας.

Ο Άρης υποδέχεται την Καλλιθέα και ο άσσος του 1.10 εύκολα ή δύσκολα θα έρθει, ενώ η Παναχαϊκή φιλοξενεί τον Εργοτέλη με την νίκη των γηπεδούχων να αγγίζει το 1.65

Από εκεί και πέρα, για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, η δεύτερη της βαθμολογίας Γκρέμιο υποδέχεται την Μπαία, με τη νίκη των γηπεδούχων να προσφέρεται στο 1.42

Ακόμα η 4η της βαθμολογίας Παλμέιρας φιλοξενεί τη Φλαμένγκο στο σπουδαιότερο ματς της ημέρας, με τον άσσο των γηπεδούχων να πληρώνει κοντά στο 1.80

Betshop.gr: 100% ανανεωμένη, και καταθέσεις με PaySafe Card!

Τη Δευτέρα τέλος, η Ιταλία υποδέχεται τη Σουηδία στον επαναληπτικό, με τους γηπεδούχους να είναι φαβορί για τη νίκη, καθώς οι εταιρίες στοιχήματος την προσφέρουν στο 1.50. Το διπλό των Σουηδών φτάνει τις 5.00 μονάδες.

Οι προτάσεις μας:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΩΔ. ΑΓΩΝ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
11/11/2017 1453 Δανία – Β.Ιρλανδία 1 1.60
12/11/2017 1855 Παλμέιρας – Φλαμένγκο 1 1.81
12/11/2017 1841 Ελλάδα – Κροατία GG
13/11/2017 1892 Ιταλία – Σουηδία 1 1.50

* Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι σήμα κατατεθέν του ΟΠΑΠ

Dimitris Dimopoulos

- Tipster

Δείτε ακόμα :

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποδόσφαιρο

Μη χάσετε

Δελτία Τύπου

Αφιερώματα